• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

Bunu yapan yine Almanlar ama yanlış anlamadıysam? Yani başka bir ülke değil Alman başbakanla dalga geçen?

evet canim ayni program ZDF :) oda tv ye rica etsekde bunu da bir tercüme edip yayinlasin...
diyecem su ki bir üye yazmis adam kendine güldürmesin (erdogan icin), yani bu heryerde böyle bende almda yasarken hep kendi bakanlari olsun vs dalga geciyorlar sekilden sekile sokuyorlar yani bu sadcee erdogana haz birsey degil...
Stefan Raab diye bir sunucu var hele o acayip birseydi milleti yerle bir ediyordu :40:

Ya niye baska ulke olsun, erdogandan once biz de boyleydik. Bosuna demiyorum AKPli oilan da olmayan da onlarin yillardir basta olarak empoze ettigi yasaklayici baskici fikirlerden etkilenmis diye... erdogan gelir gelmez butun karikaturistlere tazminat davalari acmakla basladi icraatlerine, kenidsi hakkinda her tur hicvi, komediyi yasakladi. Ulkeyi demirperde ulkesi gibi yapti, ondan alisik degilsiniz, tuhaf geliyor. Bir zamanlar biz de kendi siyasetcilerimizin taklidini yapip onlara gulebilecek kadar ozgurduk yani...

Tuhaf gelmedi. İkisi aynı şey değil demek istedim. Benim için normal olan kendi ülkesi tarafından eleştirilmesi zaten.

evet canim ayni program ZDF :) oda tv ye rica etsekde bunu da bir tercüme edip yayinlasin...
diyecem su ki bir üye yazmis adam kendine güldürmesin (erdogan icin), yani bu heryerde böyle bende almda yasarken hep kendi bakanlari olsun vs dalga geciyorlar sekilden sekile sokuyorlar yani bu sadcee erdogana haz birsey degil...
Stefan Raab diye bir sunucu var hele o acayip birseydi milleti yerle bir ediyordu :40:

Evet ama burada şöyle bir fark var, onlar KENDİ başbakanlarıyla dalga geçiyorlar. Bugün biz aynı şeyi Merkel ve Alman milleti için yapsak onlar o videoyu böyle mi karşılayacaklar acaba? Hoş biz yapamayız zaten.

Tuhaf gelmedi. İkisi aynı şey değil demek istedim. Benim için normal olan kendi ülkesi tarafından eleştirilmesi zaten.

Bu konuya yazdigim ilk mesaja bakarsaniz "normal" demistim zaten, niye bu kadar buyutuyorsunuz diyerekten.. Adamlar ozgur... Onlarin basinda bir diktator yok. Kendi baskanlarini da elestirirler, baska ulkelerinkini de.. Medeni ulkelerde bunun cezasi yoktur. Asil millettir, vekili degil. Hicvetmek de en guzel ve en dogal elestiri metodudur.

sanırım Avrupalılarda bize karşı olan aşağılık kompleksi her seferinde değişik bahanelerle depreşiyor, günyüzüne çıkıyor. yazık, yüzyılların ezikliğini böyle dalgaya vurarak atmaya çalışıyorlar.

Bu konuya yazdigim ilk mesaja bakarsaniz "normal" demistim zaten, niye bu kadar buyutuyorsunuz diyerekten.. Adamlar ozgur... Onlarin basinda bir diktator yok. Kendi baskanlarini da elestirirler, baska ulkelerinkini de.. Medeni ulkelerde bunun cezasi yoktur. Asil millettir, vekili degil. Hicvetmek de en guzel ve en dogal elestiri metodudur.

Bakın ben sizin görüşünüze karşıt bir şey yazmıyorum, Meysanur adlı üyenin paylaştığı video üzerine konuşuyoruz sadece...

Evet ama burada şöyle bir fark var, onlar KENDİ başbakanlarıyla dalga geçiyorlar. Bugün biz aynı şeyi Merkel ve Alman milleti için yapsak onlar o videoyu böyle mi karşılayacaklar acaba? Hoş biz yapamayız zaten.

Biz yapmadik mi zannediyorsunuz? Bak gene yaziyorum, biz de eskiden onlar kadar hur ve medeni idik. Hatta buraya R.Reaganin maskesini koydum, biz heryerde ABDnin baskani ile bile girgir gectik yillarca zamaninda, komedyenlerimiz onun maskesini takip, Amerikan bayrakli kostumleri ile taklitlerini yapti, hic bir zaman da sorun olmadi diyerek.. Almanlarinkini mi yapmayacagiz? En cok hafizamda yer eden Reagan oldugu icin onu yazdim, Almani pek takmazdik eskiden, belki de o yuzden...

