Konu başka yere taşınmış görünürlüğü epey azaldı bdv de görünürlüğü daha fazlaydı. Çok çok özel bir durum bu konuya özel bir ayrıcalık tanınabilir mi bdv de birçok kişi durumu görüp hasta çocuklara destekte bulunabilirdi.
Admini doğru etiketlediğimden emin değilim
Mune
Merhaba,Sevgili admin, konuyu tekrar bdv ye taşımanızı rica ederim. Lütfen geri çevirmeyin bir seferlik böyle bir ayrıcalık tanıyın, her şey küçük melekler için.
Bu çocuklardan birinin ilacı almak için yalnızca 17 günü kaldı ve hala hedefe ulaşamadı. Bu forumun gücünü kullanıp çok güzel yardımlar yapabiliriz.
Mune
Teşekkürler dediğiniz gibi profilimde paylaşayımMerhaba,
normalde facebook, instagram adreslerini paylaşmak yasak, bireysel yardım konuları açmak, TC yetkili mercilerinden yardım izni alınmamış, yurtdışı kaynaklı yardım fonları oluşturulmuş konuları da kapatmamız gerekiyor ama ben de bir anneyim, yurtdışı kaynaklı da olsa resmî bir izinle evlatları için mücadele eden anneler için elimden gelen bu maalesef
Linki ara ara profilinize eklerseniz ana sayfada görüleceğinden daha fazla üyeye ulaşmanız mümkün.
Lütfen bu konuyu aktif tutalımSon günlerde 3 bebek hedefine ulaştı ama daha o kadar çok yavrumuz var ki
Nil ve Ömer'in parası toplandiHangi bebekler acaba?
Ben tüm sma lı bebekler için bu konuyu bdv de açmıştım ancak buraya taşındıBu çocuklar için ortak bir konu başlığı açalım bdv de. Kazen de popüler konu yapsa keske
Evet en azından etrafınıza duyurun lütfen bu bebekler göz göre göre ölmesinAllah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Yardım yapmak zor geliyorsa duyurun etrafa en azından yardım eden cikar
Gelırının muhammede gtmesıne yardım edebılırsınız ben her gördugumde aglıyorum bazen ızleyemıyorum vıdeoları ben dayanamıyorum aılelerı nasıl dayansınYazdiklarinizdan cok etkilendim ama hangi site nerden inceleyebilirim tam anlayamadim biseyler yapmak istiyorum bende