- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Geçer inşaallah Rabiş'imİyiyim canım çok şükür
Senin ihtiyacın yok
böyle geceleri mutfaga dalarsam öyle ihtiyacim olcakki bogazimi kismaliyim ama nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer inşaallah Rabiş'imİyiyim canım çok şükür
Senin ihtiyacın yok
Hayırdır niye sıkıldın bu kadarböyle geceleri mutfaga dalarsam öyle ihtiyacim olcakki bogazimi kismaliyim ama nasil
Hayırdır niye sıkıldın bu kadar
Yaz geliyor fazlalıklar yavaş yavaş gider merak etme
biseye kizdim hemde fena kizdim ,benzettimde tabi bi güzel
mutfaktan cikmassam gitmez yarin yesil elma alcam istahimi kesmek icin
O zaman herkes kaçsın sendenbiseye kizdim hemde fena kizdim ,benzettimde tabi bi güzel
mutfaktan cikmassam gitmez yarin yesil elma alcam istahimi kesmek icin
Buna katılıyorumBeyaz leblebi tavsiye ederim. İştahı keser, tok tutar. :)
Beyaz leblebi tavsiye ederim. İştahı keser, tok tutar. :)
Sen bana yolla ben çok severimbeyaz lebleliyi yiyemiyorum baska tavsiye edeceginiz birsey varmi
O zaman herkes kaçsın senden
Sıkıldıkça yiyorsun o zamanAl belki işe yarar
beyaz lebleliyi yiyemiyorum baska tavsiye edeceginiz birsey varmi
Ama sen hep öylesinGece yemeyi bırakmalısınyok benzettim sakinlestim keyfim yerine geliyor
SIKIntidan degil acikiyorum geceleri,2 gün tutsam kendimi 3 gün mutlaka tava yapip bandirarak yicem
nevosum,bu yaz denizede girememki böyle gidersem
Sen bana yolla ben çok severim
Sarı leblebi, :) , kabak çekirdeği, ( üzerine bol su ) , greyfurt , limon ve havuç suyu ; bunlar iştahı kesiyor gerçekten.
Ağzının tadını biliyorsunal hepsi senin olsun nevosum cerez gibi seyler hic yiyemiyorum tatlida yemiyorum ama aci ekmek et köfte pilav patates hepsi mideye lop lop
Ama sen hep öylesinGece yemeyi bırakmalısın
Daha var canım yaz sezonuna biraz sıkarsan verirsin kiloları
Ağzının tadını biliyorsun
Canım akşamları tarçınlı yoğurt yiyebilir misinTok tutuyor
Yemende sorun yok senin hata geç saatlerde yiyorsunYoksa hepimiz yiyoruzaynen hep öyleyim,tika basa yiyorum sonrada aglamaya geciyorum midem doluncami aklim calisiyor acaba
Canım çok zayıfta değilim,kiloludaKışın alıyorum 3-5 onuda bu aylarda vermeye çalışıyorumBıraktım ama yinede abartmıyorumagzimin tadini biliyorumda kilolarimda tatlanacak
sen diyeti biraktinmi nevosum ? zaten kiloluda degildin niye diyet yaptin ?
Yemende sorun yok senin hata geç saatlerde yiyorsunYoksa hepimiz yiyoruz