Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste abla tarifimi hazirliyorum simdi:) hemen yuklersem sorun olmaz dimi? Yani gece 12yi beklemek zorunda miyim
bence açabilirsiniz konuyu sorun olmaz onaylamasını yarın yaparlar diye düşünüyorum sabırsızlandık neler geliyor acabaBende gece yuklerin sanirsamm 12 yi gecsin 1 mart olsun
Tamam ablacim acayim o zaman konumu tarif hazir olduktan sonra :)bence açabilirsiniz konuyu sorun olmaz onaylamasını yarın yaparlar diye düşünüyorum sabırsızlandık neler geliyor acaba
tam zamaninda dogmusumda cidden ya cok sabirsizim
Hazır derken yaptın mı?Düşünce olarak mı hazırbenim tarif hazırda acaba baska birseyler denesemmi dedim ama hamilelik farklı seyleri yememe engel oluyor ya midem hassaslastı biraz.. yapıp elimde patlamasın
pazar gunu yapmıstım ben zaten normalde kafamda fransız mutfagından birseyler vardı ama bakıyorum iclerinde kine ben onu su halimde yiyememHazır derken yaptın mı?Düşünce olarak mı hazır
Çoğumuz öyle ,yarışmaya katılacağız diye aç kalıyoruz ,bütün imkanları seferber ediyoruzyiyip geliyim yükleyecem diye yiyemedim yahu
hep totem yapıyodum 2.kez katılan olduğumda kazanıcam diye
toteme de hiçbir şeye de güvenmiyorum hiç aklıma gelmeyen tarifler çok farklı oyları alıyor işte herkesin damak zevki farklı gercekten ama umut işte deynepÇoğumuz öyle ,yarışmaya katılacağız diye aç kalıyoruz ,bütün imkanları seferber ediyoruz
O toteme fazla güvenme ,geçen sefer ben de ilk sıralarda yarışınca yapmıştım totemi tutmadı
Şimdi de 6 uğurlu sayımdır 6.yarışmamda alacağım diye yapıyorum totemi
aynen bende bu sefer valla kasmadım ya sıkıldım da biraz sunum guzel olsun diye nasıl ugrasıyordum:)toteme de hiçbir şeye de güvenmiyorum hiç aklıma gelmeyen tarifler çok farklı oyları alıyor işte herkesin damak zevki farklı gercekten ama umut işte deynep
Ablam 3 tarif geldi bile bitmeden yetişAma açsan hiç bakmaKadınlar Kulübünden katılıyorum 44 yaşında, evli ve bir çocuk annesiyim, yemek yapmaktan sıkılırım ama iyi bir yiyiciyim
Değişik yemek tariflerine açığım