- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Herşey beklenir ondanCorc yoksa mafya miii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey beklenir ondanCorc yoksa mafya miii
Herşey beklenir ondan
Nasılsın Hemşom
Iyiyimm nevosummm,sen nasılsınNasılsın Hemşom
İyiyim canım çok şükürMisafirim vardı 2 gündür koşturuyorumÇok yoruldumIyiyimm nevosummm,sen nasılsın
Yatılı misafir miydi? Belli yoğun olduğun,pek gelemiyodun forumaİyiyim canım çok şükürMisafirim vardı 2 gündür koşturuyorumÇok yoruldum
Yok canım yatılı değil ama bayağı kalabalıktıGeçen hafta evde değildim bayağı toz olmuştuTemizlik hazırlık derken bayağı koşturdumYatılı misafir miydi? Belli yoğun olduğun,pek gelemiyodun foruma
Ay canim benim. Kızlar yardım etmiyor mu sana?Yok canım yatılı değil ama bayağı kalabalıktıGeçen hafta evde değildim bayağı toz olmuştuTemizlik hazırlık derken bayağı koşturdum
Hadı gecmıs olsun cnm atlatmıssın mısafırlerıYok canım yatılı değil ama bayağı kalabalıktıGeçen hafta evde değildim bayağı toz olmuştuTemizlik hazırlık derken bayağı koşturdum
Benim kızlar biraz nazlıBirde çok ağırlar kime çektiler bilmemAy canim benim. Kızlar yardım etmiyor mu sana?
Hoşgeldin canımIyı aksamlar bayanlar hayırlı olsun dunya mutfagı
Herkes ılk tarıfı beklıyo benmı yapsam alman yoresınden lezzetler
Kızlar bilerek yavaş yapiyodur Nevos sen iş yaptırma diye ben anneme öyle yapiyodum ki ay bu kız beceremiyo desin de peşimi bıraksın diye başarılı oluyodum eşlerimiz sağolsunlar iyi heriflerBenim kızlar biraz nazlıBirde çok ağırlar kime çektiler bilmem
Ben biraz acele hızlı iş severimYardım ettiler ama fazla değilEşim yardımcı oldu sağolsun
Ev büyük biraz dip bucak yapınca çok uğraştırdı
Sağol canımHadı gecmıs olsun cnm atlatmıssın mısafırlerı
Benim kızlarda öyle olabilirKızlar bilerek yavaş yapiyodur Nevos sen iş yaptırma diye ben anneme öyle yapiyodum ki ay bu kız beceremiyo desin de peşimi bıraksın diye başarılı oluyodum eşlerimiz sağolsunlar iyi herifler
Bak adi ceyrek kaldi onlarinSağol canım
Benim kızlarda öyle olabilir
Ama benimkiler çok uyuşuk Ben öyle mıy mıy iş yapanı sevmiyorumBırakın deyip çıkıyorum
Yok sart degıl zaten almanda ıc acıcı pek yemek yok aksam yemeklerı bıle kahvaltı tarzıHoşgeldin canım
Yap canım biz hazır bekliyoruzAlman olması şartmı
Kızlar aynı benm gibi çok uyanik benm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabiiSağol canım
Benim kızlarda öyle olabilir
Ama benimkiler çok uyuşuk Ben öyle mıy mıy iş yapanı sevmiyorumBırakın deyip çıkıyorum
Bızde yokya nası kulp takıcaz dusunuyoruz ısteBak adi ceyrek kaldi onlarin