Dur bir de ben anlatayım

Haaa dur bi dakka bundan bi kac sene sonra yazacagin seyide ben bugunden oaylasayim

Birini cok sevdim oda beni cok sevdi cok mutluyduk ama nolduysa oldu o beni yuzustu bıraktı bir cocugum var isim meslegim hicbirseyim yok cocuguma bez alacak param bile yok bi suru sey daha aklina gelip gelmeyecek bi suru seneryo yok sen bi dizi film seneryosu ugruna bu yazdiklarimida umursamassinda

Hayat oyle film tadinda gitmiyor her filmde mutlu sonla bitmiyor az aklin varsa tekrardan aciktan bi sekilde liseyi bitir universiteyi bitir adam akilli bi isin olsun ayaklarinin ustune basabil yapamam bilmem ne diye bahanelerde uyduracak olursan

Unuttun mu sen bi valizle istagramda tanidigin cani mi sapık mi ne oldugunu bilmedigin adamin yanina tasinip onunla yasamaya cesaret edecek kadar guxlu bir kadinsin

ben mi çok pimpirikli büyüdüm acaba
asla üçüncü gün taşınmazdım birisin,n yanına
şansınıza iyi biri çıkmış olabilir
ama bir daha tekrar etmeyin derim yine de pimpiriğimden geri kalamadan
Emin ol bu askin heyecani bi bitsin oburgunde balonla ucma yok yamas parasutu yapma heyecaniyla facebooktan tanidigi birinin yanina bi kol cantasiyla cikar

Vallahi helal olsun diyeyim,umarım verdiğiniz bu kararda daha çok mutlu olursunuz....
Birşey diyeyim mi bu arada kendimi resmen bir su kenarında tatlı bir esinti çarpar ya yüze kitap okuyor gibi hissettim
Yanımda şöyle bir kahve de var ama değmeyin keyfime .Okadar tatlı yazmışsınız....Mutluluklar dilerim.

Ayyy vallahi sinirden delirecegim ya sen bu jadar akilli cesurdunda senin o zeka kupu aklin hic mi okulup adam akilli bi yere gelmeyi ayaklarinin ustune basmayi o zaman ailene minnetsiz bagimsizligini kazanabilecegini akıl etmedi

belki de bu dünyaya GÖNDERİLMEMİŞİZDİR :)
sadece mutlu olmak için yaşıyor olabilir bazı insanlar di mi?
illa insanlığa bi yararı olmasın sanki herkes çok yararlı
zararı olmasın yeter
bu kızın da kimseye bi zararı yok göründüğü üzere

şuan yaşağınız hayattan memnun olabilirsiniz ama bunun ilerisi de var. sevgilinizin sonsuza kadar yanınızda olma garantisi yok. hayat her zaman böyle lay lay lom gitmeyecek elbet. en azından liseyi bitirin. bol şans!

Ya sırf şu instagram ayrıntısı yüzünden konuya inanasim gelmiyor. Ne bileyim, iç huzurunu bulmuş, aşkın gücünü keşfettiğini soyleyen, efendime söyleyeyim özgür bir hayat biçimini benimsemis biri bile instagram da fotoğraf paylaşıyor ya vay arkadaş neymis bu instagram. Evet bir tek oraya takıldım.

ya o iki gunde tanıstıgınız adamın evıne tasındıgınızda cok farklı bı durumla karsılassaydınız..
ben asla böle bişey yapmazdım hele hayatın zorluklarını görup akıllanmıs olmam gerekırken ..
aileniz erkek arkadas konusunda katıysa sızın derslerınıze yogunlasıp uniyi kazanıp o evden ayrılmanız gerekırdı bu sekılde degıl..
yasadıklarınız da tek begendıgım noktanız pes etmeyişinz..
onun dışında örnek alınacak hiç bi nokta göremedim

ben de sırf sabah güneş doğmadan uyanıp kahvelerimizi alır çıkardık ayrıntısından dolayı hehehe
dünyanın en mutlusu olsam osaatte kalkıp dışarı çıkmam

Valla tamam belki tek tarafli dusundum hadi dunyayi dusunmetelim sadece kendini dusunsun diyelim

Allah aşkına dunya bu kadar ütopik bi yer mi herkes taktir etmiste kimse demiyormu

Bunun 10-20 yıl sonrası ne olacak dusunsenize daha liseyi bile bitirmemis bi kız var orda ya yarin oburgun birde bu iliskiden cocugu olursa birde babasi kabullenmesse nasil bakacak

Bu ulkede kac universite bitirmis insanlar is bulamiyorken lise tahsili bile olmadan ne yapmayi dusunuyir hadi biraz daha polyana gibi dusunwlimde temizlik yapar cocugunun karnini doyurur ya o twmizlik parasiyla krese mi yollayacak cocugun ihtiyaclarini mi alacak

Bu ulkede tek maasli memur dahi bir evi gecindiremiyorken merak ettim dogrusu bu Issiz Adam filminin basrol karakteri kizimiz nasil hayatin gercekleriyle basa cikacak kirlarda uzanip şükrederek mi

Kusura bakmayin tepkim size degil ama su kadar yorum okudum tek birinde kimse

Gelecek namina bu kiza gelecegini gormesi adina oturupta iki cift laf soylememis ben herkesin bu yasananlari kabullenmesini anlayamiyorum mantigim almiyor sahiden hayat hep film modunda mi gececek

Dini inanci bi erkekle ayni evi yasamasi gunahi vebali onun bilecegi is ama kimsesizler yurdunda kalan cocuklarin 100de 25 bu hülyalı aşk hikayelerinin kurbani hic kimsenin kendi masali icon baskasinin hayatini kabusa cevirmeye hakki yok

Neyseki mantikli dusunecek 3-5 kisi kalmis

Yaa bu diziler filmler hakkaten insanin aklini basindan almis kiksede cikip demiyor ki siz hep cilek receli yeyip papatya koklayarak cimenlere uzanip sukrederek mi yasayacaksiniz bunun yarini yokmu

Ya bi Allahin kulu demiyor ki ya o tanimadan gittiginiz kisi cani olsaydi katil olsaysi sapık olsaydı bunlar tabi en iyi olanları ya en fenası kadin pazarlayan biri olsaydi

H

güzelllikler sizinle olsun..

yalnız değilmişim. Yazmamıştım konuya bu ayrıntı yüzünden. Durup bi ins fotosu çekeyim koyayım insanlar beğensin kafasında olan biri hafif kaçar bu konuya. Yada ''özgür'' tabir edilen konu sahibinin tanıştığı kişi gerçekten bu derinlikteyse ağır kaçar ins foto konusuna.
Konu Sahibi bir dakikalıkta olsa iyi hissettirdiniz yazınızla. Hayalde olsa gerçekte olsa ben iyi hissetmek adına okudum iki kere. Hiçbişeye takılmadan. Bazende takılmamak gerekiyor. Bu yazı bir genç kızın hayalide olabilir. Yaşamak istediği bir aşk bir hayat tarzı. Ama ulaşamamış. Uçmak isteyen bir kuşun kanadına taş bağlamayı kendine görev bilmiş insanlar çok çok fazla. Bırakın uçsun hanımlar ister hayaliyle ister gerçeğiyle. Bi kere de olsun karışmayın. Hayatın çirkefini yüzüne çarpmayın. İyi olmak heveslendirmek bu kadar zor olmasa gerek. Hayat güzel...
Bu arada into the wild ve V For Vendetta filmlerini bugün için izleme listeme aldım. Bu yazınız hatırlattı bana tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…