teşekkür ederim.ya herkes aynı görüşlü olamaz ki ben eşimle bile tartışıyorum nolcak. konuşuoruz şurda:) ya eylem yapılmasına kimse karşı deil.ama iki üç kendini bilmez gelio karıştırıo ortalığı delikanlı gençlerimiz war kan yerinde durmuo. polisle çatışılıo.kaç çocuğumuz öldü.gerek warmı.benimde çocuğum olabilrdi.ya herşey düzgün olsa belli çerçevelerde bence hiç böyle olmaz .bi daha bir berkin ölcekse warsın eylem yapmayıveriyim.çünkü eylemi eylemlikten çıkaran insanlar war.yoksa izin alıp yürüyüm pankart açmakta ne war.bugün öcalan posteri bile açan insanlar(!) warsa sizin bi ağaç için eylem yapma hakkınız sınırsız.ama gnçlerimiz götürüolar arada.
Benim de üzüldüğüm giden canlar .... Çok üzülüyorum o evlatların analarına
ALLAH rahmet eylesin. Aynen konuşuyoruz gerçekten. Ben de öyle aynı evde olduğum kişiyle bile tartışıyorum. En son anlaşamayınca kalpler kırılmasın diye susuyoruz
hehe:) yani no kavga.:) her şey dört dörtlük olamaz zaten.tayyipin herşeyi doğrumu tabiki değil. ama kötünün iyisi .ne yapalım. bu üülke şu an için bu kadar.inşallah daha büyür daha iyiy olr.
ama benim şahsi fikrim, tayyipin one minute diyip kalktığı yerden kılıçdaroğlu kalksa herkes gülerdi.bu benim kanım sadece.eldekinin en iyisi bu bence,keşke çok daha iyi siyasi adamlar gelse. eskilerin hangi briri makamından kalkıodu? herkes oturduğu yerden yiyodu.boşwer bu yalan yalış çalışıo belki ama çalışıo.
Kılıçdaroğlu yumuşak huylu adam severim ya .
O one minute'den sonra başbakanın geri adımı olmuş fakat haberler bunla ilgili başlık atmamış. Ama tam mevzuyu bilmiyorum da böyle özet geçeyim dedim.
Şuanda herkesi kapsayarak söylüyorum , bir tane oy hak eden adam yok aslında .
hehe:) yani no kavga.:) her şey dört dörtlük olamaz zaten.tayyipin herşeyi doğrumu tabiki değil. ama kötünün iyisi .ne yapalım. bu üülke şu an için bu kadar.inşallah daha büyür daha iyiy olr.
ama benim şahsi fikrim, tayyipin one minute diyip kalktığı yerden kılıçdaroğlu kalksa herkes gülerdi.bu benim kanım sadece.eldekinin en iyisi bu bence,keşke çok daha iyi siyasi adamlar gelse. eskilerin hangi briri makamından kalkıodu? herkes oturduğu yerden yiyodu.boşwer bu yalan yalış çalışıo belki ama çalışıo.
akp seçmeni bizi rezil mi edin dedi ki
neden suçlu akp liler oldu
twitteri akp liler mi kapattı akp mi kapattı
Sapla saman.Tehhitleri seçen almanlara bak hele bizle dalga geçiyorlar
Erdogan tarih boyunca Turkiye'nin basina gelmis en kotu seylerden biridir. Ne iyisi Allah askina? Bundan daha kotusu olamazdi.
Meslegim geregi liderlik dersim var. Toksik(zehirli) liderlik konusunu calistik gecenlerde. Benim de ilk defa duydugum bir terimdi. Ayni basbakaninizi anlatiyordu. Nasil lideri oldugu ulkeyi ya da organizasyonu soyup, insanlarin malina ve canina kast edip, ayni bizim secimlerde de oldugu gibi liderlik secimlerinde hileler uygulayip, kendisi asiri boyutta ferah ve zenginlik icerisinde yasarken, halkini surunduren "lider"lerden bahsediyordu. E tabii bunlari ortmek icin, goz boyamak icin iyi birkac sey de yapiyor ki, insanlar kanip bunu iyi gorsun. Saman altindan su yurutmeye devam tabii. Aha dedim, bizimkinin adi varmis meger. Sinifimda da ornegini verdim zaten. ABD'deyim. Sinif arkadaslarim sasirdi, e nasil oluyor da seciliyor bu kadar dediler. E dedim yol yapiyor, okul yapiyor, birseyler yaparak goz boyuyor, sonracigima dini kullaniyor, kandirabildigini kandiriyor. E ulkenin buyuk orani bilgisiz olunca... Insanlar onu efendileri ilan ediyor. Ayni bu konuda da niye Erdogan iyi basbakanmis bazilari siralamis ya, onlari siraladim ben de. Ama bunlari Turkiye'de olsun, yurtdisinda olsun akil insanlar pek yemiyor be canim. Ancak o belirli kesim yiyor bunlari.
