durumum karışık ve vahim siz olsanız ne yapardınız ???

cinsel hayat önemli böyle daha kaç sene götürebiliriz bilemiyorum hep bu noktada durup düşünüyorum ne yapıcam diye.birkez beraber olduğum kadınla olamıyorum meselesi tamamen bahane bişeylerin üzerini kapatıyor

bu bahane asıl gerçek sorun ne merak ediyorum....

sorguladım defalarca konuştum yada konuşmaya çalıştım faydası yok artık bende şaşırdım bu çocuk meselesi tam bi muamma zaten bi de bu dert var iki arada kaldım

evet esınızde cınsel anlamda bır problem var ve sızın uzerınıze atmaya calısıyor kı bu dahada garıp..
boyle bır hayat gecebılecegıne ınanmıyorum..
çunku sadece kagıt uzerınde evlısınız su an..
baska sızı baglayan sevgı dısında bırsey yok kı..
ne yazıkkı sevgılılık gıbı evlılıkte sadece sevgı yetmıyor...
cınsellık cok ama cok onemlı bencede..
iyice dusun tasın arkadasım bence

Evet canım tamamen sebepsizdi..(tabi kuzenime göre, Adama göre zaten kafasında bitirmiş) Allah biran evvel hayırlı bir şekilde netleştirsin durumunu sonucu ile de memnun etsin inş. Rabbim yardımcın olsun...

evet kağıt üzerinde evliyiz sevgi var ama sevgi nereye kadar???gider bilemiyorum

sakın ha sakınnn!!!! yapmış olsan da keşke bu çocuk olmasaydı dersin. böyle bir adamdan çocuk sahibi olma hayatının hatası olur ve sırf sen çocuk istiyorsun diye bir canın hayatını mahvedemezsin. bu hakkı kendinde bulma. sonuçta sen çocuk seveceksin ama o çocuğun psikolojisi ne olacak büyük ihtimal boşanacaksın zaten o adamdan, çocuk büyütmek kolay mı sanıyorsun. benim önümde çocuklu bir evlilik bitti çocuk perişan oldu. asla yapma ayrıl o adamdan!

kimi erkek çok düşkündür cinselliğe kimiside bu tür uzak durur.
çocuk istemediği için senden uzak duracağı ihtimali mantıksız.öyle olsa başka korunma yöntemi bulur.sonuçta erkek birinde dayansa diğerinde dayanamaz.
senin de sana uzak olan birinden çocuk istemen çok saçma.ilerde pişman olacağın adımlar atma derim

hayatımda çok ilginç insanlar tanıdımda bölesi bir adamı ilk defa duydum caanımya valla adam dengesiz peşine düşermi düşer önemli olan onun degıl senın neyı istedigin olmalı bence

Arkadasım bu nasıl bır manyaklık ya?o zmn senınle nıye evlenmıs; yanlış anlama sozum sana degıl de tövbe tövbe tek kullanımlık urun almış cope atıyrmus gıbı.....bır kere 'bır kez sahıp oldugumda o kadından soğuyorum' ne demek? orada ' kadın' dıye hıtap ettıgı sıradan bır kadın degıl onun ;'EŞİ' eger daha bunun ıdrakınde degılse ogretırler adama....once bır psıkologa gıtmelı bence; belkı sana anlatmak ıstemedıgı bır travması fln vardır....bılemıyorum aslında cok cıddı ozurlerı olan bırı gıbı; böyle bırıyle evlılık cok zor....mahkumıyet sankı...

