- 3 Şubat 2016
- 340
- 778
- 33
- Konu Sahibi NothingLastsForever
Beni sevgi kurtardı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz fazla kontrolcü olsanız da hak verdim size.
Şu senaryoyu film olarak izlerim, belki burada okuyunca da ehe ehe güzelmiş derim. Ama uygulamaya dökene de aferin demem. Çünkü riskli bir durum, dimyata giderken evdeki bulgurdan olma meselesi var çünkü.
Özgür olacağım diye tamamen korumasız, açık hedef olarak yaşamamalı bir insan. Yoksa elbet biri gelir tam on ikiden vurur gider.
Senin yazdıklarından konu sahibinin yaşadıklarını kıskandığını zerre düşünmedim. Bende sen gibi baktım konuya, pembe gözlükleri takıp okuyamadım.Evet hep korkak yasadim bircok sinırı asamadim korkularim yuzunden ve belkide korkularim yuzunden esir gibi yasadim ama sunu soyleyeyim sizce gercekten bu arkadasin yaptiklari taktir edilecek bir yasanti mi
Bur suru yorum yazdim dikkat ettiyseniz hicbirinde cozumu evlilikte bulmasini soylemedim
Hayat hayallerimizle yol alacak kadar basit birsey degil bence
Keske okuyup kendi ayaklarinin ustune basmayi akıl edebilseymis ki kwndisine boyle bir hayat sunulmus bana böyle bir sansta verilmedi
Ben ne babasinin yasattiklarini ne iskence gibi bir hayati kabullenmesini tafsiye etmedim sadece hayatta basacagi yere bi bakmasini isterdim saglam mi degil mi diye
Zaten okuyup meslegini eline aldiktan sonra kendisine istedigi yerde yine hayal ettigi bi sekilde bir hayat kurabilirdi
Dusunebiliyormusunuz ya istagramda birini tanimis ve kalkip onunla yasamaya baslamis ne kadar mantifa sigiyor bu insan canide olabilirdi sapıkta Allah muhafaza kadin taciride bu tarz seyler bi benim aklimami geliyor yagmurdan kacaeken doluya tutulma durumuda vardi ki ve hala o insanin guvenilebilir biri olup olmadigibi bilmiyoruz
Ve yazdiklarinizdan niyeyse onun hayatini kıskandigimi dusundugunuz kanisina vardim ama emin olun böyle bir hayata kendi esir hayatimi tercih etmem
Yinede dusuncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim sizin gorusunuz sonucya
Son olarak siz bu masalin sonunu goruyormusunuz bilmem ama ben goremiyorum
Eki Görüntüle 1807308 Eki Görüntüle 1807309 Eki Görüntüle 1807310 Eki Görüntüle 1807311 Eki Görüntüle 1807312 Eki Görüntüle 1807313 Eki Görüntüle 1807314 Eki Görüntüle 1807315
kucağımdan inmeyen güzelin adı izmir.. sokağa terkedilmişti.. siyah N**** (Siyahi).. bebekken yolda bulduk.. diğeri buse o geçtiğimiz kara kışta bize sığındı.. köpeğimiz gece, şarapcıların elinden kalça kemiği çıkmış bi şekilde kurtarildi ameliyat oldu.. hiç yerinde durmuyor :)
şimdi gelelim yarını düşünmemi ısrarla söyleyen arkadaşlarıma.. ben iyi bir insanım.. hep böyle olucam.. yarını düşünmeden..
Güçlü bir kadınla maceraperest kadını karıştırıyoruz biz. Oysaki ikisi çok farklı şeyler.Katılıyorum.
Hemcinslerimizin derdine ortak olurken olumlu örneklerle umutla dolmak normal.
Ama burası milyonlarca kişiye açık bir platform ve bu örneği olumsuz yanlara dikkat çekmeden yüceltmek ailesiyle ergenlik sürtüşmesi yaşayan kızlara tehlikeli bir maceranın kapılarını açmaktır.
