Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman bir dahaki kategoride börekleri seçelim olmaz mı,börek yemek istiyorum ben,peşin peşin pazarlık yapalım önceBırakmayız
pikievet canımm herkesler harikaa maksat eğlenmekk oyumuzu pastalara verelim ve döktürelim hatunlarr..Görsel şölene çevirelim burayıı
Saglık olsun cnm dermansızını vermesın Rabbım, bazen oyle oluyo ust uste...sağol canım,yok canım ya ne iyileşmesi,biri bitiyor biri başlıyoreee pastaya mı veriyoruz oyu şimdi
Oko zaman bir dahaki kategoride börekleri seçelim olmaz mı,börek yemek istiyorum ben,peşin peşin pazarlık yapalım önce
aşçı mıyım bensen nıye ktılmadınnn
yokkkk yaaaaa,pışşşıııkkkSaglık olsun cnm dermansızını vermesın Rabbım, bazen oyle oluyo ust uste...
Pastalar dıyelım hep beraber
Bakalım neler cıkacak ortayaben kenardan ızlerım belkım
ne yapıyın kk nın en güzel saçlı kadınıaşçı mıyım ben
çalışıyom,sen napıyon kk nın en yağuşuklu karizmatik erkekine yapıyın kk nın en güzel saçlı kadını
bende az sonra çalışıcam ama öncesinde beynimi boşaltıyorum buradasarı saçlarından sen,sarı bıyıklarımdan ben sorumluyuzçalışıyom,sen napıyon kk nın en yağuşuklu karizmatik erkeki
ahahah aynen kanka sen nasıl oldun bakim gribin geçti mibende az sonra çalışıcam ama öncesinde beynimi boşaltıyorum buradasarı saçlarından sen,sarı bıyıklarımdan ben sorumluyuz
Maksat katılımı cogaltmakyokkkk yaaaaa,pışşşıııkkk
hem pastalara oy verelim deyip sonra kenardan kenardan izlemek yok,anca beraber kanca beraber
yok hayatım ya,geçmiyor bir türlü,inat ettiyaz gelsin diye haziranın gözünün içine bakıyorum,sonra ver etcem,etekleri,şortları,soyunup dökülcemahahah aynen kanka sen nasıl oldun bakim gribin geçti mi
çok güzel demişsin canım,haklısın,tamam oyumuz pastalaraMaksat katılımı cogaltmak
Olmadı atıverırım bı pastanolcak sızden onemlımı
doktora gitmedin mi canım? neden iyileşemedin bi türlü ya 2 hafta oldu haahhahayok hayatım ya,geçmiyor bir türlü,inat ettiyaz gelsin diye haziranın gözünün içine bakıyorum,sonra ver etcem,etekleri,şortları,soyunup dökülcem
Canım merhabaKızlarr anket açılmadımı yoksa benmi görmedimm yoksa aramı veriyoruz yemekleree..gerçi ramazanda geliyorr ..
bademcik için gitmiştim,o zaman iltihap var denmişti,birde göğse yönlendirmişti o da akciğer röntgeni ve kana bakmıştı,sonuç bademcik iltihabı denmişti.aslında iyileşir gibi olmuştum ama klima yüzünden grip oldum,geçer inşaallah.doktora gitmedin mi canım? neden iyileşemedin bi türlü ya 2 hafta oldu haahhaha