- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Nasıl mayaladınBugün saçlarımı mayaladım.
Ne yapacaksın börek mi,poğaçamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl mayaladınBugün saçlarımı mayaladım.
Koltuk sığmıyorsa sandalye koyabilirsin.Ya da minder atabilirsin yere.Hatta iki üç minder daha iyi oluyor.Bence yer daha rahat.Arkasına da bir minder ohh mis.Ya da şu arkalıklı hazır muşamba tarzı koltuklardan alabilirsin.Bizim balkonumuz da dar ama biz tüm yazı o balkonda geçiyoruz.ama manzaraya yada balkona buzdolabı,koltuk takımı konmuyor ki nevrestem
Eee niye alışamadın halen.Çok güzel bir yerde yaşıyorsun..Farkındalığın farkında ol bence keyfini çıkar.İnsanoğlu herşeye alışır.Biraz zaman.alışırmıyımkız 8 senedir burada oturuyorum evlendiğimden beri,burası Antalya nın ilçesi Manavgat.
C hiçbiri.Saç dökülmesine iyi geliyormuş da kuru mayayı sulandırıp saçıma döktüm.Bakalım sonuç ne olacak.Nasıl mayaladın
Ne yapacaksın börek mi,poğaçamı
Evet canım çok iyi geliyormuş çok iyi yapmışsın Ayrıca ayda 1 süte karıştırıp içmek gerekiyormuş Saç için faydalıymışC hiçbiri.Saç dökülmesine iyi geliyormuş da kuru mayayı sulandırıp saçıma döktüm.Bakalım sonuç ne olacak.
Süte veya meyve suyuna karıştırmayı cilt için iyi geliyor biliyordum saç için de yararlı demek.Onu da yapayım.Evet canım çok iyi geliyormuş çok iyi yapmışsın Ayrıca ayda 1 süte karıştırıp içmek gerekiyormuş Saç için faydalıymış
Benim kızkardeşimin saçlarında problem var çok dökülüyor,ondan araştırıyorum arada Bir yerde okumuştumSüte veya meyve suyuna karıştırmayı cilt için iyi geliyor biliyordum saç için de yararlı demek.Onu da yapayım.
İyi gecelerBen kaçtım.İyi geceler.
ooo sanada günaydın hamişşşGünaydın
Günaydın
Niçin güldünüz böğürtlenciğim
profil resmine güldüm nasılsınNiçin güldünüz böğürtlenciğim
Çok şeker değil mi?profil resmine güldüm nasılsın
evet çok tatlıÇok şeker değil mi?
bende iyiyim ne olsun şu havada uyumak varken işteyimİyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız?
Ayyy ben dün gece 10:30'da yattım da aldım uykumubende iyiyim ne olsun şu havada uyumak varken işteyim