- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
harika olmuş arbimresmen aşık atışması gibi oldu sizin bu işvay be kocam bile yazmadı bana şöyle bir şiir,kıskandım vallaEvttt güzel olmuş muuu
Begendin mi nevosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika olmuş arbimresmen aşık atışması gibi oldu sizin bu işvay be kocam bile yazmadı bana şöyle bir şiir,kıskandım vallaEvttt güzel olmuş muuu
Begendin mi nevosum
Yoğun mu işlerinTabi yaz geliyor düğünler çoğalır
Iyiyim,çok yorgunum yeni geldim eve 15 dk oldu,heryerim agriyo
Benim kocamda yazmadıharika olmuş arbimresmen aşık atışması gibi oldu sizin bu işvay be kocam bile yazmadı bana şöyle bir şiir,kıskandım valla
Teşekkürler efenimm benm kocam çok yazar bana şiirler. Askerdeyken haftada 2 kez 3-4 sayfalık mektuplar yazardı koca bi kutu dolusu mektuplarim var eşim çok romantik ama ben öküzümharika olmuş arbimresmen aşık atışması gibi oldu sizin bu işvay be kocam bile yazmadı bana şöyle bir şiir,kıskandım valla
Perşembe istanbula gidiyorum nevosum gitmeden teslim etmem gereken işler var. Yarinda bu saatlerde gelirim sağol Allah razı olsunnYoğun mu işlerinTabi yaz geliyor düğünler çoğalır
Birde iyi tarafından bakRabbim eksikliğini vermesin,bol kazançlarınız olsun
Yemek yedin mi
Allah kolaylık versin canımTeşekkürler efenimm benm kocam çok yazar bana şiirler. Askerdeyken haftada 2 kez 3-4 sayfalık mektuplar yazardı koca bi kutu dolusu mektuplarim var eşim çok romantik ama ben öküzüm
-hayatımın en nadide çiçeği
-Hangi çiçek? Gül mü
Perşembe istanbula gidiyorum nevosum gitmeden teslim etmem gereken işler var. Yarinda bu saatlerde gelirim sağol Allah razı olsunn
Yok yemedim bu saatten sonra yemem biraz salatalik yedim o tutar beni
ayyy ne güzel ya,aklıma eski Türk filmleri geldi yine nedense,mektup yazmak harika birşeydir,ben de çok severim ama maalesef herkes gibi bizde teknolojiye yenik düştükTeşekkürler efenimm benm kocam çok yazar bana şiirler. Askerdeyken haftada 2 kez 3-4 sayfalık mektuplar yazardı koca bi kutu dolusu mektuplarim var eşim çok romantik ama ben öküzüm
-hayatımın en nadide çiçeği
-Hangi çiçek? Gül mü
Perşembe istanbula gidiyorum nevosum gitmeden teslim etmem gereken işler var. Yarinda bu saatlerde gelirim sağol Allah razı olsunn
Yok yemedim bu saatten sonra yemem biraz salatalik yedim o tutar beni
Sağol tatlim evet yalniz gidiyorum. Bu ara bunaldim biraz,eşim istersen git bi dolaş gel diyecekti,cümlesini tamamlamadan bilet aldimAllah kolaylık versin canım
Hayırlı yollar olsunYalnız mı gideceksin
Yemeden olur mu o kadar çalışıyorsun
Aynen yamıhım teknoloji böyle güzellikleri öldürdü maalesef...ayyy ne güzel ya,aklıma eski Türk filmleri geldi yine nedense,mektup yazmak harika birşeydir,ben de çok severim ama maalesef herkes gibi bizde teknolojiye yenik düştük
aman yeter ki iş olsun arbim,sen de bu hamaratlık varken yetiştirirsin sen.diyet mi yapıyorsun arbim,biraz yeseydin birşeyler
Çok iyi yapmışsın darısı başımaSağol tatlim evet yalniz gidiyorum. Bu ara bunaldim biraz,eşim istersen git bi dolaş gel diyecekti,cümlesini tamamlamadan bilet aldim
Aynen yamıhım teknoloji böyle güzellikleri öldürdü maalesef...
