- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Matmezelim Günaydın deme sakın kızıyorlar
İyidir canım sen nasılsın
bende kızdıkları için hepsini birden dedim...
iyiyim canım sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matmezelim Günaydın deme sakın kızıyorlar
İyidir canım sen nasılsın
En iyisini yaptın canımbende kızdıkları için hepsini birden dedim...
iyiyim canım sen nasılsın?
En iyisini yaptın canım
İyiyim çok şükür
Yarışmaya katılacak mısın
Tamam canım sen bilirsinCanım herkesin ilgi alanı farklı olabiliyor.Senin tarifin ve sunumun gayet başarılıydıbu sefer katılmıyacam canım 3 dür katılıyorum bi ara vereyim dedim...heleki sütlü tatlılar sonrası başarımdan dolayı hiç katılasım gelmiyor
Tamam canım sen bilirsinCanım herkesin ilgi alanı farklı olabiliyor.Senin tarifin ve sunumun gayet başarılıydı
Ben ve Efserharbiye o nuriye yi kim dediyse kim akıl verdiyse kim yap dediyse çok kızgınım bu biline ve harbii cadısı sonrası Nuriye sonrası hiççççççç bittim ben
Öyle canım çok güzel tarifler varTeşekkür ederizşakacıktan diyorum nevrestem
ama bakıyorum yeni tariflere çok hoş yemekler var...başarılar kızlara
Tünaydın canımHepimiz için güzel bir gün olsun inşaallahherkse tünaydınlaaarrrr,güzel birgün dileğiyle
soma faciasını unutmadık
selam matmazel seni gördüm en nihayetindegünaydın,tünaydın,iyi günler daha da ne diyeyim bilemedim hihiih
nasılsınız herkes iyimi
nevrestem hiç affetmiyon he,kimi görsen yarışmaya atmaya çalışıyorsunEn iyisini yaptın canım
İyiyim çok şükür
Yarışmaya katılacak mısın
Ben ve Efser
selam matmazel seni gördüm en nihayetinde
nevrestem hiç affetmiyon he,kimi görsen yarışmaya atmaya çalışıyorsun
Yok affetmiyorumselam matmazel seni gördüm en nihayetinde
nevrestem hiç affetmiyon he,kimi görsen yarışmaya atmaya çalışıyorsun
Gazagetirdik yapamazsın diye yaptıdemek sizsiniz ha hıh
neyse oldu geçti gitti bundan sonra bişi demeyin
dün 3 kişi buluşmuşsunuz haberleri geldi kulağımaselam yamuğum nerde gördün kız
dün 3 kişi buluşmuşsunuz haberleri geldi kulağıma
ivit hemen duydum üstelik ELİF ablayı da gördüm,çok tatlısınız hepiniz,B-A-Y-I-L-D-I-Mvay çabuk yayılmış haberler demek gördün ha tam matmazelim dimi
ivit hemen duydum üstelik ELİF ablayı da gördüm,çok tatlısınız hepiniz,B-A-Y-I-L-D-I-M
eneeee keşke bana da naklen canlı bağlansaydınız,cimcimemde var dı telim,neyse bir dahaki sefere artıkben Antalyadayım canım,aslında çokta uzak sayılmam ama nasip artık ama çok isterdim sizlerle tanışmak kaynaşmak,fotoları görünce o pozitif elektriği aldım valla.bende bayıldım cimcimem elif abla çok güzel bir gün geçirdik ha pinkomda canlı bağlandı harbimin işi yoğundu ama onlada akşam konuştuk
güzel bir gündü inşallah devamı gelicek yamuğum sen nerdesin hangi şehir sende gel kuzum