- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
Oyuuum sarıgüle veriyomm
ay pardon
oyum yamukprenses 'e gittii
ay pardon
oyum yamukprenses 'e gittii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Nevoş.İyiyim canım çok şükür.Yuvarlanıp gidiyorum işte.Merhaba Adra'cım hoşgeldin nasılsın
Ben iyiyim sağol
Canım içinden mi akıyor yoksa altında mı?Ben güveci ekmek fırınına yolluyorum alt kısmı mutlaka kararıyorcanım fotolar ilk sayfada görünüyor,sanırım onu demek istedin
sana da başarılar canım
fırında ısıtmadımda canım,koydum ocağın sütüne heryerini yağladım ama sonra yıkadıkça siyah renk akıyor sürekli,hıımmm o zaman balığı atayım ben,bende hiç kullanmazdım ama bu sefer kıyamadım sorayım dedim aklıma gelmişken sizlere,teşekkürederim canım.
Hepimiz öyle Adra'cımNeler yapıyorsunHoşbuldum Nevoş.İyiyim canım çok şükür.Yuvarlanıp gidiyorum işte.
içini bulaşık süngeriyle sürttükçe içinden akıyor canım,bulaşık makinesine girer mi güveç birde orada yıkasam?Canım içinden mi akıyor yoksa altında mı?Ben güveci ekmek fırınına yolluyorum alt kısmı mutlaka kararıyor
Balığı biraz nette araştır yada belki başka fikri olan vardır hemen atma
Kızartılan balık ikinci gün bile zor yenir.Çünkü zehirleyebilir.Kızartılmamış olsaydı atabilirdin çiğ şekilde.En iyisi dökmen.Kedilere de verebilirsin.canım fotolar ilk sayfada görünüyatabilir din onu demek istedin
sana da başarılar canım
fırında ısıtmadımda canım,koydum ocağın sütüne heryerini yağladım ama sonra yıkadıkça siyah renk akıyor sürekli,hıımmm o zaman balığı atayım ben,bende hiç kullanmazdım ama bu sefer kıyamadım sorayım dedim aklıma gelmişken sizlere,teşekkürederim canım.
Bulaşık makinasında hiç yıkamadım canımGüveçte bir nevi tahta kaşık gibi herşeyi içine çekebiliyor.Makinada deterjanı fazla çekeriçini bulaşık süngeriyle sürttükçe içinden akıyor canım,bulaşık makinesine girer mi güveç birde orada yıkasam?
Yatıp yuvarlanıyorum Nevoş ne güzel dimi.Hepimiz öyle Adra'cımNeler yapıyorsun
tamam canım çok teşekkürederim adram,zaten sürekli kedilere artanları ve hatta pişmişten veriyordum,bunu da onlara vereyim artık,bak onlara nasipmiş,o da güzel birşey,boşa gitmez en azındanKızartılan balık ikinci gün bile zor yenir.Çünkü zehirleyebilir.Kızartılmamış olsaydı atabilirdin çiğ şekilde.En iyisi dökmen.Kedilere de verebilirsin.
tamam nevoş mesaj alınmıştır,bileğime kuvvet o zamanBulaşık makinasında hiç yıkamadım canımGüveçte bir nevi tahta kaşık gibi herşeyi içine çekebiliyor.Makinada deterjanı fazla çeker
Evet canım nasip kedilerinmiş.tamam canım çok teşekkürederim adram,zaten sürekli kedilere artanları ve hatta pişmişten veriyordum,bunu da onlara vereyim artık,bak onlara nasipmiş,o da güzel birşey,boşa gitmez en azından
Aldığın yere geri götür bu hatalı diye.tamam nevoş mesaj alınmıştır,bileğime kuvvet o zaman
Tabi çok yoruldun şimdide dinleniyorsunYatıp yuvarlanıyorum Nevoş ne güzel dimi.
Menü araştırıyorum.Bu hafta misafirim var da.Pizza olur mu misafire?
Güveç yemeğini çok seviyorum ama sonra güveçi yıkamaktan nefret ediyorum büyük eziyettamam nevoş mesaj alınmıştır,bileğime kuvvet o zaman
abowwww 80 km uzakta,dur yarın ben bir daha deniyimAldığın yere geri götür bu hatalı diye.
Aynen öyle canım.Tabi çok yoruldun şimdide dinleniyorsun
Olur tabi neden olmasın
Sen yaparsın güzel tariflerAynen öyle canım.
Tam karar vermedim bakalım.