- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.985
- 43
Gerçekleri söyleyince hipnozcu oluyorumBir daha iltifat etmiyeceğim sizeHipnozcu Katılmıcam ki
Hipnoza karşı kalkan oluşturucam kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekleri söyleyince hipnozcu oluyorumBir daha iltifat etmiyeceğim sizeHipnozcu Katılmıcam ki
Hipnoza karşı kalkan oluşturucam kendime
Herkesin ilgi alanı farklı canım ben sen olduğunu öğrenince şaşırıyorum
Senin yanından geçmiyorumAbartma
Gerçekleri söyleyince hipnozcu oluyorumBir daha iltifat etmiyeceğim size
Hiç alakası yok benceHerkesin ilgi alanı zevkleri farklı olabiliyorŞaka bir yana insan oy almayınca ya da çok az alınca utanıyor Nevoşum
Yani ben öyle hissediyorum:)) Diyorum o kadar çirkin mi kıyafetler
Benim sizinle başka bir yerde sohbetim olmuyorkiNerde iltifat edeyimArada iltifat edince yumuşayıp mutfağa koşsanız hiç fena olmazHaha Yok yani iltifat et de yarışma aşamasında değil
Yani devam devam iltifata
Gayet şıkmıssın cnm nıye oyle dıyosunYa sen niye katılmıyorsun hep beni atıyorsun sahaya
Rezil oluyorum hem kimse beğenmiyor tarzımı
Nickler açıklanmasa veya isteyenlerin açıklansa daha güzel olurduHiç alakası yok benceHerkesin ilgi alanı zevkleri farklı olabiliyor
Özelden etBenim sizinle başka bir yerde sohbetim olmuyorkiNerde iltifat edeyimArada iltifat edince yumuşayıp mutfağa koşsanız hiç fena olmaz
Aslında bizde merak ediyoruz kim kim diyeOnu talep edin belki uygulanırNickler açıklanmasa veya isteyenlerin açıklansa daha güzel olurdu
İçimden geliyor duramıyorumÖzelden et
Bak yine araya sıkıştırdı lafı
Teşekkür ederim canım Değil mi ama ben de hakediyorum bir madalyayıGayet şıkmıssın cnm nıye oyle dıyosun
Bu kadar yarısmaya katılmısken sanada bı ceyrek yakısırdı hanı pes etme
Bu arada cıceklerını aldım cok tesekkur ederım
Sana katılıyorum canım gayet şıkGayet şıkmıssın cnm nıye oyle dıyosun
Bu kadar yarısmaya katılmısken sanada bı ceyrek yakısırdı hanı pes etme
Bu arada cıceklerını aldım cok tesekkur ederım
Hazır ceyrekte varken dıyosunAlman mutfağından uzak dur senin mutfağın zaten muhteşem
Sen bilirsin canım1.liğe bu kadar yaklaşmışken
Bu çeyrek kaçmazBir ben benzetemiyorum bunları çeyreğeHazır ceyrekte varken dıyosun
Ben cok ugrastırmam senı merak etme kızların gozu korktu dunya mutfagından
Sıp sıradan bı tarıflede gelebılırım
Ben pek merak etmiyorumm çok meraksızım Ama tanıyıp yüzünü görmediğim kişilerden katılan olursa merak ederim:) Öyle bir uygulama olursa katılırımAslında bizde merak ediyoruz kim kim diyeOnu talep edin belki uygulanır
Beni yine mi katilcan kız alamanyalıHazır ceyrekte varken dıyosun
Ben cok ugrastırmam senı merak etme kızların gozu korktu dunya mutfagından
Sıp sıradan bı tarıflede gelebılırım
Sana katılıyorum canım gayet şık
Ben genelde tanıdık birileri varmı diye bakıyorum.Seni görünce şaşırıyorumBen pek merak etmiyorumm çok meraksızım Ama tanıyıp yüzünü görmediğim kişilerden katılan olursa merak ederim:) Öyle bir uygulama olursa katılırım
Sana dün başımın tatlı belası dedim kabul etmedinHaksızmıyımGidip gelip yarışmacıları kaçırıyorsunSenin şefliğini geri alalımBeni yine mi katilcan kız alamanyalı
Niye ki Nevoşum sen zaten gördün beni:)) Sorayım canım bakayım ne derBen genelde tanıdık birileri varmı diye bakıyorum.Seni görünce şaşırıyorum
Marga'ya sor canım