- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ama beni ihmal ediyorsunlaptopsuzdum kac haftadir korku filmlerim dizilerim birikdi yetisemiyorum hic birine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama beni ihmal ediyorsunlaptopsuzdum kac haftadir korku filmlerim dizilerim birikdi yetisemiyorum hic birine
Hala korku filmimi izliyorsunben kaciyorum birtanem önce dizimi sonra korku filmimi izlicem en sonda gelip sizi dogrucam
iyi geceler nevosum, vuslatimdan haber alirsan bana yaz canim
Ona ne Şüphe
Ama bu kadar az kalma bi daha
Umarım.Bir süre uğramam dedi ,umarım uzun sürmez
Vermez olurmuyum rabia.Bak kalp gönderdim sana. Fazla korku filmi seyretme sonra tuvalete gidemezsin.adra bana hic pas vermiyor
Aynen bildin canım.Adra'nın nette sorun varsa yetişemiyordur
Ama beni ihmal ediyorsun
Umarım.
Vermez olurmuyum rabia.Bak kalp gönderdim sana. Fazla korku filmi seyretme sonra tuvalete gidemezsin.
Aynen bildin canım.
Ay inşallahhaftaya kadar bitiririm tahminim ozman cok kalirim eskisi gibi
bu eylülde ALLAH kismet ederse alanyadayim belki görüsürüz cadim
Hala korku filmimi izliyorsun
İyi geceler canım
Haber alırsam yazarım
Biliyorsun ben hayatta izleyemiyorumgel beraber izleyelim nevosum seri katili oluruz
tamam nevosum beklicem iyi geceler
Ben de nefret ederim.Biliyorsun ben hayatta izleyemiyorum
Görüşürüzben kactim kizlar gece gelip picaklicam sizi tikkatli olun
yarin görüsürüz
Napıyorsun NevoşumBiliyorsun ben hayatta izleyemiyorum
Ben izlerim sizin yerinizeBen de nefret ederim.
Ben çok korkarım Eşim gece işe gidiyor yalnız kalıyorum SevmiyorumdaBen de nefret ederim.
Bende sıra ne zaman gelecek diye bekliyordumGörüşürüz
Napıyorsun Nevoşum
Olur mu canım ya, telefonda zorlandım geriye gidemedim ondan oldu kusura bakmaBende sıra ne zaman gelecek diye bekliyordum
İyidir canım sen nasılsın
Yok canımOlur mu canım ya, telefonda zorlandım geriye gidemedim ondan oldu kusura bakma
Yazı orda mı geçireceksinselam kızlar,nihayet tekrar geldim,1 hafta önce diğer evime geldim,temizlikti,misafirdi derken kk ya doğrudürüst girme şansım olmadı,hoş zaten varlığım yokluğum pekte belli değildir benim farketmemişsinizdir
Vuslata ne oldu yaçok geçmiş olsun vuslatım,en kısa zamanda iyi haberlerinle bekliyoruz seni
Ne buluyorsun o filmlerde.Zaten hep aynı.Ya kasabada bir cani olur,ya evde kovalar ya da ormanda.Ben izlerim sizin yerinize
İzleme zaten birşeye yaradığı yok insanın sinirini bozmaktan başka.Ben çok korkarım Eşim gece işe gidiyor yalnız kalıyorum Sevmiyorumda