- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.918
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ne kadar kalmanız gerekiyor? Eğer bir ya da iki gece kalmanızla problem çözülecekse gidin bence.Görümcem dogum yaptı 2 gün önce beni aradı dedi ki canım kayınvalidemle annem anlasamıyor haftasonu destek için bize gelsen kayınvalidem gitmek zorunda kalır catısiyoruz biraz sen gelirsen o gider yer yok diye dedi.Ben de annesiyle anlaşamadığımızı söyledim biliyorsun benim lohusalığımda başıma geleni anneni kötülemek icin demiyorum ama gelirsem cenemi tutamam ortam gerilir bebek de sen de gerilirsin ama bir düşüneyim abinle bir konusayim cocugu abine bırakırsam gelmeye calısırım dedim.Tamam eger gelirsen beklerim dedi.Simdi düsünüyorum da kayinvalideden dert yanıp aman dileyen biri var karsımda ben annesi yüzünden gitmek istemeyince bencillik mi etmiş olurum ? Ben çok canim yandıgi bir an lohusa kafasıyla bana cektirdigini kızında yasa gibi çok çok sacma bir beddua etmistim sonra cok tövbe ettim pisman oldum helallik aldım görümceme kendimi ifade edince beni anladı.O konuda tamamen haksızim biliyorum simdiki ben ve o zamanki ben farklıydı.Biraz da onun vicdan azabı var gidip yardimci olursam o vicdan azabı gidecek gibi geliyor. Cocuk icin olsun görümcem icin olsun maddi manevi bir çok sey yaptik esimle yine de yetmiyor gibi geliyor o yüzden gitmek istiyor bir tarafım.Yoktan yere de o kadinla yüz göz olmak istemiyorum gidersem nasil davranmalıyim cocuk bakımi konusunda tamamen zıttız nasil hareket etmeliyim ?
Yinede iyi biri sanki gorumceniz.Ben kayinvaldeyle kuserdik abuk sabuk konustugu icin anneleri bana küsünce gorumcelerde kuserdi.Simdi hepsiyle küsüm cok rahatımGörümcemle tek tük seyler oldu ama öyle büyük bir problem yaşamadık hiç.Anasi yapti bana ne yaptıysa
Ben olsam gitmem. Kendi işini kendi görsün. Kaynanasından kurtulmak için seni kaynananla yalnız bırakıyor.Görümcem dogum yaptı 2 gün önce beni aradı dedi ki canım kayınvalidemle annem anlasamıyor haftasonu destek için bize gelsen kayınvalidem gitmek zorunda kalır catısiyoruz biraz sen gelirsen o gider yer yok diye dedi.Ben de annesiyle anlaşamadığımızı söyledim biliyorsun benim lohusalığımda başıma geleni anneni kötülemek icin demiyorum ama gelirsem cenemi tutamam ortam gerilir bebek de sen de gerilirsin ama bir düşüneyim abinle bir konusayim cocugu abine bırakırsam gelmeye calısırım dedim.Tamam eger gelirsen beklerim dedi.Simdi düsünüyorum da kayinvalideden dert yanıp aman dileyen biri var karsımda ben annesi yüzünden gitmek istemeyince bencillik mi etmiş olurum ? Ben çok canim yandıgi bir an lohusa kafasıyla bana cektirdigini kızında yasa gibi çok çok sacma bir beddua etmistim sonra cok tövbe ettim pisman oldum helallik aldım görümceme kendimi ifade edince beni anladı.O konuda tamamen haksızim biliyorum simdiki ben ve o zamanki ben farklıydı.Biraz da onun vicdan azabı var gidip yardimci olursam o vicdan azabı gidecek gibi geliyor. Cocuk icin olsun görümcem icin olsun maddi manevi bir çok sey yaptik esimle yine de yetmiyor gibi geliyor o yüzden gitmek istiyor bir tarafım.Yoktan yere de o kadinla yüz göz olmak istemiyorum gidersem nasil davranmalıyim cocuk bakımi konusunda tamamen zıttız nasil hareket etmeliyim ?
