Ben demedim sen söyledin çekmiş olabilirlersenınkıler de babaannesıne cekmısler dmısız nıye bu kadar hızlısınız kı .. yatak aksama bozulacak nıye topluyoruz mesela
![]()

Ben dağınık kalırsa kafayı yerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demedim sen söyledin çekmiş olabilirlersenınkıler de babaannesıne cekmısler dmısız nıye bu kadar hızlısınız kı .. yatak aksama bozulacak nıye topluyoruz mesela
![]()
Alman mutfağından uzak dur senin mutfağın zaten muhteşemEvet ordayım ama sımdılık alman mutfagı dusunmuyorumzaten bır yanım katıl dıyor (bak ceyrekte var artık
) dıger yanım ara ver bıraz dıyo
karmasık duygulardayım
![]()
Yavrun benm iltifat ediyo saniyo,kiziiiaaammmm nevosun hipnoz taktikleri bunlaray nevomm tsk ederım![]()
![]()
Tarz meselesı tatlımaa tsk ederım cnm .. mutlu ettın benı sımdı
nıye kolyeyı begenmedınız yaaaben cok begenerek kullanıyorumm
![]()
Şefim sen niye müddahale ediyorsunYavrun benm iltifat ediyo saniyo,kiziiiaaammmm nevosun hipnoz taktikleri bunlarseni yarışmaya sokmak için yapiyo kanma,kaç kaaaçç
![]()
hıh cok bılıyosun ben cok guzel ıtalyan usulu makarına yaparımYavrun benm iltifat ediyo saniyo,kiziiiaaammmm nevosun hipnoz taktikleri bunlarseni yarışmaya sokmak için yapiyo kanma,kaç kaaaçç
![]()
tsk ederım begendıgın ıcın yorumlaın ıcın canım ..Tarz meselesı tatlımelbıse zaten hareketlıya bırde kolye fazla geldı bırazcık
Ayrı kullandıgın zaman guzeldır emınım![]()
Şefim sen niye müddahale ediyorsunBen Dione'nin yapabileceğine ,katılabileceğine inanıyorum
Senden daha güzel yapar
Girme aramıza![]()
Bildigimiz çıbıh makarna yapcan yanihıh cok bılıyosun ben cok guzel ıtalyan usulu makarına yaparım![]()
Bildigimiz çıbıh makarna yapcan yani![]()
Sana yapamazsın dedihıh cok bılıyosun ben cok guzel ıtalyan usulu makarına yaparım![]()
haha cok becerıklı hatunlar arasında ayrıca sınavıma az kaldı canım artık k da takılamıyorum bılemm .. ıns dıyeyım .. sag ol nevomm ozguven yukledın banaSana yapamazsın dediBen olsam Harbi'ye neler yapabileceğimi gösterirdim
![]()
Bak etkisi almaya başladı bile dioneee gelme oyunaSana yapamazsın dediBen olsam Harbi'ye neler yapabileceğimi gösterirdim
![]()
Senin tribin hiç bitmiyor çok nazlısın
Bildigimiz çıbıh makarna yapcan yani![]()
harbı benı rakıp gordun korktun sanırsamBak etkisi almaya başladı bile dioneee gelme oyuna![]()
evt yaa aynen oyle nevosumm bıde kıskancc .. herkesın ayagını kaydırıp tek basına yarısacak burdaSenin tribin hiç bitmiyor çok nazlısın![]()
Sen dersine çalış canımhaha cok becerıklı hatunlar arasında ayrıca sınavıma az kaldı canım artık k da takılamıyorum bılemm .. ıns dıyeyım .. sag ol nevomm ozguven yukledın bana
Ben katilmiycam ki 8 10 Sene kadar kızım ne rakibiharbı benı rakıp gordun korktun sanırsam![]()
![]()
Hipnozuma kimse karşı gelemezBak etkisi almaya başladı bile dioneee gelme oyuna![]()