- Konu Sahibi hayatbendenyanaolsun
-
benimki gibi işte zaman zaman bende şüphe ediyorum kendimden evlendikten sonra çirkinleştim mi diye ama hemen hemen aynıyım sorunlu olan onlar kötü hisseden bizizseninki gibi canım, balayına tek yolladı beni
sürekli köşe bucak kaçan, başı ağrıp duran, çocuk kandırıyormuş gibi bahaneler üreten bağıran azarlayan bi koca.
valla en son aynalara baktığımı hatırlıyorum bende bi tuhaflık mı var beni mi beğenmiyor diye. meğer adamın karşı cinste gözü yokmuş. anladığım bu yani.
evet tam bi çıkmaz ve karmaşanın içindeyim bugün annemle tel.de konuuşurken hüngür hüngür ağladım şaşırdı kaldı ben normalde kolay kolay ağlamam ama sinirlerim boşaldı.o da sadece sebebin çocuk mevzusu zannediyor bu kadar üzülme tedavi olacaksın herşey yoluna gircek vs. diyor.bu arada yukarıda sıraladığın ihtimallerin hepsi olabilir ama ben 1.ihtimal diye düşünyorum en korktuğum ise 2.ihtimaldün hep okudum konunu ilk defa ne yazsam tam bilemedim yani çocuk konusu çok karışık... inanılmaz bir çıkmazda kalmışsın çok üzüldüm...
eşine gelince,
1. ihtimal: erken boşalma ve sertleşme problemi var uzaklaştı senden kompleks yaptı. sürtünerek yapması da süreyi uzatmak için ama zaten çok kısa demişsin... cinsel sorunu var belli
2. ihtimal: eşcinsel... bunu hiç aklıma getirmemiştim ama sen arkama geçiyor dediğin an ''acaba...?'' dedim. yüzünü / kadınsı hatlarını tam görmek istemiyor demek ki, aklından erkekleri geçiriyor o an belki de...
3 yıl çok zaman. bu evlilik zaten bitecek gibi, ölene kadar bu adamla evli kalamayacaksın büyük ihtimalle. bebek için bu insan dışında şansın yoksa... bebek yap ama o da nasıl olacak bu şekilde... off zor
yazdıklarınızda sonuna kadar haklıınız bende kafamda hep ihtimalleri çevirip duruyorum hergün ağlamaktan bıktım usandım ne yapcağımı bilemiyorum bu arada yakının ne gibi tedavi gördü bilgin var mıBen 5 yıl bu şekilde tam anlamıyla birleşemeyen birini yakınen tanıyorum.ama onun bekaretini dahi dr da bozdular.5. yıllarında tedavi ile düzeldi ve bi cocukları oldu..yani şunu demek istiyorum eğer eşinizde tam anlamıyla birleşme sorunu olsaydı bekaretinizi bozamazdı.yine de bunun nedenini en iyi bi ürolog bilir diye düşünyorum.inşallah ikna edersin eşini.çocuk bakmak bi arkadasımız da yazmış gerçekten kolay değil.bir cocuk dünyaları veriyor sana tamam bi anne olarak bunu diyebılırım, fakat anneninde babanında aynı cabasıyla olması gerektiğine inanıyorum.bu kadar yıl bu sırrı tutmussunuz.size güvenıyor olmalı.sizin için tedavi olmayı dahi kabul etmıyorsa bi düşünün derim ben.eğer eşinizi o haliyle bi ömür çekebilecekseniz...çekemem derseniz doğacak cocugunuza daha dogmadan ihanet etmiş olursunuz..bir cocuk yetiştirmek gerçekten hele bu zamanda cok ama cok zor.suan kendınızı düşünüp evlenemem,güvenemem kimseye yazmışsınız?cocuklu ayrılırsanız işte o zaman 2 sebebiniz olacak,çocuguma nasıl davranır diye buda size zaman kaybından başka bişey yapmaz.giden ömürden gidiyor arkkadasım iyi düşün,kalıcı kararlar ver.Allah yardımcın olsun.
çok karışığım bilemiyorum yanlış karar almaktan korkuyorumEşini Tam çözemedim Ama Bencil Olduğu Kesin
Sorun Olduğu Kesin Eşinin Tedavi Olmayı Kabul de Etse Uzun Sürer Ve Yine Zamanın Çok Geçer Boşanmasan da O Yüzden Bu Adamla Vakit Kaybetme Boşan Derim Belki O Daha Hayırlıdr,Bulursun Birini Çok İstiyosan Uygunsa Adam Yaparsın Çocuk
ben ne istediğimi bilmiyorumkihayatımda çok ilginç insanlar tanıdımda bölesi bir adamı ilk defa duydum caanımya valla adam dengesiz peşine düşermi düşer önemli olan onun degıl senın neyı istedigin olmalı bence
benimki gibi işte zaman zaman bende şüphe ediyorum kendimden evlendikten sonra çirkinleştim mi diye ama hemen hemen aynıyım sorunlu olan onlar kötü hisseden biziz
ben artık çiçek böcekle de oyalanamıyorum .benim çocuk isteğim sıkıntıdan değil mecburiyetten ayrıca ayrılarsam karşıma biri çıkana evlenene kadar dünya zaman geçer üstelik o kişinin beni bu sağlıksız halimle kabul etmesi var bi decanım bak şimdiden bu duruma gelmişsin. çocuk için çok iyi düşün. benim de mutlu olabilceğim hiçbişey kalmamıştı çiçek böcük alıyodum eve onlarla mutlu olmaya çalışıyodum kafayı yemek üzereydm bi ara sıkıntıdan çocuğum olsun filan diye düşünmeye başlamıştım o psikolojde insan sağlıklı da düşünemiyor.
