Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

çok da alınılacak bir haber değil : ) avrupanın kuyruk acısı malum. şu anda haklar bakımından üstün olmalarına dayanarak darmadağın edilmiş bir imparatorluğun herşeye rağmen dik durmaya çalışan, demokarsiyi sindirmiş halkı ile dalga geçmeyi marifet saymış bir şowmen var karşımızda. onlar bu kadar olaydan sonra kendilerini çok daha kargaşalı bir ortama şartlandırmışlardı sanırım. Malum günlerce gezi olaylarını canlı verdiler. oysa gayet sakin bir seçim süreci yaşandı. ciddi bir taşkınlık olmadı. halk sokağa dökülmedi. herkes demokrasi çerçevesinde hakkını aradı, arıyor.
Twiter yasağına dem vurmuşlar, fakir olmamıza dem vurmuşlar. ama bundan çok muhalefet neden kaybetti sorusunun cevabını arasalar daha iyi olurdu. kazananı olduğu yerde kaybeden de vardır.
avrupa bizi nerede görmek istiyorsa oraya koyuyor bunun çok da önemi yok. önemli olan bizim kendimize biçtiğimiz değer. biz her fırsatta onları överken, onlara hayranlığımız dile getirip, kendi halkımızı küçümserken, kendi halkımızı yıllarca insan haklarıında yoksun bırakırken, bölücülük yaparken onlar bizim hakkımızda yeterince fikir sahibi olup , şimdi kusmaya başladılar fikirlerini. Zamanlama çok manidar

ne alaka ya
esad ne alaka konuyla
sen de alışkanlık olmuş heralde başörtüye bağlayamayınca esada bağlıyosun
yeter artık her konuyu saptırmandan fenalık geldi

ben ne diyorum sen ne diyosun
alman vatandaşının da çok umrundaydı erdoğanın oy yüzdesi
sanki bu akpli bu chpli ayrımı yapıyolar
üzerimizde mi yazıyo akpye oy vermedik diye
ben genel olarak oluşan algıdan hoşlanmadığımı söyledim
bunu da anlamıyosan anlama zaten
ne diye bu kadar olayı abartıp sayfalarca tartışıp başka bi noktaya taşıdınız onu da anlamadım
erdoğanla istedikleri gibi dalga geçsin politikalarını eleştirsinler umrumda değil
ama oraya gidip te yaşlı bi amcayı koymaları alay etmeleri benim hoşuma gitmedi
bu kadar basit
senin hoşuna gittiyse izlenmeye devam edersin olur biter

ayrıca orada hamburg olaylarını takip ettim
orada kimsenin haber alma özgürlüğünü umursamadılar
kanalları yayından çıkardılar gazeteler hiçbirşey yazamadı
bunlardan sonra gidipte bizi eleştirmeleri komik geliyo bana anlatabildim mi
acaba bunları da eleştiriyolar mı diye merak ettim

neyse zaten gidiyorum UI olucam uzun bi süre burda olamayacağım
o yüzden hiç polemiğe filan giremem
kendine iyi bak

Son düzenleme:
Kıyamam saraylım sanırım avrupanın bize bakış açısına yeni şahit olmuşçasına bir garip tutum içinde

Memleket meselesi haline getirmeleri ne komik ama ha..Oyyy Almanya'da bize tü kaka demişler

Wuhuuuu çok ilginç

Çok çokkk beğendim

Ayrıca dünya rte ile değil ki öyle olsa gayet normal olurdu çünkü böyle ülkeler için normal ama dünya Türkler ile alay etmiş işte bundan hoşlanan insanlar çok rahatsız edici

Tayyip Erdoganinda cok umrundaydi kendi Basbakanlari Merkel daha Almanya'nin Sehirlerini bilmiyo tüm Avrupa Birligindeki Basbakanlari toplasan bi Tayyip Erdogan etmez bizim Basbakanimizla dalga geciceklerine Ülkelerinin Ekonomisiyle ilgilensinler aldigimiz maasin 10/8 i Vergi

Başka ülkelerin ne dediği ilgilendirmiyordu başbakanı..
Tek bi kişi bişey yapıyor ama tüm ülkeye hakaret niteliğinde eleştiri yağıyor.
Bende bu duruma kızdım ama kızgınlığım yine başbakana doğru döndü.
Çünkü o özgür ülke diyip sonrada sosyal ağlarını engellerse olucağı buydu.
Yine başbakan yüzünden bu durumdayız