Sagol.canim benimm
Sen nasilsin bakalimm neler yapiyosun,havalar ısındı mı orda da
bende bunaldım burada,beni de alıp götürseneSağol tatlim evet yalniz gidiyorum. Bu ara bunaldim biraz,eşim istersen git bi dolaş gel diyecekti,cümlesini tamamlamadan bilet aldim
Aynen yamıhım teknoloji böyle güzellikleri öldürdü maalesef...
Sagol.canim benimm
Sen nasilsin bakalimm neler yapiyosun,havalar ısındı mı orda da
Okullar kapaniyo Nevos sende çocukları alır kaçamak yaparsın. Ay bi bakmissin o zamana tayin çıkmışÇok iyi yapmışsın darısı başıma
Gel beraber gidelim prensesim burda da öyle bi açık bi kapalı. Bugün sıcaktı baya,dışarda işim vardı bunaldim vallabende bunaldım burada,beni de alıp götürsene
bana havalar demeyin sinirleniyorumben mayıs ayı nasıl geçti anlamadım,insan tüm ay boyunca hasta olurmu ya,bir sıcak bir soğuk,bugün yine bulutladı buralar,yarın yağmur var diyorlar,off ya,çok kandırıkçı bu mayıs ya,açacak gibi yapıyor ama kapıyor
Ramazan geliyor eşimi bırakıp gidemem,birde tayin bekliyoruz belki çıkarAyyy inşaallah canımOkullar kapaniyo Nevos sende çocukları alır kaçamak yaparsın. Ay bi bakmissin o zamana tayin çıkmış
Insallah çıkar nevosum inşallahhhhhhRamazan geliyor eşimi bırakıp gidemem,birde tayin bekliyoruz belki çıkarAyyy inşaallah canım
Ben en erken temmuz ortası veya sonu gidebilirim
ahhh keşkeeeeben genelde kışın gidebiliyorum canım,malum bizim sezonda başladı artık,kasıma kadar full time çalışma var,kasım 15 e kadar tatil yok banaGel beraber gidelim prensesim burda da öyle bi açık bi kapalı. Bugün sıcaktı baya,dışarda işim vardı bunaldim valla
eğer özel olmazsa ne iş yapıyorsun nevoş,senin mi eşinin mi tayinini bekliyorsunuz ve sanırım çıkmasını istiyorsun,inşaallah kalbindeki olur canım,inşaallah tayininiz çıkarRamazan geliyor eşimi bırakıp gidemem,birde tayin bekliyoruz belki çıkarAyyy inşaallah canım
Ben en erken temmuz ortası veya sonu gidebilirim
Allah yardimciniz olsun kuzum benim,bol bereketli olsun işleriniz inşallahahhh keşkeeeeben genelde kışın gidebiliyorum canım,malum bizim sezonda başladı artık,kasıma kadar full time çalışma var,kasım 15 e kadar tatil yok bana
hepimizin canım hepimizin inşaallah Allah yardımcısı olsun,sonuçta iç piyasada para dönsün herkes kazansınAllah yardimciniz olsun kuzum benim,bol bereketli olsun işleriniz inşallah
İnşaallah HemşomInsallah çıkar nevosum inşallahhhhhh
Canım eşim polis memuru Evlendiğimizden beri haliyle dışardayızÇok uzak değil 4-5 saat mesafe ama okul olunca tatiller dışında gidemiyoruzeğer özel olmazsa ne iş yapıyorsun nevoş,senin mi eşinin mi tayinini bekliyorsunuz ve sanırım çıkmasını istiyorsun,inşaallah kalbindeki olur canım,inşaallah tayininiz çıkar
ayyy inşaallah canım ya inşaallah olurCanım eşim polis memuru Evlendiğimizden beri haliyle dışardayızÇok uzak değil 4-5 saat mesafe ama okul olunca tatiller dışında gidemiyoruz
Bu yıl tayin istedik ve bekliyoruz umarım olur