- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Öyle canım bakmazYok Nevoşum geçince gitcem şimdi Ağrı'dan müdahale etmez ki zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım bakmazYok Nevoşum geçince gitcem şimdi Ağrı'dan müdahale etmez ki zaten
Sende o krema tariflerini falan bize anlatırsın artıkİsmek canım parasız.ama tüm malzemeleri biz alıyoruz. Cuma akşamı yapacağız. Daha yeni başladım 2dir gidiyorum teknikleri ogretiyorlar sonrada pasta yapılışını gösteriyorlar..harika bir şey adra..o kadar farklı ki ev muhallebi sinden filann
Bak burada haklisin felaket kalori var bu pastalardaİyi bari parasızsa.Paralı olsaydı dicektim sizi kandırıyorlar.Ama yapmışlar bir hayır malzemeleri de verselerdi ya. Trt`de kaç yıllık bir pasta ustası pasta yapıyor bir programda.Resmen o yaparken cinnet geçiriyorum.Pastaya krem şantiyi döşeyip üstüne reçel döküyor.Hazırları sevmiyorum o yüzden.
Şifalar olsun canimTeşekkür ederim az kaldı
Kaloriyi geçtim çok basit yapıyor.İkinci sınıf pastanelerdeki pastalar gibi oluyor. İnsan bir krema yapar,farklı süsler.Bak burada haklisin felaket kalori var bu pastalarda
Çilek senin ile bütünleştiİstanbul da çilekler bitmek üzere..Eki Görüntüle 1518022
Biz de karpuz.Ayy bendr dayanamadım kavun aldım. Yazın sabah akşam kavun yerim artık
Ben bugün çeyrek aldım karpuzu da :)) kocaman ya. 30 lira birdeBiz de karpuz.
Afiyet olsun bende çok severimAyy bendr dayanamadım kavun aldım. Yazın sabah akşam kavun yerim artık
Afiyet olsunBiz de karpuz.
Çeyrek nasıl oluyor kız.Yabancılar gibi dilimle mi satıyorlar artık. Daha erken çok pahalıdır şimdi.Ben bugün çeyrek aldım karpuzu da :)) kocaman ya. 30 lira birde
Yok canım biz de başlamadık.Yazın her gün yeriz anlamında dedim.Afiyet olsun
Biz daha başlamadık
Iyilestim diye ihmal etmemelisin Daha iyi olmana sevindimTabiki de hayır
Antibiyotik az kaldı bitince gitcem
Rabia canım hoşgeldinNerelerdesinnevosum bensiz karpuzmu yiyorsun sen bensizlik yaramis size hayirsizlar
Yazın kavun,karpuz eksik olmaz zatenÇeyrek nasıl oluyor kız.Yabancılar gibi dilimle mi satıyorlar artık. Daha erken çok pahalıdır şimdi.
Yok canım biz de başlamadık.Yazın her gün yeriz anlamında dedim.