Bakın ben sizin görüşünüze karşıt bir şey yazmıyorum, Meysanur adlı üyenin paylaştığı video üzerine konuşuyoruz sadece...

Bu benim gorusum degil. Bu, ulkenin AKPden onceki hali, yani gercek neyse o.

Biz yapmadik mi zannediyorsunuz? Bak gene yaziyorum, biz de eskiden onlar kadar hur ve medeni idik. Hatta buraya R.Reaganin maskesini koydum, biz heryerde ABDnin baskani ile bile girgir gectik yillarca zamaninda, komedyenlerimiz onun maskesini takip, Amerikan bayrakli kostumleri ile taklitlerini yapti, hic bir zaman da sorun olmadi diyerek.. Almanlarinkini mi yapmayacagiz? En cok hafizamda yer eden Reagan oldugu icin onu yazdim, Almani pek takmazdik eskiden, belki de o yuzden...

Bugün demiştim ben de zaten. :31: Birkaç sayfa önce de yazmıştım eskiden nasıl anılırdık şimdi nasıl diye. Biz özgür bir ülke falan değiliz zaten, "neyi yapamıyorsunuz" diye soruyorlar ama özgür hissedemedikten sonra yapabildiklerimizin bir önemi yok. Bir karikatür var çok beğenirim, küfürlü ama durumumuza cuk oturuyor.. "Hayat gün geçtikçe ... gibi oluyo daha fazla olamaz diyosun ama yine oluyo. ilginç hakkatten." Ülke tam da böyle işte. :ssz:

ama saraylım hani tamam liderlerle dalga geçiliyor eyvallahta
halkla dalga geçilmesi ağır değil mi?
bir de röportaj yapılarak dalga geçilmesi çok kötü bişey

Son düzenleme:

İki gündür başa sarıyoruz aynı soruları sorup aynı cevapları alıyoruz. Herkesin görüşü bakış açısı farklı olduğu için bu meseleye artık girmiyorum ben. :1:
Siyasiler umrumda değil, yerden yere vursunlar hiç biriyle duygusal bağım yok. Yeter ki milletime laf etmesinler. Benim kutsalıma ve Atatürk'üme dokunmadıkları sürece istedikleri siyasiyle alay edebilirler. :51:

İki gündür başa sarıyoruz aynı soruları sorup aynı cevapları alıyoruz. Herkesin görüşü bakış açısı farklı olduğu için bu meseleye artık girmiyorum ben. :1:
Siyasiler umrumda değil, yerden yere vursunlar hiç biriyle duygusal bağım yok. Yeter ki milletime laf etmesinler. Benim kutsalıma ve Atatürk'üme dokunmadıkları sürece istedikleri siyasiyle alay edebilirler. :51:

evet valla aynen başa sarıp duruyoruz :1:
bende milletimizle dalga geçmelerine çok kızdım :((

Hayir, bunda da hic birsey yok. Her zaman liderlerle mi dalga gecilmez, halk daha genis kitle, daha cok malzeme uretir. sana malzemeyi kim verirse onu hicvedersin. Meysanurun koydugu ikinci videoda halkin getirdigi pankartla dalga geciyor, onu yazan da bir alman vatandasi, onun fikri. Biz de senelerce Hitler ve ona gozu kapali "Heil Hitler!" diyen halki ile dalga gecmedik mi? Ama yasin itibari ile sen hatirlamayabilirsin tabi.

Hayir, bunda da hic birsey yok. Her zaman liderlerle mi dalga gecilmez, halk daha genis kitle, daha cok malzeme uretir. sana malzemeyi kim verirse onu hicvedersin. Meysanurun koydugu ikinci videoda halkin getirdigi pankartla dalga geciyor, onu yazan da bir alman vatandasi, onun fikri. Biz de senelerce Hitler ve ona gozu kapali "Heil Hitler!" diyen halki ile dalga gecmedik mi? Ama yasin itibari ile sen hatirlamayabilirsin tabi.

evet hatırlamıyorum maalesef ben..