Dün aksam bir sey rica ettiler götürmek icin gittim bu aksamdan için gidecektim onu diyecektim daha kapıdan girdim bismillah bebek annesinin memesini tutamıyormus kaynanam görümceme dedi ki senin meme ucun ufacık cocuk tutamıyor leyloşunki de kocamandi cocuk öğürüyordu ne mana yani bunu söyledin kocaman meme ucu var dedigin gelin 25 ay emzirdi. Daha dk bir gol bir gelirim diyecektim vazgectim.Ögürse 25 ay emmezdi dedim biraz bebegi sevip geldim yok yok görümcem rahat edecek diye ben yine deliremem ne iyi niyetle gitmistim oysa ki hic mantikli bir hareket değilmis ayni ortamda bulunmakbir de 2 gece kalacaksınız eşiniz bile böyle diyorsa hem çalışan hem çocuklu biri olarak değer mi onlara bu kadar sıkıntı? kaynananla aynı ortam 2 gün
O zaman bekardi o bu durumlara vakıf degildi.Benimle hic kusmedi ama annesiyle kavga ettik diye o sizin aranizdaki problem dedi kendi de bir seyler yasayinca beni daha cok savunur olduBen olsam gitmem. Görümcem iyi bile olsa kaynanam bana çektirirken gelip de bana yardım etmediyse, annesine nasihat edip üzerimden çekmediyse hiç. Annesine engel olabilirdi,
Gidersem de kayınvalide kişisi tarafından çağırışarak gelme şartı ile… ona da lafımı söylerim. Bak nasıl oluyomuş, daha da kötüsünü yap bana bak bakalım kızından çıkıyo mu, da derim. Kusura bakmasın kimse. Evladını düşünen az da başkasının da bir ananın evladı olduğunu düşünecek. Geçiniversin dünürüyle boşverin.
Bir musibet bin nasihatten iyidir atasözü cuk oturmuş ne desek boştu kendiniz gördünüz 2 gün orada kalacaktınız :)Dün aksam bir sey rica ettiler götürmek icin gittim bu aksamdan için gidecektim onu diyecektim daha kapıdan girdim bismillah bebek annesinin memesini tutamıyormus kaynanam görümceme dedi ki senin meme ucun ufacık cocuk tutamıyor leyloşunki de kocamandi cocuk öğürüyordu ne mana yani bunu söyledin kocaman meme ucu var dedigin gelin 25 ay emzirdi. Daha dk bir gol bir gelirim diyecektim vazgectim.Ögürse 25 ay emmezdi dedim biraz bebegi sevip geldim yok yok görümcem rahat edecek diye ben yine deliremem ne iyi niyetle gitmistim oysa ki hic mantikli bir hareket değilmis ayni ortamda bulunmak
Görümcem dogum yaptı 2 gün önce beni aradı dedi ki canım kayınvalidemle annem anlasamıyor haftasonu destek için bize gelsen kayınvalidem gitmek zorunda kalır catısiyoruz biraz sen gelirsen o gider yer yok diye dedi.Ben de annesiyle anlaşamadığımızı söyledim biliyorsun benim lohusalığımda başıma geleni anneni kötülemek icin demiyorum ama gelirsem cenemi tutamam ortam gerilir bebek de sen de gerilirsin ama bir düşüneyim abinle bir konusayim cocugu abine bırakırsam gelmeye calısırım dedim.Tamam eger gelirsen beklerim dedi.Simdi düsünüyorum da kayinvalideden dert yanıp aman dileyen biri var karsımda ben annesi yüzünden gitmek istemeyince bencillik mi etmiş olurum ? Ben çok canim yandıgi bir an lohusa kafasıyla bana cektirdigini kızında yasa gibi çok çok sacma bir beddua etmistim sonra cok tövbe ettim pisman oldum helallik aldım görümceme kendimi ifade edince beni anladı.O konuda tamamen haksızim biliyorum simdiki ben ve o zamanki ben farklıydı.Biraz da onun vicdan azabı var gidip yardimci olursam o vicdan azabı gidecek gibi geliyor. Cocuk icin olsun görümcem icin olsun maddi manevi bir çok sey yaptik esimle yine de yetmiyor gibi geliyor o yüzden gitmek istiyor bir tarafım.Yoktan yere de o kadinla yüz göz olmak istemiyorum gidersem nasil davranmalıyim cocuk bakımi konusunda tamamen zıttız nasil hareket etmeliyim ?