Emin ol bizden çok Avrupa'da yayımlandı seçimin sonuçları ve muhalefetin neden kaybettiği irdelendi. Bizim televizyonlarımız göstermezken Avrupa'da günlerce TV olsun gazete olsun seçimlerde yapılan hileler gösterildi, mum ışığında oy sayan sandık görevlilerinin boy boy fotoğrafları konuldu gazetelere.. Bu onlar için çok çok daha gülünç bir durum, bildiğiniz üzere Avrupa'da "elektrik kesintisi" olağanüstü bir durum, halimiz ortada :)

yok rezil olmusuz yoook millet icine cikacagimiz kalmamis yok geri kafali basbakanimiz bizi ne hallere dusurmus vs vs...ya sanki avrupa bize youtube ve twitter i yasaklamadan once yada gezi olaylarindan once aman ne kadar demokratik laik bir avrupa ulkesi tum ozgurlukler mevcut mu diyodu ki...Avrupa icin biz onlara benzemeye calisan bir ortadogu ulkesiyiz yani demem o ki turkiye agziyla kus tutsa yaranamaz ayy bizle alayetmisler ne uzucu..

Bunlari cokta ciddiye almamak gerek aslinda.
Alman halki kendi politikaci ve özellikle Merkel´le de cok dalga geciyorlar.
Ayyy dünyaya rezil olduk diye de hicte kendimi paralayacak degilim,
bizzat iclerinde yasiyorum, mizaclarini biliyorum, ve ciddiye almayip gülüp geciyorum.

Videoya cok guldum.
Adamlar hakli.
Basbakanin yaptiklarina dunya guluyor, gunaydin. O basbakani secen kim? Kisaca Turk milleti. Bu durumda Turk milletine gulecekler tabii. Niye sasirdiniz ki?
Yabancilari aptal mi saniyorsunuz? Bu kadar gozumuzun icine sokula sokula yapilan yolsuzluklari gormeyen, anlamayan kesim aramizda, Turkiye'de. Yoksa disardan da cok guzel goruluyor hersey. Biraz kafasi calisan anliyor. Insanlar tabii ki sasiriyorlar bu insanlar daha neyine bu kisiyi secip duruyor diye.

Herkesin alinmasina gerek yok. AKP secmenleri alinsin, onlarla dalga gecilmis. Onlar da biliyor 100% herkesin basbakani desteklemedigini tabii ki. Butun Turkiye'ye degil, AKP'yi destekleyenlere o alaylar.

Ağzına Sağlık Bayıldım Kelimesi Kelimesine Katılıyorum

Onlar otursunlar da kendi k...çlarına gülsünler, mecaz değil ama gerçek, tuvalet adabından bi haberler, bi arkadaşım Almanya'ya gitmişti geldiğinde aynen şunları söyledi ''git anam git onların Avrupalılığı batsın tuvalete giriyorlar alafıranga tuvaletlerinde su fiskiyesi yok (popolarını yıkamadan kalkıyolar), ellerini yıkamak için musluk yok, ne yemek yiyebildim ne su içebildim'' kendi hallerine bakmıyolarda bide ülkemizi,başbakanımızı eleştiriyorlar. Önce medeniyet öğrensinler

Bravo doğrusu,çok güzel yaklaşmışsınız olaya.Türkün aklı ya s..arken çalışırmış!

Rüya mı görüyorsunuz siz!

almanların bu hareketini destekleyenlerin kanından şüphe ederim
gerçek türk insanı ne olursa olsun kendiyle dalga geçen halka alkış tutmaz !!!!

İtiraf ediyorm Bende alay ediyorum hemde zamaninda oy vermis biri olarak yuppi sonunda dünyaya ayak uydurdum :):):)

Program Türklerle değil,yapılan tüm yolsuzluklara ve yasaklamalara rağmen başbakanı seçen halkla dalga geçiyor.Bu sebeple ,ben hiç rahatsız olmadım.Ben de dalga geçiyorum çünkü,ağızlarına sağlık.Bu arada,Almanlara da ne kadar atıp tutmuş arkadaşlar pes diyorum.Sanki biz çok sevilesi bir toplumuz da genelde,adamlar kıymet bilmiyor.Her türlü pislik ,her türlü riya bizde,seçimlerden de belli ve zaten adamlar buna değinmiş programda.Almanyada bir bakan,tatil günü bir otelde oda ayırtmıştı ve onun geleceğini duyan bir arkadaşı,koskoca bakan o odada değil şu lüks olanda kalsın,farkı ben vereyim dedi ve bakan kendi arkadaşının kendi isteğiyle kendi özel parasından ödediği 150 euro sebebiyle ,bu olay duyulur duyulmaz istifa etti.Almanların bizi anlaması tabii ki mümkün değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…