- 25 Kasım 2013
- 1.026
- 888
- 28
Hehehe ilahi güldürdünüz beniiNevreste genç ya 25 yasinda daha :))) pinkstrap a abla de ama canim o takılır böyle şeylere kendisi 38 yaşında,ablalik yapmak hoşuna gidiyor da
( Mesaj tekrarı olmuş silinme şansı var mı?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe ilahi güldürdünüz beniiNevreste genç ya 25 yasinda daha :))) pinkstrap a abla de ama canim o takılır böyle şeylere kendisi 38 yaşında,ablalik yapmak hoşuna gidiyor da
Şimdiden böyle düşünürsen ilerde işin zorBaşkası için bende öyle düşünüyorum da kendim için değil
Boşver Nevos deli o deliŞimdiden böyle düşünürsen ilerde işin zor
Rica ederim ne demekCanım çok teşekkür ederim.
Tabi canım istediğini söyleyebilirsinResim eklerken veya konu açarken sorun yaşarsan genelde buralardayımEksikleri konu açıldıktan sonra düzeltiyorum bilginiz olsun
Seni de görcezBoşver Nevos deli o deli
27 yaşındayim,temmuzda 28 den gün alacağım. Yasimi seviyorum hiç öyle takıntılarım olmadı,olmazda.Seni de görcez
Kız avatarina bayıldımmmm usagii tsukinoooo okuldan koşa koşa gelirdim ay savaşçıları icinRica ederim ne demek
Teşekkür ederim Nevreste Ablacığım
Tamam o zaman ben konu açtığımda eksiğim ya da yanlışım varsa diye bakmanızı rica ederim
Niye birbirinize taş atıyorsunuzBoşver Nevos deli o deli
Tamam canımKolay gelsin,tarifini bekliyoruzRica ederim ne demek
Teşekkür ederim Nevreste Ablacığım
Tamam o zaman ben konu açtığımda eksiğim ya da yanlışım varsa diye bakmanızı rica ederim
Hep o mu bana saldırcak unutmadim tolin kankasiyla beni taşladıgı gunleriNiye birbirinize taş atıyorsunuz
Tamam bu seferde sen taşlaHep o mu bana saldırcak unutmadim tolin kankasiyla beni taşladıgı gunleri
Koca kadın oldun genç kız Muammelesi yapma kendine27 yaşındayim,temmuzda 28 den gün alacağım. Yasimi seviyorum hiç öyle takıntılarım olmadı,olmazda.
Senden kos koca 2 yaş küçük olduğumu hatirlatmak isterimKoca kadın oldun genç kız Muammelesi yapma kendine
Peki benden kaç kilo fazlasın?Senden kos koca 2 yaş küçük olduğumu hatirlatmak isterim
Koskoca 2 yaş mıSenden kos koca 2 yaş küçük olduğumu hatirlatmak isterim
Offfff Pinko bu çok ağır olduPeki benden kaç kilo fazlasın?
Marga liste yapıyor
Haketti amaOfffff Pinko bu çok ağır oldu
Bu yaştan daha önemli benceHaketti ama
:)) kilo veriliyor da, Yaşı tutamıyorsun NevoşBu yaştan daha önemli bence
Sen çok takıntılısınYaşı bırak gitsin:)) kilo veriliyor da, Yaşı tutamıyorsun Nevoş