- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Ben belki 10 senedir adaçayı keten tohumu kullanıyorum her seferinde fayda etti canım. Şimdi gebelik düşündüğüm için 8 gün bekledim geç döllenmeyse kanda çıkmamıştır diye. Gebelik düşünmüyorsan gecikmen olduğunda iç canım. Evet 6 ay kullananları okumuştum düzensizlik için. Ben hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o yüzden kullandımCok ılgınc banada once tarlusal verdı bu ılac bıtınce hasta olmazsan gebelık testı yap dedı bu adacayı ıse yarıyomu gercekten ya eger olmazsam bende denerım ınsallah gerek kalmazdayanı bıkere kullanmada duzene sokmuyo oylemı
Ben gebelık dusunuyorum ozaman ıcemem sanırımBen belki 10 senedir adaçayı keten tohumu kullanıyorum her seferinde fayda etti canım. Şimdi gebelik düşündüğüm için 8 gün bekledim geç döllenmeyse kanda çıkmamıştır diye. Gebelik düşünmüyorsan gecikmen olduğunda iç canım. Evet 6 ay kullananları okumuştum düzensizlik için. Ben hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o yüzden kullandım
Ben belki 10 senedir adaçayı keten tohumu kullanıyorum her seferinde fayda etti canım. Şimdi gebelik düşündüğüm için 8 gün bekledim geç döllenmeyse kanda çıkmamıştır diye. Gebelik düşünmüyorsan gecikmen olduğunda iç canım. Evet 6 ay kullananları okumuştum düzensizlik için. Ben hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o yüzden kullandım
Canım ben aşılama yaptırdım eşimin değerleri düşük tüp bebek diyorlar bizeSende klomen falan kullandın mı senın ne sıkayetın var acaba
Hamile olmadığına emin olunca iç canım.Ben gebelık dusunuyorum ozaman ıcemem sanırımbanada sanırm oyuzden verdı bu ılacı
Canım ben aşılama yaptırdım eşimin değerleri düşük tüp bebek diyorlar bize
İnşallah canım sıkıntı çıkmasın nerdeyse 2 sene olacak ben hiç gebelik geçirmedimHımm anladım benım eşimin testinde degerler normal cıktı viskozite artımıs dıye cıkmıstı urolojıye gıttık cok onemlı degıl ama bıkere daha yaptırın eger aynı cıkarsa ılac verırım demıstı ama kadın dogumcu suan gerek yok sız 6 ay deneyın olmazsa yaptırırsınız buyuk bı sorun degıl dedı
Kızlar duphastonu ne için kullandınız? Kullanırken gebe kaldınız mı? İlacın son iki tane kaldığında adet belirtileriniz başladı mı? Kaç gün sonra regl oldunuz
Bende hamileyim doktorum bana bu ilacı yazdı piyasada zor bulanan bir ilac dedi kahraman marsta bulduk kullanıyorum şuan için bir zararı yok
Hamileyim evet rahimi güçlendiriyor ve düşük tehlikesini önlüyor doktor o neden dolayı önerdi canımMerhaba neden kullanıyosunuzkı suan hamıleysenızBen cok kolay buldum ıstanbulda yasıyorum belkı ondandır
Hamileyim evet rahimi güçlendiriyor ve düşük tehlikesini önlüyor doktor o neden dolayı önerdi canım
Ama bunu kullanırken hemen adet olunmuyo heralde doktor bana dedıkı kullan bıtıncr adet olmazsan test yap acaba farklı mı oluyo kısıden kısıyeBende duphaston kullandım bugün 2inci gün adet olmayı bekliyorum
Ama bunu kullanırken hemen adet olunmuyo heralde doktor bana dedıkı kullan bıtıncr adet olmazsan test yap acaba farklı mı oluyo kısıden kısıye
Amin canım benimAnladım ınsallah sorunsuz saglıklı kucagına alırsın
Canım bildiğim kadarıyla bu ilacın 2 etkisi var progesteron hormonu olduğu için, hamile kalamayan insanın adetini düzene sokuyor. Hamilelik durumundada düşük olmasını engelliyor.
Ben bu ay klomen kullandım ve malesef yumurtam büyümediği için doktor bana duphaston verdi adet olayım diye kullan bittikten 2 gün sonra adet olursun dedi.
Bende aynı senın gıbı klomen kullandım yumurtam buyumedı ınsallah bu ılac ıse yararBana gun vermedıde ondan sasırdım sordum tesekkurler cevap ıcın ☺ Sende gebelık ıcın kullanıyosun sanırım
Evet gebelik içinbu ay klomenle ilk ayımdı günde bir tane kullandım ama büyümedi, gelecek regl ile birlikte günde 2 tane almamı söyledi doktor.
Hiç kimse kullanmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?