- 30 Haziran 2013
- 21.026
- 16.276
gelırımm tanısalım güzeldi senıinle konuşmak iyi gecelerrrrBen çıkıyorum güzeller hayırlı geceler
Adre gel her zaman bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelırımm tanısalım güzeldi senıinle konuşmak iyi gecelerrrrBen çıkıyorum güzeller hayırlı geceler
Adre gel her zaman bekliyoruz
oyyy bunu dedın benı gurbetteyim sıla özlemim depreştiiSıkıntı yok canım
yaaaa benim sonum da böyle mi olacak kullanılacak mıyımmm yaniO yüzden zaten,dikkat et ağ atacak üzerine keklik gibi avlayacak seni bir zamanlar bende senin gibi ürkek bir ceylandim,burda neşeyle hoplar zıplardim.tuttu kolumdan mutfağa attı beni onun yüzünden şef oldum, ne hallere düşürdü beni beni beni beni bihterinii
Bizde mi gitsek bu hocaya önce sen git işe yararsa bende giderimbunu ilk defa duydum ve puskurerek guldum yemin ederim yaaaaaaaa
Evetttttyaaaa benim sonum da böyle mi olacak kullanılacak mıyımmm yani
ha ha yakındır o gunler yumoşum hamile kalacam diye göbeğime ruj surdururum artıkBizde mi gitsek bu hocaya önce sen git işe yararsa bende giderim
napalım seninle bu yola da varım benEvettttt
Oyyy yirimm haaanapalım seninle bu yola da varım ben
Aboooovvvvvv ben neler yapmışımO yüzden zaten,dikkat et ağ atacak üzerine keklik gibi avlayacak seni bir zamanlar bende senin gibi ürkek bir ceylandim,burda neşeyle hoplar zıplardim.tuttu kolumdan mutfağa attı beni onun yüzünden şef oldum, ne hallere düşürdü beni beni beni beni bihterinii
Aha yakaladım seni, sen de geliyon değil mi, gel dört gözle bekliyoruzSelam millet, tarifler gelmeye devam ediyor
Selam hemsoyuz değil mi
Neden yakaladınAha yakaladım seni, sen de geliyon değil mi, gel dört gözle bekliyoruz
Evet cancazim nberSelam hemsoyuz değil mi
Sen bilirsin pinkocugum nasıl olsa birazdan nevos damlar, bizde ısrar yok tehdit varNeden yakaladın
Gelmiycem işte
Anaaaa biliyodun yani ben daha yeni öğrendim. İyilik diyelim canım, Neresindensin Antalya'nınEvet cancazim nber