- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.984
- 43
Bak bunu ben hiç düşünmemiştimRakiplerini eliyorevt yaa aynen oyle nevosumm bıde kıskancc .. herkesın ayagını kaydırıp tek basına yarısacak burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bunu ben hiç düşünmemiştimRakiplerini eliyorevt yaa aynen oyle nevosumm bıde kıskancc .. herkesın ayagını kaydırıp tek basına yarısacak burda
PapatyaammmmGeceniz hayr olsun:)
Harbim NehaberPapatyaammmm
Hayır olsun canımGeceniz hayr olsun:)
Hoşbuldum Nevoşum İyiyim canım, sen nasılsınHayır olsun canım
Hoşgeldin Papatyam nasılsın
Ben evlenince siz bana takin hihMargam ablana bir çeyrekte sen takarsın
İyiyim canım çok şükürHipnoz çalışması yapıyorum sende ister misinHoşbuldum Nevoşum İyiyim canım, sen nasılsın
Oooooo papatya fallariHoşbuldum Nevoşum İyiyim canım, sen nasılsın
İnşaallah canımBen evlenince siz bana takin hih
Katılır katılırKategori ona çok uygunTam tarzıOooooo papatya fallari
Kot pantolon kombinlerine kaldi...
Lo lo lo lo laaay seviyooooooooo
Lo lo lo lo lay yarismaya sen kayiliyooooooo
Lo lo lo lo lay yoksa margo seni kovaliyoo
Lo lo lo lay papatyam tarz yarismasina katiliyooooo
Yok ben almayayım Marga tarz yarışmasında sen burda ablukaya alınmış gibi hissediyorumİyiyim canım çok şükürHipnoz çalışması yapıyorum sende ister misin
Oooooo papatya fallari
Kot pantolon kombinlerine kaldi...
Lo lo lo lo laaay seviyooooooooo
Lo lo lo lo lay yarismaya sen kayiliyooooooo
Lo lo lo lo lay yoksa margo seni kovaliyoo
Lo lo lo lay papatyam tarz yarismasina katiliyooooo
Marga haklı senin mutlaka tarz yarışmasına katılman lazımYok ben almayayım Marga tarz yarışmasında sen burda ablukaya alınmış gibi hissediyorum
Ya sen niye katılmıyorsun hep beni atıyorsun sahayaKatılır katılırKategori ona çok uygunTam tarzı
Bir de sen katıl seni görelim Ben boyumun ölçüsünü aldımMarga haklı senin mutlaka tarz yarışmasına katılman lazım
Ben senin kadar tarz ve fit değilimYa sen niye katılmıyorsun hep beni atıyorsun sahaya
Rezil oluyorum hem kimse beğenmiyor tarzımı
Benim gibi şişkoyu kim ne yapsın senin gibi fit ,havalı dururkenBir de sen katıl seni görelim Ben boyumun ölçüsünü aldım
Tabi o yüzden sonlarda yerimi alıyorum Hem senin ne kadar fit ve tarz olduğunu gördüm bir kere bana yutturamazsınBen senin kadar tarz ve fit değilim
Herkesin ilgi alanı farklı canım ben sen olduğunu öğrenince şaşırıyorumTabi o yüzden sonlarda yerimi alıyorum Hem senin ne kadar fit ve tarz olduğunu gördüm bir kere bana yutturamazsın
Hipnozcu Katılmıcam kiBenim gibi şişkoyu kim ne yapsın senin gibi fit ,havalı dururken