Konu sahibinin yaşadıklarını risklere hiç değinmeden masalsı algılayıp yansıtmak burayı okuyan aklı beş karış havadaki bazı genç kızların kolaya kaçmasına zemin hazırlayacaktır, onların da duymak istediği bu işte, aşk her şeyin üstesinden gelir, belki de mutluluk anlaşamadığınız ailenizden uzak bir yerdedir vs.
Yazdıklarımı karamsar bulanlar okul koridorlarında eğitim öğretimden başka her şeyle ilgilenen genç kızların sohbetlerini dinlesin ya da forumda yanlış ilişkilerinde hakaret hatta dayağa rağmen ısrar eden kadınların hikayelerini okusunlar.
Güçlü bir kadınla maceraperest kadını karıştırıyoruz biz. Oysaki ikisi çok farklı şeyler.
Güçlü kadın mantığını kulak arkası etmiş, her şeye olumlu bakan, sürekli kalbini dinleyen kadın demek değildir. Güçlü kadın düştüğü zaman yıkılmaz, evet kendini de sever. Ama bile bile de lades demez, hatalar yapar, bunun sorumluluğunu da bal gibi üstlenir. Ama atlatıp hayatına geri dönmeyi de bilir. En önemlisi kendini korumayı bilir. Ama bu kadın kendini korumasız bırakıyor, bunun neresi güçlü Allah aşkına? Kendini başkasının insafına bırakan birisi ne denli güçlü olabilir?
Ve evet karamsarlıkla gerçekçiliği de karıştırıyoruz. Gerçekler yaşanan hayata göre renk değiştirir. Hayat toz pembe değilse, gerçekler de bunla birlikte kararır. Bunu bile bile de inatla ben pembeyi yaşayacağım diyorsan, sonunda verdiğin pembe ama mantıksız kararların cezasını çekersin.
Son olarak aşk her şeyin üstesinden gelseydi, her aşık olan sonsuza kadar mutlu yaşardı. En belirgin örnekleri burada, tanındık bildik üyelerin kronolojik konu sıralamasına bakın yeterli.
Evet hep korkak yasadim bircok sinırı asamadim korkularim yuzunden ve belkide korkularim yuzunden esir gibi yasadim ama sunu soyleyeyim sizce gercekten bu arkadasin yaptiklari taktir edilecek bir yasanti mi
Bur suru yorum yazdim dikkat ettiyseniz hicbirinde cozumu evlilikte bulmasini soylemedim
Hayat hayallerimizle yol alacak kadar basit birsey degil bence
Keske okuyup kendi ayaklarinin ustune basmayi akıl edebilseymis ki kwndisine boyle bir hayat sunulmus bana böyle bir sansta verilmedi
Ben ne babasinin yasattiklarini ne iskence gibi bir hayati kabullenmesini tafsiye etmedim sadece hayatta basacagi yere bi bakmasini isterdim saglam mi degil mi diye
Zaten okuyup meslegini eline aldiktan sonra kendisine istedigi yerde yine hayal ettigi bi sekilde bir hayat kurabilirdi
Dusunebiliyormusunuz ya istagramda birini tanimis ve kalkip onunla yasamaya baslamis ne kadar mantifa sigiyor bu insan canide olabilirdi sapıkta Allah muhafaza kadin taciride bu tarz seyler bi benim aklimami geliyor yagmurdan kacaeken doluya tutulma durumuda vardi ki ve hala o insanin guvenilebilir biri olup olmadigibi bilmiyoruz
Ve yazdiklarinizdan niyeyse onun hayatini kıskandigimi dusundugunuz kanisina vardim ama emin olun böyle bir hayata kendi esir hayatimi tercih etmem
Yinede dusuncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim sizin gorusunuz sonucya
Son olarak siz bu masalin sonunu goruyormusunuz bilmem ama ben goremiyorum
çekim yasası deyince hep aklıma kendi hayallerim gelir,ben de çekiyorum da çok çoook yavaş çekiyorumYahu şuna inanmasanız bile Kişisel Gelişim, Çekim Yasası, Hayal Et Başar şeklinde okuyun yazıyı arkadaş. Bu kadar mı zor? Anında olayı aşağı çekme çabası, olmaz laa bu kadarı abartı, pembe masallar sadece kitaplarda olur, aman hayat böyle değil, senin gibi olanlar şimdi rezil durumda vs vs vs. Pöööööfffsssss, kendi karamsarlığınızı kadının konusunda öne atmayın bari.
