Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay candır sahidenBenim damarlarımda kandan çok çay geziniyorOoooo olmaz mıyım, ben iflah olmaz bir tiryakiyim, çay candır, daha sofradan kalkmadan çayımı demlemiş olurum, yemek biter tabak çanak kaldırmadan önce çayımı içerim, pizzayı kap gel, çaylar benden
Walla bende ayni oyleyim yemek bitmeden hadi cay icelim diyorum ailem tuhaf tuhaf bakiyor yeni yemek yedik diyorlar yani yapmadigim sey degil gecen sene diyetliyim diye pizza yiyodum cabuk bitmesin diye çayın yaninda kucuk kucuk yemistim hemen geliyorum ablacim cay mis gibi olmustur simdiOoooo olmaz mıyım, ben iflah olmaz bir tiryakiyim, çay candır, daha sofradan kalkmadan çayımı demlemiş olurum, yemek biter tabak çanak kaldırmadan önce çayımı içerim, pizzayı kap gel, çaylar benden
Tebrik ederim FAZLANAZLI güzel bir yemekti aklımda kalanlardandı :)FAZLANAZLI Fırında karnıyarık kazandı
Rica ederim canım
Ben kiiii ağzına çay koymamış eşimi tiryaki yapmış kadınımWalla bende ayni oyleyim yemek bitmeden hadi cay icelim diyorum ailem tuhaf tuhaf bakiyor yeni yemek yedik diyorlar yani yapmadigim sey degil gecen sene diyetliyim diye pizza yiyodum cabuk bitmesin diye çayın yaninda kucuk kucuk yemistim hemen geliyorum ablacim cay mis gibi olmustur simdi
Ne guzel enistede alismis:) ben kucukken hic icmezdim 2 sene once bi ara cok icmeye basladim ictikce cay tiryakisi oldum ciktim tek basima 2 demlik bitirdigim oluyor annem acik iciyoda bende hep demli icerim cay tadi geliyo mis gibi:))afiyet olsun sanada:) bizim cay fasli az once bitti de simdi yine canim cektiBen kiiii ağzına çay koymamış eşimi tiryaki yapmış kadınım
22 senedir o kadar alıştı ki çay içmeye lezzetli iyi demlenmiş bir çayın kokusunu kmlerce öteden alır
Biz birde demli içeriz çayı, çok konuşturdunuz ağzım kurudu çaya vurdum kendimi yine
Tatlı ekşi tavuk mu hayvan murdar olur öyle
Sen bizi de soslar yersin lütfen beni soslarken en azından tatlı eşki değilde ekşi acı soslara bula, Halis muhlis Türk yemeği olayım
Yanıma soğanda kır birde yayık ayran
Diyeti bozmadan ve bozdurmadanOo ablacim biz yaptik bile tariflerimizi
Tamam soya bana da uyar hahahhahahahaeh hadi öyle olsun bir soyaya banarım ama
Dimi ama :)ben yaptim iciyorum hattaHazır canım çekmişken gidip bende bir çay koyayım
Evet canim kaptandan izin aldim da geldim:)Diyeti bozmadan ve bozdurmadan
Ben bi katılırsam kaptan beni direkt sınır dışı edebilir bebis izin verse bende katılırdım neyse telefona ekmek banacam gibi görünüyorEvet canim kaptandan izin aldim da geldim:)
Office bu kategori tam senlik tabi batıdan gelirse tariflereh hadi öyle olsun bir soyaya banarım ama
Yok yok etmez kaptana ilk basta sordum ben ama senin bebekle zor olur cidden:)Ben bi katılırsam kaptan beni direkt sınır dışı edebilir bebis izin verse bende katılırdım neyse telefona ekmek banacam gibi görünüyor