• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Tamam o zaman bekliyorum:KK45:Sizin bahçede solucan falan vardır onları kullanabilirsin:olamaz:
Hahaha var var bugun hava güzeldi şöyle bi gezdik kızımla böcekler kış uykusundan uyanıyor yeni yeni :D
Bu arada geçen yaz bir rus çorbası içmiştim harikaydı tadı ama adı neydi unuttum :(
Rengi yeşildi sadece onu hatırlıyorum :D

Hahaha var var bugun hava güzeldi şöyle bi gezdik kızımla böcekler kış uykusundan uyanıyor yeni yeni :KK70:
Bu arada geçen yaz bir rus çorbası içmiştim harikaydı tadı ama adı neydi unuttum :KK43:
Rengi yeşildi sadece onu hatırlıyorum :KK70:
O zaman Dünya Mutfağını tam zamanında yaptık:KK70:
Çorbada yapabilirsin:KK45:İçinde brokoli veya ıspanak vardır:ıslık:

O zaman Dünya Mutfağını tam zamanında yaptık:KK70:
Çorbada yapabilirsin:KK45:İçinde brokoli veya ıspanak vardır:ıslık:
Bilmiyorum ama o zaman adını ogrenip internetten bakmıstık esimle kuzu eti bile varmistı içinde :KK53:
Neyse simdii corba icin kuzu kesmeyim ben :KK16:
Ama meksika yemeklerine baktım simdi gercekten lezzetli gorunuyorlar hemde bizim damak tadımıza daha yakın :KK54:

Bilmiyorum ama o zaman adını ogrenip internetten bakmıstık esimle kuzu eti bile varmistı içinde :KK53:
Neyse simdii corba icin kuzu kesmeyim ben :KK16:
Ama meksika yemeklerine baktım simdi gercekten lezzetli gorunuyorlar hemde bizim damak tadımıza daha yakın :KK54:
Aynen canım bize uygun bir sürü tarif var sen de bir tane bulup yapabilirsin;)

Back