- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
herkes aynı sanırımKızlar aynı benm gibi çok uyanik benm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes aynı sanırımKızlar aynı benm gibi çok uyanik benm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
Bizdeeeee : )Bızde yokya nası kulp takıcaz dusunuyoruz ıste
Margam ablana bir çeyrekte sen takarsınBak adi ceyrek kaldi onlarin
harbı altını bozdurup kk cok uzaklara kacah mıKızlar aynı benm gibi çok uyanik benm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
Sende mi yapiyosun kiz yoksaherkes aynı sanırım
Elbısen superdı favorılerım arasındaymıssın yalnız kolyenı begenmemıstımoo bu yarısmaa super olacakkk
sen niye hemen ortak oldun ki benm altinima ben onu bozdurup memiklerime silikon yaptircamharbı altını bozdurup kk cok uzaklara kacah mı
Biliyorum Almanyadaydın yanlış hatırlamıyorsam birşey demek istemedim belki sahiden yapmak istiyorsun diyeYok sart degıl zaten almanda ıc acıcı pek yemek yok aksam yemeklerı bıle kahvaltı tarzı
Bakalım sevdıgım bı lezzet paylasabılırım heran
aa tsk ederım cnm .. mutlu ettın benı sımdıElbısen superdı favorılerım arasındaymıssın yalnız kolyenı begenmemıstım
Benim kızım olduklarından şüphe duyuyorum vallahiBana benzemeseler karıştı diyeceğimÇok uyuşuklar her konudaKızlar aynı benm gibi çok uyanik benm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
İlk tarifi senden alalım o zamanoo bu yarısmaa super olacakkk
o nerden cıktııısen niye hemen ortak oldun ki benm altinima ben onu bozdurup memiklerime silikon yaptircam
benım anem . babaannesıne cekmıs bu dıyo sende oyle de bende anneme cekmemısım cok uyusukmusum tum anneler aynıBenim kızım olduklarından şüphe duyuyorum vallahiBana benzemeseler karıştı diyeceğimÇok uyuşuklar her konuda
ben mıııİlk tarifi senden alalım o zaman
Siz niye bizi uğraştırıyorsunuzBiraz istekli ve hızlı olsanızabenım anem . babaannesıne cekmıs bu dıyo sende oyle de bende anneme cekmemısım cok uyusukmusum tum anneler aynı
Sen tabikiNe eksiğin var yapanlardanben mııı
senınkıler de babaannesıne cekmısler dmı sız nıye bu kadar hızlısınız kı .. yatak aksama bozulacak nıye topluyoruz meselaSiz niye bizi uğraştırıyorsunuzBiraz istekli ve hızlı olsanıza
ay nevomm tsk ederımSen tabikiNe eksiğin var yapanlardan
Kanki bıngıl bıngıl memiklerim olsun istiyorumo nerden cıktııı
Evet ordayım ama sımdılık alman mutfagı dusunmuyorum zaten bır yanım katıl dıyor (bak ceyrekte var artık) dıger yanım ara ver bıraz dıyo karmasık duygulardayımBiliyorum Almanyadaydın yanlış hatırlamıyorsam birşey demek istemedim belki sahiden yapmak istiyorsun diye
Onların yemekleri pek iç açıcı değil
Ama italyan,meksika,fransız,arap yemekleri güzel olabilir