- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.987
- 43
Ben demedim sen söyledin çekmiş olabilirlersenınkıler de babaannesıne cekmısler dmı sız nıye bu kadar hızlısınız kı .. yatak aksama bozulacak nıye topluyoruz mesela
Ben dağınık kalırsa kafayı yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben demedim sen söyledin çekmiş olabilirlersenınkıler de babaannesıne cekmısler dmı sız nıye bu kadar hızlısınız kı .. yatak aksama bozulacak nıye topluyoruz mesela
Alman mutfağından uzak dur senin mutfağın zaten muhteşemEvet ordayım ama sımdılık alman mutfagı dusunmuyorum zaten bır yanım katıl dıyor (bak ceyrekte var artık) dıger yanım ara ver bıraz dıyo karmasık duygulardayım
Yavrun benm iltifat ediyo saniyo,kiziiiaaammmm nevosun hipnoz taktikleri bunlar seni yarışmaya sokmak için yapiyo kanma,kaç kaaaççay nevomm tsk ederım
Rica ederim canımay nevomm tsk ederım
Tarz meselesı tatlımelbıse zaten hareketlıya bırde kolye fazla geldı bırazcıkaa tsk ederım cnm .. mutlu ettın benı sımdı
nıye kolyeyı begenmedınız yaaa ben cok begenerek kullanıyorumm
Şefim sen niye müddahale ediyorsunBen Dione'nin yapabileceğine ,katılabileceğine inanıyorumSenden daha güzel yaparYavrun benm iltifat ediyo saniyo,kiziiiaaammmm nevosun hipnoz taktikleri bunlar seni yarışmaya sokmak için yapiyo kanma,kaç kaaaçç
hıh cok bılıyosun ben cok guzel ıtalyan usulu makarına yaparımYavrun benm iltifat ediyo saniyo,kiziiiaaammmm nevosun hipnoz taktikleri bunlar seni yarışmaya sokmak için yapiyo kanma,kaç kaaaçç
tsk ederım begendıgın ıcın yorumlaın ıcın canım ..Tarz meselesı tatlımelbıse zaten hareketlıya bırde kolye fazla geldı bırazcık
Ayrı kullandıgın zaman guzeldır emınım
Şefim sen niye müddahale ediyorsunBen Dione'nin yapabileceğine ,katılabileceğine inanıyorumSenden daha güzel yapar
Girme aramıza
Bildigimiz çıbıh makarna yapcan yanihıh cok bılıyosun ben cok guzel ıtalyan usulu makarına yaparım
balıkcıdan pısmemıs balıkları alıp susleyıp susı dıye kandıradabılırım
Bildigimiz çıbıh makarna yapcan yani
Sana yapamazsın dediBen olsam Harbi'ye neler yapabileceğimi gösterirdimhıh cok bılıyosun ben cok guzel ıtalyan usulu makarına yaparım
haha cok becerıklı hatunlar arasında ayrıca sınavıma az kaldı canım artık k da takılamıyorum bılemm .. ıns dıyeyım .. sag ol nevomm ozguven yukledın banaSana yapamazsın dediBen olsam Harbi'ye neler yapabileceğimi gösterirdim
Bak etkisi almaya başladı bile dioneee gelme oyunaSana yapamazsın dediBen olsam Harbi'ye neler yapabileceğimi gösterirdim
Senin tribin hiç bitmiyor çok nazlısın
Bildigimiz çıbıh makarna yapcan yani
harbı benı rakıp gordun korktun sanırsamBak etkisi almaya başladı bile dioneee gelme oyuna
evt yaa aynen oyle nevosumm bıde kıskancc .. herkesın ayagını kaydırıp tek basına yarısacak burdaSenin tribin hiç bitmiyor çok nazlısın
Sen dersine çalış canımArada gel sohbet edelim kafan dağılsınhaha cok becerıklı hatunlar arasında ayrıca sınavıma az kaldı canım artık k da takılamıyorum bılemm .. ıns dıyeyım .. sag ol nevomm ozguven yukledın bana
Ben katilmiycam ki 8 10 Sene kadar kızım ne rakibiharbı benı rakıp gordun korktun sanırsam
Hipnozuma kimse karşı gelemezBak etkisi almaya başladı bile dioneee gelme oyuna