PKK ile en buyuk mucadele Tansu Ciller zamaninda yapildi. Hepsini daglarda bile kovaladilar. Buyuk operasyonlar yapildi Kuzey Irak'ta... Ancak AKP geldikten sonra operasyonlar durdu. PKK ile savasan ordu mensuplari da Silivri'ye atildi. Sehit haberleri katlanarak artmaya basladi. En cok sehidi biz AKP geldikten sonra verdik. Butun deneyimli komutanlari iceri atinca basedemediler PKK ile. Sonra da once PKK teroristlerine af cikartip onlari Habur kapisindan iceri bandolarla, zurnalarla iceri alip pismanlik yasasi cikararak ulkenin icine saldilar. Sonra da anlasmalar ile Kurdistan kurmalarina izin verdiler. Diyarbakir'da elele PKK agiitlari yakip kameralara poz verdiler. Inanmayan internet elinin altinda baksin. Sehit istatistiklerine de baksin. Bugun bu noktaya bizi getiren AKP'nin beceriksiz, yenilgiyi kabul eden tutumudur. Tarih bunu yazacak..

sanki pkk ile 30 yildir savasilmiyor.. madem kokunu kazisalarmis kendim bildim bileli sehit haberleri dinlerim haberlerde..bu is savasmakla olsaydi simdiye kadar evet terorun koku kazinirdi fakat savasmakla olmuyo yok koku kazinacakmis buyursun kazisinlar bizde suriye gibi olalaim ic savas baslasin..bu isin cozumu masaya oturmakla oluyo ne kadar kanimiza dokunsada baska yolu yok o zman hergun gelen sehit haberlerinede razi olacaksiniz..

Tabikide dört dörtlük kimse yaşamıyor ama bi çinlede yarışmıyoruz. Evet Türk milleti çok Zeki buna asla diyeceğim yok dedirtmemde, ama bu sıra aptalca davranıp millete kendimizi güldürür hale geldik. Halimize baksanıza....ilk önce kendi içimizdeki sorunları çözüp devletimize güvenir hale gelelim ondan sonra bi Çin olma yolunda ilerleyelimki çinlileri 100 e katlayan bir Türk beynine sahipken...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok arkadaşım bize kimse gülmüyor, ha gülenlerde gelişmemizi kaldıramayıp nasıl çökertiriz diyen kesim emin ol buna!

evet canim karsilarlar cünkü onlarin gözünde normal :) ve burada birsey karistiriliyor sanirim bir basbakanla gir gir gecmek ayri hakaret etmek ap ayri ve bu ekledigim videoda hem alman halki ile dalga geciliyor hem baska milletin halkiylada...
o yüzden oda tv nin basligi cok tuafima gitti Dünya erdoganla alay ediyor diye amaclari belli bu tür gir gir lar sadece erdogan üzerine yapilmiyor ve tekrarliyorum eskiden bizde böyledik diyor bir üye :) gir gir ayri Hakaret ayri birsey...

sanki pkk ile 30 yildir savasilmiyor.. madem kokunu kazisalarmis kendim bildim bileli sehit haberleri dinlerim haberlerde..bu is savasmakla olsaydi simdiye kadar evet terorun koku kazinirdi fakat savasmakla olmuyo yok koku kazinacakmis buyursun kazisinlar bizde suriye gibi olalaim ic savas baslasin..bu isin cozumu masaya oturmakla oluyo ne kadar kanimiza dokunsada baska yolu yok o zman hergun gelen sehit haberlerinede razi olacaksiniz..

aynende öyle herkes özelliklede bazı kesimler sürekli savaşılsın istiyorlar pkk ile ya sen bunu zaten yaptın sonuç ne oldu! adam akıllı konuşulmadığı sürece bu terörün sonu zaten bitmezdi, ama şimdi son 1 yıldır hemen hemen var mı şehit haberi! yok çok şükür... Ama işte bunu göremeyenler nasıl çamur atmanın peşinde, olsun istediklerini atsınlar gören gördü zaten herşeyi!!

Yav bu mesela uzar da uzar.. Bitmez. Neyse, netekim, biz de zamaninda kendi baskanlarimizla da dis ulkelerinkilerle de cok girgir gectik. Hakaretse onu da yaptik, bosver... Bizimkilerden laf acilmisken, en cok da Demirel, Ecevit, Erdal Inonu ve "netekim" lafinin kaldigi Kenan Evren'e satasirdik. Bunlarin arasinda en kurnaz ve hazircevap olani Demirel'di. Fikra gibi adamdi vesselam..:1: Onun bir lafini yazayim da biraz gulelim:

Demirel Azerbaycan cumhurbaşkanı Haydar Aliyevi ziyaret eder, Aliyev Yemekte bir Konuşma yapar Demireli metheder ve Sözün Sonunda " Türk dünyasının gelmis gecmis en büyük Pz.v.gi Demirel'dir " der.. (P.v.nk = (Azerice) İş Adamı ) Demirel, oturduğu yerde Aliyev'e Bakar ve "Sende az P..nk değilsin" der..:27:

Back