• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Eee çok alındım şimdi, Huy Meselesi Huy Meselesi rapunzelin de ben neyinim neyiiiiin :)

Bu arada gerçekten yaptığın yemek çok sevdiğim bir yemek ve sen de harika yapmışsın, harika görünüyor eline emeğine sağlık koremmm :KK60:

Bak bak baaaak kiskaaaanc bir kerede benim adim yukarida yaziversin nolcak hihhhh :D

merhaba hanımlar, şu an açım ve ne olsa yerim dedim, peremeç cazip geldi, kim yaptıysa ellerine sağlık :)
teşekkür ederim benim tarifim :) açken sen sen değilsin :KK53: bu foruma aç gelmemek lazım gerçekten hatta tokken bile acıktırıyor :)
ben peremeç e oy verdim cok canım cekti görur görmez :KK200::KK54:
çok teşekkürler :KK73::KK37: keşke ikram da edebilsek :)

Evet kıskandım işte hıhhhh yani ablalar her daim üstte olur :KK70: şaka şaka :KK70: ama sana küsüm ben :lülülü:
Bak ya aşk olsun..
Bugün dışarıdaydım, tam telefonu arkadaşımın eline vermiştim, bir ayar yapmaya çalışıyorduk ki seni biri arıyor dedi
Sence beni arayan kimdiiiiii haydi bil bakalım :eğlence:

Kisa sureliginede sesini duydum ya ben onun mutluluguyla gecirdim tum gunumu. Seeen seeeen ne yapmissin kusmussun hih

H
Kııııız ablan yer seni yeeer :) hemen de nasıl güzel konuşurmuş benim kardeşim :)

Küsemem ki ben sana, seviyorum kız ben seni :* ❤

Back