sadece çekemiyorlar!
hangi ülke bu kadar hızlı gelişiyo?
çinle yarışıyoruz resmen.
böyle karalamalarla bi şey elde edemezler.
Ne gelişmesi ya,ülke son on yılda elli yıl geriye gitti.Gelişme sadece altından su sızdıran denizaltı ray sistemi yapmak değildir,ilim irfan sanatta gelişmektir.Biz sığınmışız bir müslümanlığın ardına,adı oluyor gavur bizi çekemiyor!Siz Avrupanın gelişme düzeyini takip mi ediyorsunuz da böyle bir kanaate vardınız?
Çinle mi yarışıyoruz ?
Gözünün yağını yiyeyim kardeşim. Bunu her yerde söyleme .
ediyorumki yazmışım değilmi?
bu ülke 50 yıl geri gidiyo öylemi.50 yıl önce senin şu ülkende kaç üniversite vardı.kim bizim gibi görüşlerini paylaşıyordu.hiç kimse.herkes evlerine kapatılıo çıkan da dövülüp öldürülüodu.sen bu duruma 50 yıl öncesi diosan arkadaşım,daha fazla gözünü açmalısın.
ayrıca gelişme tabiki ray sistemi yapmaktır.at arabısylamı gidip geliceksin ilim irfan öğrenmeye,sanat yapamaya.ayrıca ilim irfan sanat yapablir herkes kimse bunu engellemio.git yarın yazdır çocuğunu resim kursuna kim ne diyecek sana?
bu ülke 50 yıl geri gidiyo öylemi.50 yıl önce senin şu ülkende kaç üniversite vardı.kim bizim gibi görüşlerini paylaşıyordu.hiç kimse.herkes evlerine kapatılıo çıkan da dövülüp öldürülüodu.sen bu duruma 50 yıl öncesi diosan arkadaşım,daha fazla gözünü açmalısın.
ayrıca gelişme tabiki ray sistemi yapmaktır.at arabısylamı gidip geliceksin ilim irfan öğrenmeye,sanat yapamaya.ayrıca ilim irfan sanat yapablir herkes kimse bunu engellemio.git yarın yazdır çocuğunu resim kursuna kim ne diyecek sana?
Sürekli açılan üniversiteler var da , bana iş imkanından haber ver kardeşim .
İnsanların açlıktan nefesi kokuyor . Ekmekler bile minnacık oldu. 1 liraya minnacık ekmek.
Yapma lütfen. Çok üniversite açsan nolur iş bulamadıktan sonra onca mezun .
canım ben gelişmekle igili dedim.ilim sanat irfan yok dedği için .üniversite dolu önceden böle imkan yoktu.gidip öğrenemiyordun.şimdi git ne istiyorsan öğren. işsizliğe gelince evet ama her ülkede böle bana sölermisin hangi ülkede yok.makina gücü gelişiyor.o küçük dedğin ekmekleri bile makina yapıyor.bu hangi hükümetin suçu.ahmet de gelse mehmetde gelse böle. kim örtebildi bunların üstünü.yapmayın ülkemizi bu kadar kötülemeye gerek yok bence.
kötülüyenlerede alkış tutmaya gerek yok
Valla ben şu an rahatça görüşlerini paylaşan hiç kimseyi görmedim..Paylaşanlarda ölünceye kadar dövüldü!! Ben bunda bir özgürlük göremiyorum.Ülkenin bir çok eksiği varken sırf yol yapmak gelişim değildir.Eğitimdir gelişim olan,sen şu an eğitim sistemimiz ne kadar kötü bilgin var mı? üniversite açarak olmuyor bu işler.
sen şu an sıcak evinden oturup bunları PAYLAŞIRKEN ölünceye kadar dövüldüler diyorsan,şu an neden dövülmediğini düşün.
saygılar.
Canım sevdim seni. İyi yorum yapıyorsun en azından saygılısın bence. Karşıt görüşlerde olsak da.
Kardeşim dememi yanlış anlama. Hepimiz öyleyiz anlamında söylerim ben bu kelimeyi. Gerçekten kardeş gibi.
Alkış tutmak değil inan. Ama düşünce özgürlüğünü bile kısıtlamaya çalıştı bu adam. Sokaklarda sakince eylemini yapan insanlara polislere cop ile saldırması için emir verdi. Ki eylem yapma hakkı her zaman vardır. Ben bu ülkede düşünce özgürlüğü olduğuna inanmıyorum.
Şuanda bile belki de bunları yazdığımız için fişleniyoruz . Hiçbir şeyin garantisi olduğuna inanmıyorum.
teşekkür ederim.ya herkes aynı görüşlü olamaz ki ben eşimle bile tartışıyorum nolcak. konuşuoruz şurda:) ya eylem yapılmasına kimse karşı deil.ama iki üç kendini bilmez gelio karıştırıo ortalığı delikanlı gençlerimiz war kan yerinde durmuo. polisle çatışılıo.kaç çocuğumuz öldü.gerek warmı.benimde çocuğum olabilrdi.ya herşey düzgün olsa belli çerçevelerde bence hiç böyle olmaz .bi daha bir berkin ölcekse warsın eylem yapmayıveriyim.çünkü eylemi eylemlikten çıkaran insanlar war.yoksa izin alıp yürüyüm pankart açmakta ne war.bugün öcalan posteri bile açan insanlar(!) warsa sizin bi ağaç için eylem yapma hakkınız sınırsız.ama gnçlerimiz götürüolar arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?