Ben çekim gücüyle çok iyi işler başaranlar gördüm, hayatları değişen. Sizin gibi iyi örneklere değil de kötü senaryoları örnek alanlar da zaten o senaryoları yaşıyor.
Ne var yani gülümseyin geçin şu yazıyı okuyup, masal gibi okuyun inanmıyorsanız, içinize umut versin.
Şu anda çok iyi yerlere gelen birçok ünlü aktris, yazar, tv programcısının öyküleri dinlemenizi tavsiye ederim, tam da buna benzer. Hele o çok meşhur ABD starlarında fakirlikten, açlıktan gelmeyen yok. Bizim yeşilçamcılar bile hep fakir halk çocuğu.
Siz kendi dünyanızda, olumsuz senaryolara kendinizi mahkum ederken, dünyada birileri inanarak, hayal kurarak çok iyi işler yapıyor. Siz inanmasanızda...
Allah askina yapmayin arkadaslar...bu kizcagiz bugun platformda,babam'dan siddet goruyorum anne'm arkamda degil,sevgisiz buyudum cok mutsuzum vs bana yardim edin demis olsaydi,ne olacak ti tepkiniz?durun ben tahmin ediyim, (yazik degilmi sana dah cok gencsin,siddetin oldugu yerde barinma sineye cekme ki bu baban bile olsa hakki yok!gerekirse cik git ayaklarin uzerinde dur hayllerinin pesinden kos kendine deger ver )derdiniz..tamam belki egitimini tamamlamis,is hayatina atilmamis olabilir ama bunu hic dusunmeyecek yapmayacak anlamina gelmezki..o onceligi yasayamadigi tatmadigi duygulari tatmaya ozgurce yasayip ask'i bulmaya vermis (her ne kadar deli cesareti de olsa:)en azindan ilerde mutsuz da olsa ki hayatta hersey mumkun,hic degilse kendi secimlerinin bedelini odeyecek!baskalarinin onun icin sectigi hayati yasamiyacak...diyelim ki kaldi ailesiyle onlarin boynunu bukmedi diyelim ne olacakti?babasinin sectigi bi damat adayiyla evlenip,ustune bide cocuk yapip hergun hayatina lanet edecekti...etrafimizda binlerce ornegini goruyor,okuyoruz malesef..once CAN sonra canan.. bir kere geliyoruz dunyaya,bi kere genc olabiliyoruz, neden bu hayati baskalari icin yasayalim!burdan konu sahibine de hayatinda mutluluklar diliyorum ve suan yasadigin sey her ne kadar muhtesem de olsa, egitimine lutfen devam et ve ekonomik ozgurlugunu de eline al..keske her siddet goren, mutsuz olan kadinlarimiz senin kadar cesaretli olabilse,yasadiklari hayata mahkum olmasa...ve son olarak kimseyle bu konuda polemige girmek istemiyorum,ben sadece nacizhane dusuncelerimi paylastim tesekkürler...
Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben ne kimseyi aşağı çekmeye kalkıyorum ne de yaşadığın hayat kötü geri dön diyorum. Beni ilgilendirmez, babamın oğlu değil sonuçta.Tesekkur ederim duygularini karistirmadan mantikli bi sekilde en dogru aciklamayi yaptigin icin
Konu sahibi su an egitimine devam ettigini, calisiyor oldugunu ve kendi ayaklari ustunde durdugunu yazmis. Bu sartlarda istedigi hayati yasamasindan daha dogal bir sey goremiyorum ben :)
Masalin sonu ile ilgili size benzer bir hikaye anlatayim. Bir kadin ve bir erkek, ikisi de farkli ulkeden, ikisinin ulkesinden de farkli bir ulkede tanisiyorlar. Yalnizca 3 aylik bir kursta beraber yuz yuze gorusuyorlar. Kadin 1. Haftanin sonunda adamin evine tasiniyor cunku birbirlerinden ayri yapamiyorlar. Kadinin kursu bitiyor, ulkesine donmeden onceki hafta adam evlenme teklif ediyor. Kadin kabul etmiyor cunku adamin ulkesinde yasamak istemiyor. Adam ne yapiyor dersiniz? Tum hayatini geride birakip sevdigi kadinin ulkesine yerlesmeyi kabul ediyor. Hem de yalnizca 3 ay tanidigi bir kadin icin yapiyor bunu.
Masalin sonunu merak ediyor musunuz?
Yaklasik 5 senelik evlilik, 2 yasinda dunyalar guzeli bir kiz cocugu.
Kadin benim, adam da hayatimda yaptigim en dogru secim olan esim. Esim de bir gun bile verdigi karardan pisman olmadigini dile getiriyor her zaman.
Dedigim gibi, boyle hayatlar var. Iyi ki var...
Gercekten oyle sastim kaldim dogrusu,o dedigin konularda bir suru yol gostermeyi biliyorlar tavsiye veriyorlar...buna gelince ayy masallar da olur boyle seyler cok dizi izliyorsun vs...enerji denen elle tutulmaz ama inanilmaz etkileri olan bisey var!!bi kerede olumlu olun pozitif olun yahu:)))dunyamiz nereye gidiyor hersey allak bullak olmus olumler kayiplar vs zaten cekilecek gibi degil bari icimizi guzel tutalim bari birakinda hayallerimiz olsun!!!Aaaaa olur mu, oanları tatmine den kocam dövdü, boşandım, annem kayınvalidem üstüme yürüdü konular. Böylelerine tahammülleri yok. Yaaa en optimist konu bile nasıl bu hale geliyor anlamış değilim. Yaaa bırak, bu konuyu okuyup, zor diye birşey yok diyecek adamı da umutsuzluğa sürüklüyorlar, ne acı dimi??
Böyle hayatlar var. Tamamen risk alıp hayata karşı dimdik durup ve '' keşke '' değilde '' iyi ki '' dediğimiz hayatın her saniyesinde verdiği karara şükreden bir kesim var. Siz yada ben yada o. Ama var. Sıfır risk alıp hayata devam edenleri küçümsemem neden böylesiniz demem. Onlarda demesin. Şu yazı sadece hayal dahi olsa diyor ya konu sahibi okuyun gülün geçin. Neden beyazın pembenin üstüne siyahı atıp çirkinsin kötüsün diyorlar. Bırakın buda böyle bir hikaye olsun. Herşey zor olmasın birazda kolay olsun birazda gülümsemeler çok olsun. Bırakın bir kerede zor olmadan hayat aksın gitsin.Konu sahibi su an egitimine devam ettigini, calisiyor oldugunu ve kendi ayaklari ustunde durdugunu yazmis. Bu sartlarda istedigi hayati yasamasindan daha dogal bir sey goremiyorum ben :)
Masalin sonu ile ilgili size benzer bir hikaye anlatayim. Bir kadin ve bir erkek, ikisi de farkli ulkeden, ikisinin ulkesinden de farkli bir ulkede tanisiyorlar. Yalnizca 3 aylik bir kursta beraber yuz yuze gorusuyorlar. Kadin 1. Haftanin sonunda adamin evine tasiniyor cunku birbirlerinden ayri yapamiyorlar. Kadinin kursu bitiyor, ulkesine donmeden onceki hafta adam evlenme teklif ediyor. Kadin kabul etmiyor cunku adamin ulkesinde yasamak istemiyor. Adam ne yapiyor dersiniz? Tum hayatini geride birakip sevdigi kadinin ulkesine yerlesmeyi kabul ediyor. Hem de yalnizca 3 ay tanidigi bir kadin icin yapiyor bunu.
