- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
italyaya bak italyaya neler var mis gibi tariflerr. güzellik. erkekleride yakışıklu,,yemekleride lezizzz..Yaaa amaaaa ne hayaller kurmustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
italyaya bak italyaya neler var mis gibi tariflerr. güzellik. erkekleride yakışıklu,,yemekleride lezizzz..Yaaa amaaaa ne hayaller kurmustum
katılıcamm canımcımm o kadar çok tarif varki iki tane buldum biri suriye den diğeri italyadannn
Geçmiş olsun canım niye iyileşemedin ilaçlarını almıyormusunIyim canim daha iylesemedim ama sukur halimize kizim iyi dr iylesmis dedi ama bandaj daha 2ay durcak dedi
Katılacaktın tabiVayy beee bu dünya mutfağında neler varmışş,, nelerrr. Başım döndü ayoll..hangi birini yapsam hangi birini.dur yahu ben katılcakmıydımkii..
Yapabilirsin canım sorun değilAyy bişey sorcamm
Şimdi diyelimki ben yemeğimi yapıp yayınlayana kadar baskası kapmış yayınlamış
Ben yapamıyorum onu dimi artık
Sende sadece tatlı,pasta istiyorsunBu kategori çok açık herşey yapılabilirselamlarrrrrr
bu kategoriyi hiç beğenmedim katılmıyorum o yüzden
Yok canım biz şuan o dünya'nın içine girmiyoruzAma bizimde yaptığımız,mutfağımıza karışmış bir sürü tarif var.Kakao bu yarismaya katilacak misin
Ayrica sorum var
Dunya mutfagi diyor ya
Turkiye 'ye ozel lezzetlerden de katilabilir miyiz ?
Bizde dunyanin icindeyiz ya o bakimdan yani
Çok haklısın vallahiitalyaya bak italyaya neler var mis gibi tariflerr. güzellik. erkekleride yakışıklu,,yemekleride lezizzz..
Sen hep katılacağım diyor bizi kandırıyorsunHiç inanmıyorum hayallerineYaaa amaaaa ne hayaller kurmustum
Benim sormamdaki amac isin kolayina kacmakti birazcik hahaha :)Yok canım biz şuan o dünya'nın içine girmiyoruzAma bizimde yaptığımız,mutfağımıza karışmış bir sürü tarif var.
Korkuyormu diyorsunBen bunu hiç düşünmemiştimBen bilemem efser iyi bir hipnozcudur eee nevrestede açık arar ve anında cuk otutdurur lafını kaçışın yok gibii..yoksa sen bu kategoriden korkuyormusunn.. ŞEFİM..
Salatalar bile uygun bu kategoriyeBenim sormamdaki amac isin kolayina kacmakti birazcik hahaha :)
Merhaba canım ,ben iyiyim çok şükür sen nasılsınkızlar selam ve iyi akşamlar herkes iyimidir inşallah
Öyle tabikiSalata candir can : )
Merhaba canım nasılsınSelam:)
Canim dr gitmedim bu sefer ilk esime kizdim gitmedim nasil olsa kizi goturcem diye sonra kizi goturdumde dr yokmus kaldi oyle bu hafta hanneyi diger dr goturcem bu dr hic hosuma gitmiyor adam muayene bile etmedi sonuca bakti iki ay kalcak dedi bole degisik değişik bi tavir icimden adami kovamak gecti gicik seyi iste hala gecmemis olursa ordaki drma bi gorunurum bandaj kalsin yater ki iylessin ilerde sorun olmasin sen nasilsinGeçmiş olsun canım niye iyileşemedin ilaçlarını almıyormusun
İyi olmasına sevindimBandaj kalsın yeterki iyileşsin