Durduk yere surat asan yenge!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'a şükür abimle aram iyidir. Daha önce küçük kız kardeşime de aynı tavrı takınmıştı. Evlenmeden önce evinde hazırlık için kardeşimi çağırıyor bizde de gece yatacaksın diyerek gelir misin diye sormuyor. Hem ailem neden göndersin ki hem okulu varken kardeşimin. Birçok yardım edecek kişi varken çevresinde. Görümcesi gidip yardım mı etmeli? Kardeşim de derslerim ağır sınavlarım var demiş. Bizdeyken annemin babamın yanında suratını anında düşürmüş.
Ona bayağı bi surat asmış eve gelmiş konuşmamış.

Bana da abisini arıyor beni aramıyor derdir belki de.

Güzel ağzınıza sağlık. Karşıdakini anlayarak yorum yapmanıza sevindim.

İçinde kurup kurup gereksiz triplere giren insan modeli.
Aman aman ruh emer.
Boşverin sessizce uzaklaşın.
Bir daha size işi düşerse de usturuplu bir bahane buluverirsiniz.

Ben normalde size hak vermiştim. Böyle hiç yoktan bir şeylere takılan insanlar var çünkü. Hatta size “aman, umursamayın” falan yazacaktım.

Ama bu mesajınızdan anlıyorum ki sizin farkında olmadığınız ama karşı tarafın alındığı şeyler olabilir.

“Görümce mi yardım etmeli, etrafında çok kişi varken” diyorsunuz. Birincisi sizin de abinizin düğünü, sadece yabancı bir kadının değil. Elbette yardım etmek zorunda değilsiniz ama bu düşünceniz kardeş gibi olma isteğiniz ile de uyuşmuyor.

Belki abinizin eşine sorsanız o da ben başta kardeşim gibi yaklaştım, her hazırlığıma dahil ettim ama onlar yanaşmadı falan diyecek.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…