Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yatıyorum nevoşumTamam canım inşaallah
Borch çorbası olabilir mi? Rusların en meşhur çorbası..Bilmiyorum ama o zaman adını ogrenip internetten bakmıstık esimle kuzu eti bile varmistı içinde
Neyse simdii corba icin kuzu kesmeyim ben
Ama meksika yemeklerine baktım simdi gercekten lezzetli gorunuyorlar hemde bizim damak tadımıza daha yakın
Simdi baktım ama bu corba yesil degil ki belkide budur bizim oteldekiler yesil yapmıştırBorch çorbası olabilir mi? Rusların en meşhur çorbası..
Bu arada bu aralar hint hayranlığı var. Jelabi diye bi tatlıları var bizim lokmaya benziyo.. onu yapabilirsin
Bu arada bak ben katıldım..
Köyler dünya mutfağı için bulunmaz cennet, bir mutfağa uyacak çok böcek bulursun, hem uygun fiyata çıkar, çok masraf etmemiş olursun BexyYa rus yemegi yaparım yada kore çin falan
Size solucan çorbasi yapabilirim
Yada çekirme kavurma
Hazır köydeyimde
Bell Gris'i izledin mi hic ablaKöyler dünya mutfağı için bulunmaz cennet, bir mutfağa uyacak çok böcek bulursun, hem uygun fiyata çıkar, çok masraf etmemiş olursun Bexy
Hahahahahaaa izledim, Ed Stafford'la kurtuluş öyküleri, man, woman wild da izlediklerim arasındaBell Gris'i izledin mi hic abla
Hic unutmuyorum bir keresinde cekirge yiyordu kafasini cignerken ayakları dudaginin arasindaydiHahahahahaaa izledim, Ed Stafford'la kurtuluş öyküleri, man, woman wild da izlediklerim arasında
Bexy başlattıHic unutmuyorum bir keresinde cekirge yiyordu kafasini cignerken ayakları dudaginin arasindaydi
Birde kocaman bir solucani yerken kameraya solucanin ici fiskirdi
Kim baslatti bu solucan muhabbetini Allah askina
İdrarini yilan derisine doldurdugu bolum mu?Bexy başlattı
Sen yine ennnn seyredilebilir kısımları söylüyorsun, şu su bulma kısmına da yazsana ya da yazma vallahi okuyanların içi dışına çıkar
Bölümden kovulacağız kesin, garanti, bak demedi demeİdrarini yilan derisine doldurdugu bolum mu?
Ne sinavi abla kpssyi kazanmak kolay mi ozelde basliyorum dur ozelden anlatiyimBölümden kovulacağız kesin, garanti, bak demedi deme
Hem sen bakayım sen ne yapıyorsun sen? Çalışıyor musun sınava, hiç uğramıyorsun profilime falan, illa ben mi gelip teftiş edeyim
Anammm sitede o kadar çok sınava hazırlanan kızımız var ki, kime gitti aklım acabaNe sinavi abla kpssyi kazanmak kolay mi ozelde basliyorum dur ozelden anlatiyim
Beni karistirma kimseyle uhu uhughuuAnammm sitede o kadar çok sınava hazırlanan kızımız var ki, kime gitti aklım acaba
İhtiyarlık yavrucuğum Allah sağlık versin benim yaşıma gel adını unutmazsan madalya takarımBeni karistirma kimseyle uhu uhughuu
Abartmaa tamam fit oldugunu aciktan soyleme dedim de bu kadar da abart demedim abla sonra nazar degdiriyolar sana kendine haksizlik etmeİhtiyarlık yavrucuğum Allah sağlık versin benim yaşıma gel adını unutmazsan madalya takarım
Abartmaa tamam fit oldugunu aciktan soyleme dedim de bu kadar da abart demedim abla sonra nazar degdiriyolar sana kendine haksizlik etme