• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Dünya Mutfağı Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    684
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ama o zaman adını ogrenip internetten bakmıstık esimle kuzu eti bile varmistı içinde :KK53:
Neyse simdii corba icin kuzu kesmeyim ben :KK16:
Ama meksika yemeklerine baktım simdi gercekten lezzetli gorunuyorlar hemde bizim damak tadımıza daha yakın :KK54:
Borch çorbası olabilir mi? Rusların en meşhur çorbası..

Bu arada bu aralar hint hayranlığı var. Jelabi diye bi tatlıları var bizim lokmaya benziyo.. onu yapabilirsin ;)
Bu arada bak ben katıldım..

Borch çorbası olabilir mi? Rusların en meşhur çorbası..

Bu arada bu aralar hint hayranlığı var. Jelabi diye bi tatlıları var bizim lokmaya benziyo.. onu yapabilirsin :KK66:
Bu arada bak ben katıldım..
Simdi baktım ama bu corba yesil degil ki belkide budur bizim oteldekiler yesil yapmıştır

Ya rus yemegi yaparım yada kore çin falan :KK70:
Size solucan çorbasi yapabilirim :KK70:
Yada çekirme kavurma :p
Hazır köydeyimde
Köyler dünya mutfağı için bulunmaz cennet, bir mutfağa uyacak çok böcek bulursun, hem uygun fiyata çıkar, çok masraf etmemiş olursun Bexy:KK70::KK70:

Hahahahahaaa izledim, Ed Stafford'la kurtuluş öyküleri, man, woman wild da izlediklerim arasında :KK70:
Hic unutmuyorum bir keresinde cekirge yiyordu kafasini cignerken ayakları dudaginin arasindaydi

Birde kocaman bir solucani yerken kameraya solucanin ici fiskirdi :olamaz:

Kim baslatti bu solucan muhabbetini Allah askina :KK53:

Hic unutmuyorum bir keresinde cekirge yiyordu kafasini cignerken ayakları dudaginin arasindaydi

Birde kocaman bir solucani yerken kameraya solucanin ici fiskirdi :olamaz:

Kim baslatti bu solucan muhabbetini Allah askina :KK53:
Bexy başlattı :KK70:
Sen yine ennnn seyredilebilir kısımları söylüyorsun, şu su bulma kısmına da yazsana ya da yazma vallahi okuyanların içi dışına çıkar :KK70:

Bölümden kovulacağız kesin, garanti, bak demedi deme :KK70:

Hem sen bakayım sen ne yapıyorsun sen? Çalışıyor musun sınava, hiç uğramıyorsun profilime falan, illa ben mi gelip teftiş edeyim :KK70:
Ne sinavi abla kpssyi kazanmak kolay mi ozelde basliyorum :D dur ozelden anlatiyim

Son düzenleme:
Abartmaa tamam fit oldugunu aciktan soyleme dedim de bu kadar da abart demedim abla sonra nazar degdiriyolar sana :KK46:kendine haksizlik etme :KK16:
:KK70:
Nazar değmesin diye böyle yazıyorum çaktırma :KK70: ay kadının hafıza da kendi gibi zayıfmış desinler :KK70:
Neyse ki burası yemek topiği, benim bir arkadaş var kulakları çınlasın Ausencia Ausencia ona belimi yazıp sinirlendiriyorum, bayılıyorum kızmasına :KK70:

Back