- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
3 tarif mi Bu ne hız Bakayım neler gelmişAblam 3 tarif geldi bile bitmeden yetişAma açsan hiç bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tarif mi Bu ne hız Bakayım neler gelmişAblam 3 tarif geldi bile bitmeden yetişAma açsan hiç bakma
Bu sefer akıllandım Nevreste karnımı doyurup geldim, gönül rahatlığıyla bakabilirim tariflereAblam 3 tarif geldi bile bitmeden yetişAma açsan hiç bakma
Oo ablacim biz yaptik bile tariflerimiziHeyecanla tariflerinizi bekliyorum kizlar
Vay, en sevdiğim kategori bu kesinlikle.. Hint mutfağından esinti gelirse negzel olur
Batıdan gelse daha iyi olma mı?Vay, en sevdiğim kategori bu kesinlikle.. Hint mutfağından esinti gelirse negzel olur
Ooooo acılı bulgur pilavıyla yayık ayran, lavaşa sarılmış Adana kebap yemeyen hatun hoşgeldin:)))
Sana bizim hamsilerden suşi yapsak olmaz mı
Batıdan gelse daha iyi olma mı?
Tatlı ekşi tavuk mu hayvan murdar olur öyleay aşkolsun hiç olmazsa bir tatlı-ekşi tavuk çıkartın kıtlık çıksa ben 3 gün dayanmam ne ka elitim allahım kimseler anlamıyor beni
O kaaaa kibirliydi ki kimselerin onu anlamadığını sanıyordu.ay aşkolsun hiç olmazsa bir tatlı-ekşi tavuk çıkartın kıtlık çıksa ben 3 gün dayanmam ne ka elitim allahım kimseler anlamıyor beni
Ooooo olmaz mıyım, ben iflah olmaz bir tiryakiyim, çay candır, daha sofradan kalkmadan çayımı demlemiş olurum, yemek biter tabak çanak kaldırmadan önce çayımı içerim, pizzayı kap gel, çaylar bendenYa cok tatlisin abla yaa
Yemin ederim sende cay duskunuysen benim gibi ciddi ciddi pizzayi cayla gotururuz