eşinizin kesinlikle ereksiyon sorunu var. utandığı ve üzüldüğü için sizden uzak duruyor ve ben bir kadını bir kez gibi saçma sapan cevaplar veriyor. sonuçta sizinle ilk kez birlikte olmaya çalıştığında başarısız olduğunu da düşünün....öyle olsaydı en azından o gece başarılı olurdu....anladığım kadarıyla siz denemeye devam ettikçe biraz açılmış en azından sürtünerek falan...zaten ereksiyon sorunu denen şey büyük ölçüde psikolojiktir...erkeklik öyle yüceltilen bir şeydir ki erkekler erkeklik beklentilerini karşılayamaktan korar, dehşete düşerler. özellikle deneyimsiz olanları. ve bu durum bir kadına alıştıkça azalır...dolayısıyla sizin aylardır uğraşıp durduğunuz adamın gidip öyle bir gecelik ilişkide esip çoştuğunu düşünmeyin... o lafı erkeklik gururunu kurtarmak için söylüyor....ha belki o bir gecelik kadın profesyonelse, işini iyi biliyorsa o zaman belki sizden daha başarılı olmuştur... dolayısıyla eşinizin üstüne gitmeyin, siz farkında değilmişsiniz gibi baştan çıkarmaya çalışın yani süslenip seksi iç çamaşırlar falan giyerek değilde yataktan kalkmış gibi dağınık bir topuz, fark etmeden açılan sabahlık falan gibi...çünkü bu durumdaki bir erkek karşısında istekli bir kadın görünce bunun atında ezilir, hepten iktidarsızlaşır...kötüde olsa performansını övün, ne kadar istekli olduğunu söyleyin...siz ona erkek gibi hatta muhteşem bir erkek gibi davranın ki o da rahatlasın...benim yumurtalığım hasta hemen çocuk yapalım gibi değilde seni öyle çok sevyorum istiyorum ki senden çocuk yapmak istiyorum gibi yaklaşın....
tabi tüm bunlar işe yaramayabilir eşinizin fiziksel bir sorunu olabilir yada psikolojik derdi çok büyük olabilir...o zaman profesyonel yardım almayı deneyin...ama acele etmeyin...çünkü bu durumdaki bir erkeğe açıkça sorunu söylemek heleki onu bir yabancının karşısında sorunla yüzleştirmeye çalışmak çok zordur. bunu yapmaktansa sizin kadınlığınızı suçlamayı, kaçmayı tercih etmesi de çok olasıdır....

bende bır ornek vermek ıstersem bı arkadasım oda 11 sene beraber oldu ve sonunda evlendı ılk gunlerden oda bı garıplık oldugunu dusundu ole bole derken 2 yılın sonunda bosandı onlarında problem cınsellıkte-ı adam ıstemıyordu hıcbırsekılde neler denedı fantazıler bılmem ne ama yok doktorada zorla ıkna ettı goturdu ama sonunu getırmedı kaldı oda ole sonuc ayrılık oldu oda eşcinselmıkı dıe dusundu once ama evlenmeden o 11 yıllık berabelıkte zaten ılışkıye gırıyolardı duzenlı olarak hesey evlendıklerınde degıstı suan ayrılır 2 senedır ve oglan baska bı kızla beraberolmaya basladı hemen ya vardı o kışı yada soradan oldu bılemıyoruz ama demekkıı hayatına kadın sokabılıo hala problemın ne oldugundan bı haberız bence sende arkadasım acık acııkkkk konus doktora gıtmesını sagla mutsuz oldugunu yoksa bu ışın bı sekılde gıdemıyecegını guzel bır dılle anlat haa ne doktor ne bu hıçbırseye yaklaşmıyorsa gercekten yolunu ayır enınde sonunda sonuç ayrılık olur cunku bı mucıze gercekleşmedıgı surece

Herkes tek birliktelik cumlesine takilmis ama ben cok takilmadim, b kendi eksikligini ort bas etmek icin kurdugu bi savunma cumlesi o kadar..

Onun haricinde cinsellik disinda bi problem yoksa o da belki zamanla duzelir, abartmanin manasi yok bosanmak falan gibi

Siz bence doktora herseyi dogru duzgun acikca anlayatak gebelik calismalarina baslayin

Benim eşim gibi resmen. Biz boşanıyoruz

Empati yaparak söylüyorum normalde bu kadar net pek konuşmam ama değil bu adamdan çocuk yapmak, en kısa sürede bosanirdim.
Kocan iktidarsiz ve seni yine de malzeme yaparak sürtünerek boşalıyor aman Allahım ne kadar iğrenç.
Bence hayat bu değil, evlilik bu değil. Kadın normal tatmin olduğu bir cinsel hayatı olmadıkça nasıl mutlu olabilir ki, kendisini sevmek öpmek sevişmek istemeyen bir erkeği nasıl sever nasıl saygı duyar, bunlara nasıl aile denilir...
Bence böyle bir evlilikte çocuk pişmanlık olur, hatta bu evliliği sürdürmek de.

Ben olsam bu adamdan çocuk yapmak için kendimi parçalamam bu adam iyi biri iyi baba olsa ne olmasa ne

Yumurtaları toplatip dondurma imkanınız var mı? Bu şekilde bebek yapma olayını erteler bu adamdan bosanir belki aşık olacağınız biriyle tanışırsiniz. Sırf spermleri icin bu adama katlanmaya değmez bence.

ama kocası iktidarsız olsaydı bi kere birlikte olmuşlar o nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…