- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Benim de beklentim o yönde.Sen yaparsın güzel tarifler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de beklentim o yönde.Sen yaparsın güzel tarifler
canım gündüzmü akşammı misafirin?Benim de beklentim o yönde.
Başka neler düşünüyorsun,kaç kişi gelecekBenim de beklentim o yönde.
Canım merhaba oylama yeni başladı ,hemen olumsuz düşünmeAyy başlamış oylamaa
Patates aşığı olarak fırında patatese verdim oyumu
Goruyorum ki bana yine oy yok
başarılar dilerim canım,dur bakalım daha yeni başladıkAyy başlamış oylamaa
Patates aşığı olarak fırında patatese verdim oyumu
Goruyorum ki bana yine oy yok
Canım merhaba oylama yeni başladı ,hemen olumsuz düşünme
başarılar dilerim canım,dur bakalım daha yeni başladık
Gündüz canım.canım gündüzmü akşammı misafirin?
Pek birşey düşünemedim Nevoş.Tariflerin hiçbirinden elektrik alamadım.İki kişi gelecek.Çiğköfte yapmak isteği geldi bugün.Etsiz olanından.Onu yoğurmak da zor o gün bakalım.Bize yapim güzel olursa denerim belki.Yalancı su böreği de olabilir.Başka neler düşünüyorsun,kaç kişi gelecek
Çiğköfte güzel olur yanına börek ve pasta yada tatlıGündüz canım.
Pek birşey düşünemedim Nevoş.Tariflerin hiçbirinden elektrik alamadım.İki kişi gelecek.Çiğköfte yapmak isteği geldi bugün.Etsiz olanından.Onu yoğurmak da zor o gün bakalım.Bize yapim güzel olursa denerim belki.Yalancı su böreği de olabilir.
bir börek yap canım,yanına istersen kısır,yada içli köfte,o da olmadı yaprak sarma,yanına bir salata tarzı birşey,birde yaş pasta tarzı birşey.olmaz mı?Gündüz canım.
Pek birşey düşünemedim Nevoş.Tariflerin hiçbirinden elektrik alamadım.İki kişi gelecek.Çiğköfte yapmak isteği geldi bugün.Etsiz olanından.Onu yoğurmak da zor o gün bakalım.Bize yapim güzel olursa denerim belki.Yalancı su böreği de olabilir.
Börek,dolma,yaş pasta tarzı birşey,iki de salata düşünüyorum.Çiğköfte de salata sayılır.Çiğköfte güzel olur yanına börek ve pasta yada tatlı
Aynen canım ben de öyle düşündüm.bir börek yap canım,yanına istersen kısır,yada içli köfte,o da olmadı yaprak sarma,yanına bir salata tarzı birşey,birde yaş pasta tarzı birşey.olmaz mı?
Çok iyi olur canımYoğurtlu birşeyler düşünebilirsin..Börek,dolma,yaş pasta tarzı birşey,iki de salata düşünüyorum.Çiğköfte de salata sayılır.
Aynen canım ben de öyle düşündüm.
İyi geceler canımiyigeceler kızlar,öpüyorum herkesi
İyi geceler canım.iyigeceler kızlar,öpüyorum herkesi
Evet bak yoğurtlu güzel olur.Çok iyi olur canımYoğurtlu birşeyler düşünebilirsin..