- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.056
- 43
Sahiden çok güzel olmuşamın nevosumm sagolasınn aa bu kalpler on numara olmuss
Nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahiden çok güzel olmuşamın nevosumm sagolasınn aa bu kalpler on numara olmuss
İyiyim canım çok şükürıyıyım nevom sen nasılsın
allah ıyıylık versın nevomm .. ben cıkıyorumm evı supurup derse baslımm .. ah ev hanımlıgı cok zor cookkkİyiyim canım çok şükür
Maşaallah kızımızaallah ıyıylık versın nevomm .. ben cıkıyorumm evı supurup derse baslımm .. ah ev hanımlıgı cok zor cookkk
saol nevosum sımartmayın benıMaşaallah kızımıza
Sınav geçsin bize güzel yemekler yapacaksınNasıl ev hanımı olduğunu kanıtlamalısınsaol nevosum sımartmayın benı
bıran once ogrenmelıyım su yemek olayını nevos yoksa halım harab .. dun tencerenın dıbı tuttu .. yıkadım yanmıs galıbaa cıkmıyo .. nasıl cıkar kı bayagıda ovdum ama annem benı kesecekSınav geçsin bize güzel yemekler yapacaksınNasıl ev hanımı olduğunu kanıtlamalısın
Cif ile ovalasaydın o zaman çıkardı.Olmadı doğal yollar ile sirke ve karbonat ile ovabilirsin..Öğreneceksin takma bunları biz neler yaktıkbıran once ogrenmelıyım su yemek olayını nevos yoksa halım harab .. dun tencerenın dıbı tuttu .. yıkadım yanmıs galıbaa cıkmıyo .. nasıl cıkar kı bayagıda ovdum ama annem benı kesecek
hmm sagol nevosum bır aıle katlıyamını onledın suan haha sırkeyle halletmeyecalısımCif ile ovalasaydın o zaman çıkardı.Olmadı doğal yollar ile sirke ve karbonat ile ovabilirsin..Öğreneceksin takma bunları biz neler yaktık
bıran once ogrenmelıyım su yemek olayını nevos yoksa halım harab .. dun tencerenın dıbı tuttu .. yıkadım yanmıs galıbaa cıkmıyo .. nasıl cıkar kı bayagıda ovdum ama annem benı kesecek
beklettım canım beklettımKaynar su dok, 2-3saat beklet yumuşar: )
beklettım canım beklettım
Haklısın seçim yapmak çok zorAyy keşke 5 oy kullanma hakkımız olsa ne olur öyle bir düzenleme gelsin...Ben bunlarıda çok beğendim nevrestem..
Pierogi-Polonya Mantısı-
Pizza (italyan mutfağı)
Türk Kardeşliği Piliçli Azeri Pilavı-
Fajita-Meksika Mutfağı
Gürcü Mantısı (Hinkal)ve budur ki zaten topu topu bir oyum var oda buna gitti
İtalyan mutfağından Pesto Soslu Parmesanlı
Merhaba canım hoşgeldinyemek yarışmasının yeni kategorisi için oylama yok mu ben mi göremiyorum?
Ben iyiyim canım Sen nasılsınben geldim herkes nasıl