Velhasili, namini sadece Avrupa degil, benim ABD'deki sinif arkadaslarim bile ogrendi.
Boyle toksik liderler zaten uzun zaman bir yeri batirirmis boyle. Nedeni anlasilmaz bir sekilde uzun sure basta kalirlarmis, kurtulmak cok zormus. Iste 10+ senedir tekrar tekrar secildigi gibi. Kitap bu noktaya kadar herseyi bilmis ama sonumuzun tam olarak ne olacagi yazmiyordu.
Analar bir tane daha Ataturk dogursun diye bekleyip dua edecegiz galiba.
sen oturda kendi zehiri fikirlerini allah ıslah etsin diye dua et. belki kabul eder. cahill halkmış bu halkı cahil göre göre bu hale geldiniz daha anlamıyorsunuz.
Erdogan tarih boyunca Turkiye'nin basina gelmis en kotu seylerden biridir. Ne iyisi Allah askina? Bundan daha kotusu olamazdi.
Meslegim geregi liderlik dersim var. Toksik(zehirli) liderlik konusunu calistik gecenlerde. Benim de ilk defa duydugum bir terimdi. Ayni basbakaninizi anlatiyordu. Nasil lideri oldugu ulkeyi ya da organizasyonu soyup, insanlarin malina ve canina kast edip, ayni bizim secimlerde de oldugu gibi liderlik secimlerinde hileler uygulayip, kendisi asiri boyutta ferah ve zenginlik icerisinde yasarken, halkini surunduren "lider"lerden bahsediyordu. E tabii bunlari ortmek icin, goz boyamak icin iyi birkac sey de yapiyor ki, insanlar kanip bunu iyi gorsun. Saman altindan su yurutmeye devam tabii. Aha dedim, bizimkinin adi varmis meger. Sinifimda da ornegini verdim zaten. ABD'deyim. Sinif arkadaslarim sasirdi, e nasil oluyor da seciliyor bu kadar dediler. E dedim yol yapiyor, okul yapiyor, birseyler yaparak goz boyuyor, sonracigima dini kullaniyor, kandirabildigini kandiriyor. E ulkenin buyuk orani bilgisiz olunca... Insanlar onu efendileri ilan ediyor. Ayni bu konuda da niye Erdogan iyi basbakanmis bazilari siralamis ya, onlari siraladim ben de. Ama bunlari Turkiye'de olsun, yurtdisinda olsun akil insanlar pek yemiyor be canim. Ancak o belirli kesim yiyor bunlari.
Velhasili, namini sadece Avrupa degil, benim ABD'deki sinif arkadaslarim bile ogrendi.
Boyle toksik liderler zaten uzun zaman bir yeri batirirmis boyle. Nedeni anlasilmaz bir sekilde uzun sure basta kalirlarmis, kurtulmak cok zormus. Iste 10+ senedir tekrar tekrar secildigi gibi. Kitap bu noktaya kadar herseyi bilmis ama sonumuzun tam olarak ne olacagi yazmiyordu.
Analar bir tane daha Ataturk dogursun diye bekleyip dua edecegiz galiba.
Evet halkın çoğu bilgisiz, cahil, kandırılmış. Maşallah elit, bilgili, cool vs sıfatlara haiz seçmenler bir siz kaldınız, bir de yeni bir nick almanız gereken egolarınız.
Bir kimse kime oy verirse versin, inandığı değerler uğrunadır.
Kandırılmış, aptal, cahil değildir efendim.
Önce saygı, illa saygı.
Edep yahu!
Heee onlar kapatmadı da ben kapattım.Kendimce bir atraksiyon yapayım dedim..Dalga mı geçiyorsun?
Sapla saman.Teh
Ayol siz kendi kendinize "cahil, aptal" diyorsunuz. Benim yorumlarimda kimseye boyle laflar yok. Komik vallahi. :)
Kendi kendinize kavga edin allasen madem bu sifatlari ustlenmeye bu kadar meraklisiniz, insana etmedigi laflari etmis gibi konusacaginiza.
Edebinizi sayginizi kendi kendinize saklayin madem.
yav hee hee
Bu laf iyi piyasa yaptı,yoksa millet cevap veremeyecek.Komiksin komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?