Oo halde bu olaya bu kadar sasirmak da anlamsiz oyle degilmi zaten akp secmeni omasa tayyip olmaz di onun icin zaten basta hatali olan halkin icindeki bu kesim herseyi hakediyorlar afamlarin kulaklarina gozlerine sokuldu butun hirsizliklari tik yok yine akp dediler bunu soylemek istiyorsaniz o halde saistiyorduysaniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimseyi kotulemiyorum haa kotulenmeyi hakedenlerin disinda demek istedigim birakin konusup dalga gecsinler bizde burada ezilip buzulelim hakediyorlar sirf kendi cekmiyor afam cezasini hepimiz cekiyoruz ama yinede akp diyorlar helal olsun bu kadar yalan dolana dunyaya karsi ayakta duruyor yuzsuz adam yapacak birsy yok ne yazikki .. Ama sadece demek istedigim sizin biseylerle ugrasmami soylemeniz sacma bn elimden heleni yapiyorum burdan herseye katiliyorum ama faydasiz sen o ulkenin insanin ben bile burdan bu kadr caba gosterip sana da burdan cvp veriyorsm bunu sen lehine anla haa gurbettekiler bile rahatsiz bu durumdan de ama anlamazsjniz ! Ortada zaten !! O kadar yazi yazdin bunlari bana anlatma direk t tepkie ni gosterde bizde gorelim net olun acik olun tartismayi bilelim anlasabilelim ayni seyleri aoylemesek bile , sen ne yapiyorsun peki ne gb cabada bulunuyoraun damlaya damlaya gol olur en ufak bisyin ne kdr faydasi olur ben biliyorum uyguluuor da ya senn bilipte sadece klavye basinda yazanlardan misin yoksa gezi direniste veya heryerde gepkini gosteren insancil insanlarin yaninda misin sesin cikiyormu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi