Durduk yere travmalari hortlatmaya gerek var mı ?

Ne kadar kalmanız gerekiyor? Eğer bir ya da iki gece kalmanızla problem çözülecekse gidin bence.

Ben olsam gitmem. Kendi işini kendi görsün. Kaynanasından kurtulmak için seni kaynananla yalnız bırakıyor.

bir de 2 gece kalacaksınız eşiniz bile böyle diyorsa hem çalışan hem çocuklu biri olarak değer mi onlara bu kadar sıkıntı? kaynananla aynı ortam 2 gün
Dün aksam bir sey rica ettiler götürmek icin gittim bu aksamdan için gidecektim onu diyecektim daha kapıdan girdim bismillah bebek annesinin memesini tutamıyormus kaynanam görümceme dedi ki senin meme ucun ufacık cocuk tutamıyor leyloşunki de kocamandi cocuk öğürüyordu ne mana yani bunu söyledin kocaman meme ucu var dedigin gelin 25 ay emzirdi. Daha dk bir gol bir gelirim diyecektim vazgectim.Ögürse 25 ay emmezdi dedim biraz bebegi sevip geldim yok yok görümcem rahat edecek diye ben yine deliremem ne iyi niyetle gitmistim oysa ki hic mantikli bir hareket değilmis ayni ortamda bulunmak

O zaman bekardi o bu durumlara vakıf degildi.Benimle hic kusmedi ama annesiyle kavga ettik diye o sizin aranizdaki problem dedi kendi de bir seyler yasayinca beni daha cok savunur oldu

Görümce nerede oturuyor?
Herkes neden görümcenin evinde kalıyor?
Madem şu an o evde yatacak başka yer yok sizin gitmeniz zaten kv yi evden kovmak gibi olacak.
Kv yi kibarca oğlu evine gönderse uzakta mı oturuyor kv?

Siz de giderseniz saçma sapan ortamı germeyin o lafınız bile gereksiz olmuş. Ev işlerine yardım edin bebeğe karışmayın.

Bir musibet bin nasihatten iyidir atasözü cuk oturmuş ne desek boştu kendiniz gördünüz 2 gün orada kalacaktınız :)

Bence kafanızda büyütmeyin. Özür dileyip helallik almışsınız, maddi manevi elinizden gelenide yapmışsınız. Görümceniz size hala kızgın olsa böyle birşeydede yardım istemez. Sürekli bunu düşünüp kendinize vicdan azabı çektirmeyin. Sonuçta hatanızın farkına varıp elinizden geleni yapmışsınız bence buda çok erdemli bi hareket

Gidip boş yere huzurunuzu kaçırmayın. Belki kavga çıkacak eşinizle durduk yere kötü olacaksınız. Belkide kadın gitmeyecek tamamen daralacaksınız. Kızının yaptıklarını görmez sizinkiler göze batar.

Görümceniz annesiyle sorun yaşıyorsa kendi çözmeli.

Bende ettim bu bedduayi...Gorumdcemde benim kadar olasada çekti ve boşandı şimdi bidaha evlendi yine sorunlu bir evlilik çok pişmanım keşke kızından bul demeseydim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…