Hayır buraya ekleyeceksinizBu sayfaya mı ekliyorlar tarifleri.?
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
Burada örnek konular var onlara bakabilirsiniz
O bölüme yeni konu açacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır buraya ekleyeceksinizBu sayfaya mı ekliyorlar tarifleri.?
Teşekkür ederim, çok sağolun.Hayır buraya ekleyeceksiniz
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
Burada örnek konular var onlara bakabilirsiniz
O bölüme yeni konu açacaksınız
Guguldan çalıp yaparım ancakOlsun sen de bizimle sohbet edersin
Rica ederimTeşekkür ederim, çok sağolun.
Evet canım konumdaki tüm tarifler ve görseller bana aitNevreste
Abla senin mutfagındaki tariflere baktımda maşallah sana hepsini yaptın mı onların cidden emek işi
Ellerine saglık
Kız ne yöreyi düşünüyorsun, hemen öneri yapalımGuguldan çalıp yaparım ancak
Ama sohbete gelirim tabikiiii
Şimdi korelilerin yedigi seylere baktımEvet googleden tarif bakıp yapabilirsin
Sohbete her zaman bekliyoruz
Ya rus yemegi yaparım yada kore çin falanKız ne yöreyi düşünüyorsun, hemen öneri yapalım
Kore hayranlarını fethetmek istiyorum belkiSen Meksika,İtalya,Fransız mutfağına bakKorelileri karıştırma
Hahaha var var bugun hava güzeldi şöyle bi gezdik kızımla böcekler kış uykusundan uyanıyor yeni yeniTamam o zaman bekliyorumSizin bahçede solucan falan vardır onları kullanabilirsin
O zaman Dünya Mutfağını tam zamanında yaptıkHahaha var var bugun hava güzeldi şöyle bi gezdik kızımla böcekler kış uykusundan uyanıyor yeni yeni
Bu arada geçen yaz bir rus çorbası içmiştim harikaydı tadı ama adı neydi unuttum
Rengi yeşildi sadece onu hatırlıyorum
Bilmiyorum ama o zaman adını ogrenip internetten bakmıstık esimle kuzu eti bile varmistı içindeO zaman Dünya Mutfağını tam zamanında yaptık
Çorbada yapabilirsinİçinde brokoli veya ıspanak vardır
Aynen canım bize uygun bir sürü tarif var sen de bir tane bulup yapabilirsinBilmiyorum ama o zaman adını ogrenip internetten bakmıstık esimle kuzu eti bile varmistı içinde
Neyse simdii corba icin kuzu kesmeyim ben
Ama meksika yemeklerine baktım simdi gercekten lezzetli gorunuyorlar hemde bizim damak tadımıza daha yakın
Bi kac gün arastırayım vakit bulursam yaparım canımAynen canım bize uygun bir sürü tarif var sen de bir tane bulup yapabilirsin