- 4 Nisan 2019
- 5.769
- 6.148
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Kaç gün oldu hapı bırakalıTeşekkür ederim canım söyle anlatayım ameliyat olduğum 1.gunu estrofeme başladım16
Gunu duphuston a başladım 25.günü kestim yani bugün adet olmam gerekiyor adetim bitince tekrar estrofeme baslicam 16.günü duphuston kullanıyorum 25.günü kesicem 2 aylık olarak verdi .
Bugün bıraktım canımKaç gün oldu hapı bırakalı
Kaç güne hasta olacaksın doktor ne dediToplamda 10 gün kullanmış oluyorum canım
Bugün adet olmam gerekiyor yarin veya salı günü doktoruma gidicem kontrol icinKaç güne hasta olacaksın doktor ne dedi
Hap bitince ertesi gün hasta mı olacaksın dedi canımBugün adet olmam gerekiyor yarin veya salı günü doktoruma gidicem kontrol icin
Eğer hamile kalamazsam aşılama denenecek canım
Evet canım günümde bugün zatenHap bitince ertesi gün hasta mı olacaksın dedi canım
Anladım tatlımEvet canım günümde bugün zaten
Kaç gündür kullanıyorsun ne zaman başladınŞuan kullanıyorum.adetim olsun diye.gelebelik olsun diye bi alakası yok diye biliyorum.gebelik varsada bi zararı yok
Bitikten kaç gün sonra hastalandınCumartesi başladım bugün 3.günüm ama 4 ,5 kere kullandım ben bu ilaçtan
Ben tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorumBende hastalanmadım daha 1 gün gecikti
Hayıt kullandın mi peki oda adet söktürücüBen tekrar adet söktürücü kullanmak istemiyorum
Yok canım şimdi kekikle Yeşilçay yaptım sıcak su torbası koydumHayıt kullandın mi peki oda adet söktürücü
Dün regl geldi benim 1 gün önceside hayıt çayını içmeye başladımBu haptan sonra bir türlü hastalanmadım . Siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?