Masalin sonunu merak ediyor musunuz?
Yaklasik 5 senelik evlilik, 2 yasinda dunyalar guzeli bir kiz cocugu.
Kadin benim, adam da hayatimda yaptigim en dogru secim olan esim. Esim de bir gun bile verdigi karardan pisman olmadigini dile getiriyor her zaman.
Dedigim gibi, boyle hayatlar var. Iyi ki var...
Allah askina yapmayin arkadaslar...bu kizcagiz bugun platformda,babam'dan siddet goruyorum anne'm arkamda degil,sevgisiz buyudum cok mutsuzum vs bana yardim edin demis olsaydi,ne olacak ti tepkiniz?durun ben tahmin ediyim, (yazik degilmi sana dah cok gencsin,siddetin oldugu yerde barinma sineye cekme ki bu baban bile olsa hakki yok!gerekirse cik git ayaklarin uzerinde dur hayllerinin pesinden kos kendine deger ver )derdiniz..tamam belki egitimini tamamlamis,is hayatina atilmamis olabilir ama bunu hic dusunmeyecek yapmayacak anlamina gelmezki..o onceligi yasayamadigi tatmadigi duygulari tatmaya ozgurce yasayip ask'i bulmaya vermis (her ne kadar deli cesareti de olsa:)en azindan ilerde mutsuz da olsa ki hayatta hersey mumkun,hic degilse kendi secimlerinin bedelini odeyecek!baskalarinin onun icin sectigi hayati yasamiyacak...diyelim ki kaldi ailesiyle onlarin boynunu bukmedi diyelim ne olacakti?babasinin sectigi bi damat adayiyla evlenip,ustune bide cocuk yapip hergun hayatina lanet edecekti...etrafimizda binlerce ornegini goruyor,okuyoruz malesef..once CAN sonra canan.. bir kere geliyoruz dunyaya,bi kere genc olabiliyoruz, neden bu hayati baskalari icin yasayalim!burdan konu sahibine de hayatinda mutluluklar diliyorum ve suan yasadigin sey her ne kadar muhtesem de olsa, egitimine lutfen devam et ve ekonomik ozgurlugunu de eline al..keske her siddet goren, mutsuz olan kadinlarimiz senin kadar cesaretli olabilse,yasadiklari hayata mahkum olmasa...ve son olarak kimseyle bu konuda polemige girmek istemiyorum,ben sadece nacizhane dusuncelerimi paylastim tesekkürler...
Güçlü bir kadınla maceraperest kadını karıştırıyoruz biz. Oysaki ikisi çok farklı şeyler.
Güçlü kadın mantığını kulak arkası etmiş, her şeye olumlu bakan, sürekli kalbini dinleyen kadın demek değildir. Güçlü kadın düştüğü zaman yıkılmaz, evet kendini de sever. Ama bile bile de lades demez, hatalar yapar, bunun sorumluluğunu da bal gibi üstlenir. Ama atlatıp hayatına geri dönmeyi de bilir. En önemlisi kendini korumayı bilir. Ama bu kadın kendini korumasız bırakıyor, bunun neresi güçlü Allah aşkına? Kendini başkasının insafına bırakan birisi ne denli güçlü olabilir?
Ve evet karamsarlıkla gerçekçiliği de karıştırıyoruz. Gerçekler yaşanan hayata göre renk değiştirir. Hayat toz pembe değilse, gerçekler de bunla birlikte kararır. Bunu bile bile de inatla ben pembeyi yaşayacağım diyorsan, sonunda verdiğin pembe ama mantıksız kararların cezasını çekersin.
Son olarak aşk her şeyin üstesinden gelseydi, her aşık olan sonsuza kadar mutlu yaşardı. En belirgin örnekleri burada, tanındık bildik üyelerin kronolojik konu sıralamasına bakın yeterli.