- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Pink yoğun buara ,pek uğramıyorpink cadisi nerde ? uyudumu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pink yoğun buara ,pek uğramıyorpink cadisi nerde ? uyudumu ?
Sonra denize giremezsin,bırak geç saatlerde yemeyigec vakitler mutfak cok güzel görünüyor
Canım çok zayıfta değilim,kiloludaKışın alıyorum 3-5 onuda bu aylarda vermeye çalışıyorumBıraktım ama yinede abartmıyorum
Pink yoğun buara ,pek uğramıyor
Sonra denize giremezsin,bırak geç saatlerde yemeyi
Gelinime laf yokÇalışıyor boş durmuyornoldu niye ugramiyor cadi tembelligimi tuttu yine,sana demistim sizin gelin tembel diye
Sen bilirsin seçimini yapiste onu kara kara düsünüyorum ama yedikten sonra
Yok gelmiyor Git ama yaramazlık yapmapink cadisi gelmezse siyasete kacacagim tehdit ediyorum
Gelinime laf yokÇalışıyor boş durmuyor
Yok gelmiyor Git ama yaramazlık yapma
Ne yapsın buraya geliyor iki muhabbet edip kayboluyorsunnerde calisiyor ben göremiyorum buraya gelmeye bile üseniyor artik evde cekirdegini almis citliyordur tv karsinda
Tabi canım bilmez miyimÇok akıllısın maşaallahgelmiyormu ben ona nerde saldircagimi bilirim
yaramazlik yapmak icin gitmiyorum nevosum merak etme nekadar uslu bi ögrenci oldumu bilirsin
Ne yapsın buraya geliyor iki muhabbet edip kayboluyorsun
Tabi canım bilmez miyimÇok akıllısın maşaallah
Filmlerin hiç bitmiyor zatenorda haklisiniz dizilerim korku filmlerime kaciyorum öyle olsun ne diyim
O gün bugün olmasınson günlerde akillim ama nevosum en son nezman banlandim
Filmlerin hiç bitmiyor zaten
O gün bugün olmasın
Tut aman bırakmaöyle olucak gibi,siyasette bir konu okuyorum yazmamak icin kendimi zor tutuyorum
Tut aman bırakma
Git canımHayırlı Gecelerbugün tutarimda yarini bilemem
nevosum kara ekmek dizimi izlemeye gidiyimmi