Nasil ayrim yok? Orada Erdogan'i pohpohlayan, oyumu ona verecegim diyen, super guc olacagiz onunla diyen AKP secmeni degil mi? Hem neden yurtdisindaki insanlara aptal muamelesi yapiyorsunuz ki? Onlar AKP yi destekleyenlerin yuzdesini, desteklemeyenlerin de onlardan fazla olan yuzdesini bilmiyorlar mi sence? Yoksa desteklemeyen kesimin hepsi de Alman vatandasi miymis? Onlar da Turk milletinin mensubu degil miymis? Yurtdisindaki adamin dalga gecmesinde senin benim dalga gecmemden daha kotu olan ne var? Biz adam degil miyiz? Basbakan Esad'la ESED diye dalga gecerken iyiydi ama.. Ona da bu kadar sesin cikti mi? Ama olmaaaz, o koskoca bir basbakan, istedigi ulkenin basbakani ile dalga gecer, ama onla kimse gecemez,he mi? Iste oyle olmuyormus bu isler gordugun gibi..
ne alaka ya
esad ne alaka konuyla
sen de alışkanlık olmuş heralde başörtüye bağlayamayınca esada bağlıyosun
yeter artık her konuyu saptırmandan fenalık geldi
ben ne diyorum sen ne diyosun
alman vatandaşının da çok umrundaydı erdoğanın oy yüzdesi
sanki bu akpli bu chpli ayrımı yapıyolar
üzerimizde mi yazıyo akpye oy vermedik diye
ben genel olarak oluşan algıdan hoşlanmadığımı söyledim
bunu da anlamıyosan anlama zaten
ne diye bu kadar olayı abartıp sayfalarca tartışıp başka bi noktaya taşıdınız onu da anlamadım
erdoğanla istedikleri gibi dalga geçsin politikalarını eleştirsinler umrumda değil
ama oraya gidip te yaşlı bi amcayı koymaları alay etmeleri benim hoşuma gitmedi
bu kadar basit
senin hoşuna gittiyse izlenmeye devam edersin olur biter
ayrıca orada hamburg olaylarını takip ettim
orada kimsenin haber alma özgürlüğünü umursamadılar
kanalları yayından çıkardılar gazeteler hiçbirşey yazamadı
bunlardan sonra gidipte bizi eleştirmeleri komik geliyo bana anlatabildim mi
acaba bunları da eleştiriyolar mı diye merak ettim
neyse zaten gidiyorum UI olucam uzun bi süre burda olamayacağım
o yüzden hiç polemiğe filan giremem
kendine iyi bak
Emin ol bizden çok Avrupa'da yayımlandı seçimin sonuçları ve muhalefetin neden kaybettiği irdelendi. Bizim televizyonlarımız göstermezken Avrupa'da günlerce TV olsun gazete olsun seçimlerde yapılan hileler gösterildi, mum ışığında oy sayan sandık görevlilerinin boy boy fotoğrafları konuldu gazetelere.. Bu onlar için çok çok daha gülünç bir durum, bildiğiniz üzere Avrupa'da "elektrik kesintisi" olağanüstü bir durum, halimiz ortada :)Malum günlerce gezi olaylarını canlı verdiler. oysa gayet sakin bir seçim süreci yaşandı. ciddi bir taşkınlık olmadı. halk sokağa dökülmedi.Twiter yasağına dem vurmuşlar, fakir olmamıza dem vurmuşlar. ama bundan çok muhalefet neden kaybetti sorusunun cevabını arasalar daha iyi olurdu. kazananı olduğu yerde kaybeden de vardır
Videoya cok guldum.
Adamlar hakli.
Basbakanin yaptiklarina dunya guluyor, gunaydin. O basbakani secen kim? Kisaca Turk milleti. Bu durumda Turk milletine gulecekler tabii. Niye sasirdiniz ki?
Yabancilari aptal mi saniyorsunuz? Bu kadar gozumuzun icine sokula sokula yapilan yolsuzluklari gormeyen, anlamayan kesim aramizda, Turkiye'de. Yoksa disardan da cok guzel goruluyor hersey. Biraz kafasi calisan anliyor. Insanlar tabii ki sasiriyorlar bu insanlar daha neyine bu kisiyi secip duruyor diye.
Herkesin alinmasina gerek yok. AKP secmenleri alinsin, onlarla dalga gecilmis. Onlar da biliyor 100% herkesin basbakani desteklemedigini tabii ki. Butun Turkiye'ye degil, AKP'yi destekleyenlere o alaylar.
Onlar otursunlar da kendi k...çlarına gülsünler, mecaz değil ama gerçek, tuvalet adabından bi haberler, bi arkadaşım Almanya'ya gitmişti geldiğinde aynen şunları söyledi ''git anam git onların Avrupalılığı batsın tuvalete giriyorlar alafıranga tuvaletlerinde su fiskiyesi yok (popolarını yıkamadan kalkıyolar), ellerini yıkamak için musluk yok, ne yemek yiyebildim ne su içebildim'' kendi hallerine bakmıyolarda bide ülkemizi,başbakanımızı eleştiriyorlar. Önce medeniyet öğrensinler
Türkiye gelişmekte olan bir ülke. Tüm dünya ve bilhassa Avrupa bunun farkında ve dolayısıyla Müslüman bir ülkenin bu kadar ilerlemesi onlarda hazımsızlığa yol açıyor. Kendilerince bu şekilde dalga konusu yapıyorlar. Hükümetimiz de ülkemiz için ne gerekliyse onu yapıyor. Allah birlik, beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?