- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
- 78
- Konu Sahibi NothingLastsForever
-
Aynen bende takdir edilecek bi aşk göremedim. Tam tersi çok yanlış geldi baştan sona.Saçma zaten ya, bide öyle bi yazmışki, yani kusura bakmasın kimse ama çok cahilce hareketler. Takdir edenler neyi takdir etmiş bu kadar ben anlayamadım. Süslü anlatımın gazı heralde.
Bu neyin dünyası bende anlamadım, seni yorumdan ötürü tebrik ediyorumSanırım ilk defa böyle sert bir yorum yapicam belkide banlanirim ama su varki oncelikle sadece kafanin icinde kurmus oldugun dusunceler diye dusundum yok degilde eger gercek ise basliyayim yorumu yapmaya
Bana sorarsaniz hayat oyle yok ISSIZ ADAM YOK İNCİR REÇELI modunda ilerlemez af buyur ama sadece gezeyim tozayim yiyeyim içeyim seviseyim modunda yasamak icin gonderilmedik dunyaya hangi dinden hangi mezheptensin degil derdim istersen inançsız ol ama İŞE YARAMAZ BI VARLIK OLMA
Yok ailemden cektim bunalrti bilmem ne ben burda babamdan cektiklerimi yazmaya kalksam destan olur ki bi o kadar ailelerinden ceken insanlar var
Hala ergen kafasinda oldugunu dusunuyorum akli basinda biri olsan kalkip bunlari marifet gibi yazacagina kendime insanliga nasil faydalu olurumun derdinde olurdun
Bizde sevdik bizde asik olduk insan kalbinin her istedigini yapsa sadece kendi derdinde olsa ooo o zaman Allah muhafaza ben bir jadini dul dokuz yasibda bir erkek cocugunu babasiz bırakmistim
Biz bu dunyaya sadece kendimizi mutlu edelim diye gobderilmedik
Yok valizini almisin sirtinada yok cilek receli yok papatya yok bilmem ne hangi dunyada yasiyosun sen
Oldu bende alaydim valizimi sirtıma sırf babamin yaptiklari yuzunden koca bir ailenin basini onune egseydim sadece kendimi dusunseydim
Kusura bakma ana hangi utopik dunyada yasiyorsun sen
Bu neyin dünyası bende anlamadım, seni yorumdan ötürü tebrik ediyorum
Maalesef canım bu zihniyetler diyorum ya neyin dünyasında yaşıyorlar anlamıyorum bu rahatlık bizim ülkemizde hiç bir zaman olmadı olmasında bana ters, ancak bide marifetmiş gibi yazıp kötü örnek olunması anlaşılır gibi değil çok ilginç!!Yorumlardan dolayı kınandim ayni cografyada yasayan insanlarin goruslerinin cok degismis oldugunu gordum ama dogru yada yanlis benimde dusuncelerim bu yonde
Evet hayat güzelliklerle dolu. Bu demek değil ki herkes güzelliklerle karşılaşıyor. Bu sitede üye olup aşkı için yapmayacağı şey olmayan lise çağında genç kızlar var. Siz bu yazdıklarınızla onlara sanki hayatta hiçbir tehlike yokmuş herşey güllük gülistanlıkmış gibi hayat tecrübelerinizden bahsediyorsunuz. Sizin başınıza bişey gelmemiş olması bu yaptıklarınızı tehlikesiz yapmaz. Ayrıca KK üyelerinede pes diyorm.yazılanlardaki değişim hayret verici
BEFORE
- 2 gün önce tanıştığım birinin evine taşınmayı düşünüyorm ne diyorsunuz kızlar?
-delimisin sen taşında gör gününü..
AFTER
+ 2 gün önce tanıştığım birinin evine taşındım. Çok mutluyum, aşığım, sabah yürüyüşleri, papatyalar...
+ Çok cesursun çok güçlüsün. Alkışşşş Alkışşş
veeee çağdaşlık kucağında çocukla ne yapacağını bilmeyen genç kız profiliyle son bulur..Aman sabahlar olmasin cagdasligi doruklarinda yasayan bi ulke olduk tamda filmlerdeki gibi
Sahiden eger bu alkisladiklari seyin adi cesaretse cesaret denen sey beni fazlasiyla korkuttuveeee çağdaşlık kucağında çocukla ne yapacağını bilmeyen genç kız profiliyle son bulur..
şu işlerde cesur olduğumuz kadar bilimde cesur olsaydık atomu parçalayıp Eistain'nin eline vermiştikSahiden eger bu alkisladiklari seyin adi cesaretse cesaret denen sey beni fazlasiyla korkuttu
şu işlerde cesur olduğumuz kadar bilimde cesur olsaydık atomu parçalayıp Eistain'nin eline vermiştik
Banlanmis mi bende merak ettim acaba fake konumuydu ama resim falanda paylastiydiKonu sahibi neden banlandı kızlar?
Banlanmis mi bende merak ettim acaba fake konumuydu ama resim falanda paylastiydi
Kedilerinin ama kendi kucagindaydibtam yuzu gorunmuyoduNe resmi paylaşmıştı?
Çok ütopik bir konuydu zaten.Kedilerinin ama kendi kucagindaydibtam yuzu gorunmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?