Hangi kategori ben birşey görmedim daha başlamadı galiba biz katılmayalımNevreste ben bu kategoriye katılmam hatunlar şimdiden gözümü korkuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kategori ben birşey görmedim daha başlamadı galiba biz katılmayalımNevreste ben bu kategoriye katılmam hatunlar şimdiden gözümü korkuttu
Aynen, genel oy verici olalım. Mutfağa gitme isteğim kaçtıHangi kategori ben birşey görmedim daha başlamadı galiba biz katılmayalım
Office bu kategori tam senlik tabi batıdan gelirse tarifler
Biz zaten Dünya Mutfağından ne anlarızAynen, genel oy verici olalım. Mutfağa gitme isteğim kaçtı
Katılmazsın diye teklif bile etmedimAma bu mesajın bile bize yetti.Fırsatın olunca bekliyorumvaktim olsa bir saniye düşünmez katılırdım ama bu sefer hazırcı olup katılan tarifleri yapıcam Nevroşum batılı yemeklerinden mahrum bırakmam ama gelecek sefere ben de katılacağım
Aaaaaa orada dur bunu asla dedirtmem kendimeBiz zaten Dünya Mutfağından ne anlarız
Hiç sanmıyorum bu kategoriden anladığınıAaaaaa orada dur bunu asla dedirtmem kendime
Neyse gaza gelmeyimHiç sanmıyorum bu kategoriden anladığını
Ben de zaten gaz vermiyordumNeyse gaza gelmeyim
Hiç belli olmuyorBen de zaten gaz vermiyordum
Sen yine dayanamzsınHiç belli olmuyor
Hevesimi kırdılar diye katilmayayim mı hem uğursuz 13 geride kaldı, sonlarda olmasam yeter yarışmadaSen yine dayanamzsın
Sağolun ama istemiyorum- Yarışma kategorisi : Dünya Mutfağı
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Dünya Mutfağı Yemek Adı + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Mart 2017
En son başvuru tarihi : 22 Mart 2017
Oylama başlama tarihi : 22 Mart 2017
Oylama bitiş tarihi : 31 Mart 2017
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
* En az üç birinciliği olan yarışmacı oylamada birinci gelirse ödül ikinci olana, ikinci yüksek oy sahibi üye de aynı duruma sahipse üçüncü yüksek oya sahip üyemiz birinci kabul edilir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Bir 13 oy alırız bir 50 bir 100 alırız..Yine vazgeçmeyizBir kategoride 4 oy aldığımı hatırlıyorumHevesimi kırdılar diye katilmayayim mı hem uğursuz 13 geride kaldı, sonlarda olmasam yeter yarışmada
Çok almışsınBir 13 oy alırız bir 50 bir 100 alırız..Yine vazgeçmeyizBir kategoride 4 oy aldığımı hatırlıyorum
Bildirim olmayınca 1. bile 30-40 alıyordu.Benim 4 az değilÇok almışsın
Bende 7 diye hatırlıyorum ama en son ki 14 de olabilir, diğerleri iyiydi yine
Bu sayfaya mı ekliyorlar tarifleri.?Ablam 3 tarif geldi bile bitmeden yetişAma açsan hiç bakma
Yemek tariflerini kurcalıyordumBexy buraya gel canım