- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninf kandilin mübarek olsun canimHerkese Hayırlı Kandiller,Kandiliniz Mübarek Olsun,Hayırlı Cumalar...
hayirli kandiller canim bende hanne durursa kandil simidi yapmayi planliyorumAkşama ciskek yapayım diyorumm.. Hayırlı kandillerr..
Akşama ciskek yapayım diyorumm.. Hayırlı kandillerr..
Hayırlı kandiller,ellerinize sağlıkSeninf kandilin mübarek olsun canim
hayirli kandiller canim bende hanne durursa kandil simidi yapmayi planliyorum
evet kandil simidi yakışır canımSeninf kandilin mübarek olsun canim
hayirli kandiller canim bende hanne durursa kandil simidi yapmayi planliyorum
Ellerine sağlık canım şahane görünüyorCıcek ekmek:)
Eki Görüntüle 1528339
Saol nevosumm gonderim sizleredeHayırlı kandiller,ellerinize sağlık
evet ben yapmaya calisirim kandillerde dagitirim apt.mmana guzel oluyorevet kandil simidi yakışır canım
Çok güzel olur canım,isterim hakkımıSaol nevosumm gonderim sizlerede
evet ben yapmaya calisirim kandillerde dagitirim apt.mmana guzel oluyor
oh ne güzel bende ciskek dağıtayım bariiSaol nevosumm gonderim sizlerede
evet ben yapmaya calisirim kandillerde dagitirim apt.mmana guzel oluyor
sen bişiler yapıcakmısın nevrestemÇok güzel olur canım,isterim hakkımı
Ohh misss..annem yapar köyde içine tereyağıoı..Cıcek ekmek:)
Eki Görüntüle 1528339
Kandil simiti yapabilirimsen bişiler yapıcakmısın nevrestem
ohh miss ailenle nice ,nice kandiller göresin sağlıkla ,,huzurla ..Kandil simiti yapabilirim
Amin canımCümlemiz için inşaallahohh miss ailenle nice ,nice kandiller göresin sağlıkla ,,huzurla ..
Eee herkesi begenmissin benim niye kandil mesajimi begenmedin, kiskandimHayırlı kandiller,ellerinize sağlık
Vallahi bilerek olmadı Beğenmez miyim senin mesajınıEee herkesi begenmissin benim niye kandil mesajimi begenmedin, kiskandim
Amin canım hepimizin inşaallahVallahi bilerek olmadı Beğenmez miyim senin mesajını
Kandilin mübarek olsun.Bugün tüm duaların kabul olsun inşallah
Ben hızlı hızlı girip çıkıyorum bir yandan da yemek yapiyom, sen ne yapıyorsun datlumNabiyonuz beyaaa
Ayh bende kandil simidi yaptim kizimi yikadim gorumcek lazanya istedi onu yaptim yemek yiycez inşallahBen hızlı hızlı girip çıkıyorum bir yandan da yemek yapiyom, sen ne yapıyorsun datlum