- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Kendimi bugün zekzi hissetmiyor olabilirimSana zekzi nevos dedim cvp vermedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi bugün zekzi hissetmiyor olabilirimSana zekzi nevos dedim cvp vermedin
Aaa nedennnKendimi bugün zekzi hissetmiyor olabilirim
Sen küsme diye olabilir miAaa nedennn
Merhaba
Olur neden olmasınYarışmaya bir yerden başlamak lazımÖyle uzaktan bakmak olmuyor
Kanka sen deve kuşu yumurtası kırsan yeter oyumu sana vercemYemek konusunda kendime güvenedim kendimi geliştirdiğim zaman katılırım artık
Tamam kolay bir kategoride bekliyoruzYemek konusunda kendime güvenedim kendimi geliştirdiğim zaman katılırım artık
Deve kuşu yumurtası kırmak çok kolaydır haklısınKanka sen deve kuşu yumurtası kırsan yeter oyumu sana vercem
Kanka sen deve kuşu yumurtası kırsan yeter oyumu sana vercem
Al ışte yok ben sadece yemek kategorisinde oy kullanıyorum,o yüzden yımırta kırman şartModa yarışmasına katılcam ben orda bana oy ver (oy istemek yasak mı?)
Şaka yaptım ben de zaten
Zor mu ki çekiçlen vursun kırılırDeve kuşu yumurtası kırmak çok kolaydır haklısın
Ne bileyim daha önce hiç yapmadımÇekiç ile kırılır mıZor mu ki çekiçlen vursun kırılır
Gözlerim yaşardı şefimAl ışte yok ben sadece yemek kategorisinde oy kullanıyorum,o yüzden yımırta kırman şart
Sert olduğunu duydum ama bende hiç yemedimNe bileyim daha önce hiç yapmadımÇekiç ile kırılır mı
Böyle şok ederim seni,benm adım harbi,tersim düzüm belli olmazGözlerim yaşardı şefim
Dünya mutfağına uygun olurİstersen yapabilirsinDenemiş olursunSert olduğunu duydum ama bende hiç yemedim
Bunu biliyorumBöyle şok ederim seni,benm adım harbi,tersim düzüm belli olmaz
Al ışte yok ben sadece yemek kategorisinde oy kullanıyorum,o yüzden yımırta kırman şart
Mezarcı Nevos iş başındaDünya mutfağına uygun olurİstersen yapabilirsinDenemiş olursun
Hahah böyle mi?
Hiçbir fırsatı kaçırmıyorumMezarcı Nevos iş başında
Hahahaha aynen aynen böyle
deney faresi miyim benHiçbir fırsatı kaçırmıyorum