- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
Ben niye olmuyorum kiDün regl geldi benim 1 gün önceside hayıt çayını içmeye başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben niye olmuyorum kiDün regl geldi benim 1 gün önceside hayıt çayını içmeye başladım
Kaç gün gecikti regl normalde kaç günde bir oluyosun?Ben niye olmuyorum ki
31 canım bugün 7. GünümKaç gün gecikti regl normalde kaç günde bir oluyosun?
Test yaptın mı cnm31 canım bugün 7. Günüm
Pazartesi kan verdim negatif canımTest yaptın mı cnm
7 gündür mu gecikti oda çok doktora gittin mi ?31 canım bugün 7. Günüm
Kendi doktorum yok ayın 8 ine kadar o yüzden başka doktora gittim Pazartesi kan verdim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi ama ben almadım. Muayene etmedi. İki gündür acaip midem bulanıyor. Napcam bilemedim. Duphastonla bu doktorun yazdığı hap aynı içerikte7 gündür mu gecikti oda çok doktora gittin mi ?
Ameliyat olalı 1 ayı geçti ozmn öylemiKendi doktorum yok ayın 8 ine kadar o yüzden başka doktora gittim Pazartesi kan verdim gebelik yok dedi adet söktürücü verdi ama ben almadım. Muayene etmedi. İki gündür acaip midem bulanıyor. Napcam bilemedim. Duphastonla bu doktorun yazdığı hap aynı içerikte
Ameliyat olmadım canım ben.Ameliyat olalı 1 ayı geçti ozmn öylemi
Pardon ya karıştı hatlarAmeliyat olmadım canım ben.
HayırDaha öncede böyle geciktiği oluyor mu ?
Gerçi doktorlar da net birşey demiyor olabilir diyorlar normal diyorlar söktürücü verip yoluyorlar
Artık midem çok bulanıyor keyfim yok çok üşüyorumGerçi doktorlar da net birşey demiyor olabilir diyorlar normal diyorlar söktürücü verip yoluyorlar
Dikkat et stres yapma oda etkiliyordurArtık midem çok bulanıyor keyfim yok çok üşüyorum
Bilmiyorum ya halsizimDikkat et stres yapma oda etkiliyordur
Hap bitince ertesi gün hasta mı olacaksın dedi canım
Yok canım adet düzensizliği için 6 ay kullanılıyor. Benim düzensizliğim yoktu bu ilacı kullandığım ay 8 gün gecikmem oldu doktor tarlusal yazdı. Tekrar aynı içerikteki ilacı kullanmak istemediğim için bekledim. Adet gecikmem olursa adaçayını demleyip bi bardağa koyuyorum içinede keten tohumu ezip atıyorum bi tatlı kaşığı 2 güne oluyorum canımMerhaba kızlar bende pko var duzenlı adet olamıyorum klomen kullandım 1 kez işe yaramadı doktorum adet olmadıgım ıcın tarlusal verdı sımdı onu kullanıyorum tarlusaldan sonra adet olunca 14.gun duphaston a basla dedı ondan sonra adet olmazsan test yap dedı ama ben bunu 1 kez kullanıcam sonrakı aylarda adet olmama yardımcı olcakmı acaba bilen varmı
Yok canım adet düzensizliği için 6 ay kullanılıyor. Benim düzensizliğim yoktu bu ilacı kullandığım ay 8 gün gecikmem oldu doktor tarlusal yazdı. Tekrar aynı içerikteki ilacı kullanmak istemediğim için bekledim. Adet gecikmem olursa adaçayını demleyip bi bardağa koyuyorum içinede keten tohumu ezip atıyorum bi tatlı kaşığı 2 güne oluyorum canım