şu an boşanıyorum ve çocuğum olmadığına binlerce kez şükrediyorum.
çok iyi düşün Allah yardımcın olsn..
ben artık çiçek böcekle de oyalanamıyorum .benim çocuk isteğim sıkıntıdan değil mecburiyetten ayrıca ayrılarsam karşıma biri çıkana evlenene kadar dünya zaman geçer üstelik o kişinin beni bu sağlıksız halimle kabul etmesi var bi de
hakkımda hayırlısı olsun en doğru kararı almaya çalışıcamdoğru senin durumun daha farklı. ama ayrılırsanız ilerde bi çocuğun sorumluluğu da eklenecek üzerine. dedğm gibi hayat snn iyi düşün ver kararını cnm...
beni korkutan da 2. ihtimal zaten 8 sene bunu anlayamadıysam bi bakıma bende hatalıyımdır eşim evlenmeden önce gayet istekliydi ama evlendikten sonra tam tersi oldu inanın bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorumcanım Allah yar ve yardımcın olsun
konunu okudum.. canım anne olmak istiyorsun anlıyorum seni
ama mutsuz giden bir evlilik hiçbirşey umrunda olmayan bi koca
çok iyi düşün derim
eşinle net bi şekilde konuş ii bi hekime görünmesini yoksa böyle sürdüremeyeceğini söyle
eşinin hareketleri korkuttu beni.. inş. arkadaşın bahsettiği şıklardan 2. si değildir(
evet normalde iyi davranışları ama iş cinselliğe gelince isteksiz belki de doğrusu ailemin yanına dönmekkısaca seni istemiyorum diyen bi adam var karşında
neden çocuk düşünüyorsun bu adamdan hala?
hem çocuğa yazık olur hem sana...
Allah yardımcın olsun canım
ilk zamanlar dayanıyordum ama artık gücüm kalmadı kadınlık gururumu kaç kez ayaklar altına aldım bıktım desem yeridir.benim sağlık problemim var evet ama sağlıklı kadın bu şekilde çocuk sahibi olabilirmiydi orası da şüpheli dr deneyin dedi bize daha öncesinde doğru dürüst deneyemedik bile son iki aydır hiç içime boşalma olmadıokurken bile içim sıkıldı, sen nasıl dayanıyorsun bu davranışlara,
ne demek bir kere elde edince sevişesim gelmiyor,
sen onun karısısın,resmen hakaret.
yazının sonuna gelince ben olsam boşardım bu adamı,hayata bir kere geliyoruz dedim,
ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen adam böyle davranmaz, bence çocuk yapmadan önce oturup düşün canım,
bu adamla bir ömür huzurlu bir evliliğin olacak mı?
aslında benim durumuma örnek teşkil edebilecek bi konu olmuş sağol yazdığın için kuzenin sebepsiz yere boşanmış gibi allah hakkında hayırlısını versin belki rabbimin vermemesinde de var bi hayır ama göremiyoruz nedense.ama dediğin gibi en kısa zamanda öyle yada böyle karar vermeliyim ben bu saatten sonra bu evliliğe devam edersem bebek için devam etmiş olacam eşimi seviyorum o da var ama ilk sebep bebek olacakCanım yazılanların bir çoğunu okudum ve gerçekten çok zor ve kötü bir durum ne desem bilemedim. arkadaşların yazdığı ihtimallerin arasından biri eşinin problemi evet bunu bilemeyiz ama senin problemin belli anne olmayı çok ama çok istiyorsun fakat eşinle malum durumlar bak sana kuzenimden örnek vereym oda aynı senin gibi çikolata kisti vardı ameliyat oldu ve eşiyle senin gibi durumları yokken bile 1 yıl beklediler ve o 1 yılın sonunda eşi kuzenim anneannesi ameliyat olduğu için hastanede, hastaneden de annnesine geldi (birkaç gün içinde olanlar bunlar) hiçbir şey yokken eşi biranda telefonda bitti dedi ve o şekilde bir daha hiç konuşmadan etmeden boşandılar. kuzenmde cocuk için ölecek bir insandır herkesin çocugunu çok sever ve şimdide hep der ki çok korkuyorum annne olamamaktan ama buna rağmen şükrediyorum ki çocugum yok o adamla hala bir bağlantım olması çok ağır gelirdi bu hayatta en çok istediğim çocuk bile olsa ve şuan 31 yaşında ama Allah'ın takdiri bilinmez Allah yazdıysa anne olmanı zaten olacaksındır buna tamamen inan bence öyle rahata erersin... eşinle durumuna gelecek olursam kalbini dinle kalbin huzursuzsa 3 yıldır bundan sonra huzura ermesi güç gibi görünüyor....
Şunu da unutma; EN KÖTÜ KARAR BİLE KARARSIZLIKTAN İYİDİR.....
hızlı düşün ve biran bile tereddüt etme iç sesinin dediğinden derim..... Hakkında hayırlısı canım Allah yar ve yardımcın olsun....
tedaviye yanaşmaz canım daha karısına sorununu açmamış adam tedavi mi olacak ?ama şansımı deneyeceğim konuşcam onunlaeşinii tedavi olmasi için ikna et canim belli ki sorunlari var belki psikolojik belki fiziksel ama ortada sorun olduğu kesin.eğer boşanmayi düşünmüyorsan tüp bebekten önce eşinle evliliğini yoluna koy eğer eşin tedaviye yanaşmiyorsa boşan canim çocuklu boşanmak zordur.ilerde olmaz diye korkma bunu ancak Allah bilir ama yerinde olsam mutsuz olduğum evlilikte çocuk yapmam tabi karar senin
konuyu okuyanlar lütfen öyle yada böyle yorum yapın bana cesaret oluyor ışık tutuyor sizden başka bilen yok sırrımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?