Dur bir de ben anlatayım

Banlanmis mi bende merak ettim acaba fake konumuydu ama resim falanda paylastiydi

Arkasından başkalarını da götürdü, olanları konu sahibinden daha şiddetli hatta öfkeyle savunanlar da aramızdan ayrıldılar.

Bu kadar sevgi dolu olup bu hikayeden feyz alacak yüce gönüllü insanların kendilerinden farklı görüşte olanlara tahammülsüzlükleri eksik parçayı tamamladı aslında, mesajı bizzat verdi ki kimse mutlak iyi değildir, sevgiyi göklere çıkaracak kadar müşfik hemcinslerimiz duygusal filmlerde bile "olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar" ibaresi bulunabilirken gayet makul bir temkinli olma onerisine dahi hakarete varan ifadeler kullanabiliyorsa karşı cinse fazla iyi niyet beslememek lazım, kadınlar genelde daha naiftir çünkü.

Belki bir yanlışlık olmuştur, umarım konu sahibi tahmin edildiği gibi sahte değildir çünkü bu o fotoğrafların da başkasına ait olması demek ki bu çok tatsız bir ihtimal.

<Mutlu son olmasın, mutlu sonsuz olsun >(Delibal)
O geldi aklıma,yazdığın şeyleri okudum, ve bunun tam sana göre (aslında hepimize) bir temenni olduğunu sanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…