Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar bakar mısınız??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben belki 10 senedir adaçayı keten tohumu kullanıyorum her seferinde fayda etti canım. Şimdi gebelik düşündüğüm için 8 gün bekledim geç döllenmeyse kanda çıkmamıştır diye. Gebelik düşünmüyorsan gecikmen olduğunda iç canım. Evet 6 ay kullananları okumuştum düzensizlik için. Ben hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o yüzden kullandım

Ben gebelık dusunuyorum ozaman ıcemem sanırım banada sanırm oyuzden verdı bu ılacı

Sende klomen falan kullandın mı senın ne sıkayetın var acaba

Canım ben aşılama yaptırdım eşimin değerleri düşük tüp bebek diyorlar bize

Hımm anladım benım eşimin testinde degerler normal cıktı viskozite artımıs dıye cıkmıstı urolojıye gıttık cok onemlı degıl ama bıkere daha yaptırın eger aynı cıkarsa ılac verırım demıstı ama kadın dogumcu suan gerek yok sız 6 ay deneyın olmazsa yaptırırsınız buyuk bı sorun degıl dedı

İnşallah canım sıkıntı çıkmasın nerdeyse 2 sene olacak ben hiç gebelik geçirmedim

Bende hamileyim doktorum bana bu ilacı yazdı piyasada zor bulanan bir ilac dedi kahraman marsta bulduk kullanıyorum şuan için bir zararı yok

Ama bunu kullanırken hemen adet olunmuyo heralde doktor bana dedıkı kullan bıtıncr adet olmazsan test yap acaba farklı mı oluyo kısıden kısıye

Canım bildiğim kadarıyla bu ilacın 2 etkisi var progesteron hormonu olduğu için, hamile kalamayan insanın adetini düzene sokuyor. Hamilelik durumundada düşük olmasını engelliyor.
Ben bu ay klomen kullandım ve malesef yumurtam büyümediği için doktor bana duphaston verdi adet olayım diye kullan bittikten 2 gün sonra adet olursun dedi.

Bende aynı senın gıbı klomen kullandım yumurtam buyumedı ınsallah bu ılac ıse yarar Bana gun vermedıde ondan sasırdım sordum tesekkurler cevap ıcın Sende gebelık ıcın kullanıyosun sanırım

Evet gebelik için bu ay klomenle ilk ayımdı günde bir tane kullandım ama büyümedi, gelecek regl ile birlikte günde 2 tane almamı söyledi doktor.

Evet gebelik için bu ay klomenle ilk ayımdı günde bir tane kullandım ama büyümedi, gelecek regl ile birlikte günde 2 tane almamı söyledi doktor.

Bende kasım ayında kullandım gunde 2 tane sonra doktorumu degıstırmek zorunda kalınca ıkıncı gıttıgım doktor suanlık klomene gerek yok aslında bosuna kullanmıssın dedı adet olmadıgım ıcın sokturucu verdı sımdı adet olmayı beklıyorum olunca 14.gunde duphaston baslıcam bendede pko var nebılım hepsı ayrı bısey soyluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…