Birinci olsak neye uğradığımızı şaşıracağızVallahi ya, deli çıkacaktık sanki çok akıllıymışız gibi.
10 sene dünya mutfağı yapmayız artikBirinci olsak neye uğradığımızı şaşıracağız
Bi dahakine güvecte kuru fasulye yaparız,seni mi kircaz MunecanimBilmediğimiz yemekleri mi yiyelim dedinben klasik kadınım kuru fasülye pilav turşu biliyom üzerine de tatlı yedim mi işim tamam, ben ne bilem anacım Rus mutfağını Brezilya şeysini, bana böyle lap lap etli nohutlar patlıcanlar vs olacak
Bize yetti10 sene dünya mutfağı yapmayız artik
Dayamışsın işte şahitler varmış15 kişiye de silah dayadimheh karışmıyom Aralık ayını düşüne durun
Sersem sepelek tarif yaptık, resmen atomu parçaladık dümdük bizim yemeklerimiz varken, 1. olmazsak günah bize elticim.Birinci olsak neye uğradığımızı şaşıracağız
İlla farklı olacak değil miBi dahakine güvecte kuru fasulye yaparız,seni mi kircaz Munecanim
Ahanda buramiza kadarBize yetti
Sen hariç herkes olabilir benim için sıkıntı yokBirinci kim yaw gene
Sen bul biz başka yapacağız
Tuuuuu dünya gözüyle dünya mitfagi yiyin dedikNe zaman çağırırsan ifade vermeye hazırım aşkom
Sen bir dur ne yaşlanması biz bile yaşlandık demiyoruzoooo hatunlarrr canlandırmış burayııı :)))
Selamın Aleyküm gençlerrrr ( sakın yaşlandık demeyin çünkü kabul etimoyrummm))))
Valla mıBi dahakine güvecte kuru fasulye yaparız,seni mi kircaz Munecanim
Ayy Sedoş, keşke sen 1. olsan.Aynen evet
İşte gerçek yarışmacıSen tabi ki, yıllarca Dünya Mutfağı kategorisinden kaçtım.
Kafam dağılsın diye bu sefer gireyim hadi dedim, kafam fazla bulandı 2 tarif yaptım.
Nevreste bilindik tarif bıraksaydı yiyecektikTuuuuu dünya gözüyle dünya mitfagi yiyin dedik