Biraz sorgulayın nolcakSanki başka birinden bahsediyor gibi,kendimizden emin olmasak neyyyse
Lütfen bir daha deme hemşom,doydukTuuuuu dünya gözüyle dünya mitfagi yiyin dedik
Sen bir dur ne yaşlanması biz bile yaşlandık demiyoruz
Allahim,hamdolsun ,karismayacak
Ablam gel, yöreseli bekleme Arnavut böreği yaptım pişiyor. Kurbağa bacağı falan bize göre değil.Valla mıheh şöyleee bana bildiğim yerden gel sosyalim dünya mutfağı şefisim
Ellerinize emeklerinize sağlık hepsi güzel görünüyor ama bazı tariflerin adına dilim dönmedi yahu
Bak güveçte fasülye nasıl kolay söyleniyoradını söyleyemediğim şeyleri nasıp yiyeceğim hahahahahaha
Yoooo,akla tek gelen isim sensinBiraz sorgulayın nolcak
Kaç yaşındasın 29.5 deme fururumhaklısın abla valla asla kabul etmiyorumm geceleri saymıyorum ben zati :)))
Bende sarma saracağımAblam gel, yöreseli bekleme Arnavut böreği yaptım pişiyor. Kurbağa bacağı falan bize göre değil.
2024 e damga vurduk fena miBirinci olsak neye uğradığımızı şaşıracağız
Yok asıl yaş istanbulKaç yaşındasın 29.5 deme fururum
Gideyim de kendime de şahit bulayım napayimDayamışsın işte şahitler varmış
Gençsin işteYok asıl yaş istanbulgeceleri düşersek 17 falan : :dD:dD .
Offff ne diyorsun yasmin yanına çay var mı çayAblam gel, yöreseli bekleme Arnavut böreği yaptım pişiyor. Kurbağa bacağı falan bize göre değil.
Kuralım elticim, psihalive de açayım mı?Bende sarma saracağımSofrayı kuralım
Fark sartİlla farklı olacak değil miSucuklu olsun bari
Çay her daim taze ablam.Offff ne diyorsun yasmin yanına çay var mı çayheh şöyle biz hamur işinden anlarız kuru fasülye nohut biliriz, taka tuka yemekleri anlamıyoz