Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm taze anne
sonradan acılırsın belkım dadlumOyumu pizzaya verdim olsa da yesem simdi
Benim pierogim de hala sifir oyda
İnşallahsonradan acılırsın belkım dadlum
pizzaya verdim
Oyumu pizzaya verdim olsa da yesem simdi
Benim pierogim de hala sifir oyda
Cok tesekkurlerDünya mutfağından değişik tarifler,muhteşem sunumlar gördük bu yarışmada.Gördüğüm ilk andan itibaren gerek sunumu gerek anlatımı ve görselliği ile beni etkileyen Pizza ya gitti oyum.Ellerinize emeğinize sağlık hepinizin.Bol şanslar diliyorum.
sen nıye ktılmadınnnvayyy dünya yemekleri heee
Çok sağol canımmm, oh teselli oldu banabı mantı sever olarakkk kesınlıkleee oyumm mantıyaaaa
Çok sağol canımmm, oh teselli oldu bana
As canim naberslm taze anne
Kızlarr anket açılmadımı yoksa benmi görmedimm yoksa aramı veriyoruz yemekleree..gerçi ramazanda geliyorr ..
Evet acılmamısKızlarr anket açılmadımı yoksa benmi görmedimm yoksa aramı veriyoruz yemekleree..gerçi ramazanda geliyorr ..
merhaba kakaomevet o benim dikkatimi de çekti ama nevrestenin vardır bir bildiği diye sormadım.Kızlarr anket açılmadımı yoksa benmi görmedimm yoksa aramı veriyoruz yemekleree..gerçi ramazanda geliyorr ..
farketmez benim için ama pasta kategorisi açılırsa asla yok dememm.. döktürürüm vallaa..Sanirim acilmadi henuz canim.bende goremedim.yeni kategori de ne istiyosun bakeemm