Oo halde bu olaya bu kadar sasirmak da anlamsiz oyle degilmi zaten akp secmeni omasa tayyip olmaz di onun icin zaten basta hatali olan halkin icindeki bu kesim herseyi hakediyorlar afamlarin kulaklarina gozlerine sokuldu butun hirsizliklari tik yok yine akp dediler bunu soylemek istiyorsaniz o halde saistiyorduysaniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eeee simdi ne yapiyoruz. Alman urunlerini mi boykot ediyoruz.
Dinime küfreden müslüman olsa bari mi demişti biri ?
Hı hı ondanİlk klavyeyi sen bırak o zaman çok akıllı.
Ordan laf konusurlar anca o onu demis bu bunu yapmis , kendin suan nerdesin sanki bir sanat evinde herkese yaptigin resimleri tanitiyorsun , arkadas dogru aoylemis , senin sifatin ne acaba sen neler yapiyorsun sanata dair bizimle paylasirmisin ben gurbetten sesimi cikariyorum sen ne yapiyorsun bu rezilligin ortasinda anlattta bilelim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Komik geliyor, gerçekten çok komik
Eeee simdi ne yapiyoruz. Alman urunlerini mi boykot ediyoruz.
ben dalga geçilen birşey göremedim
adamın söylediklerinin hangisi yanlış ki
Ben şahsen üzülmüyorum umurumda da değil :)) Niye takıyorsunuz bu kadar bu insanları ? Salın gitsin yahu :)) Kemal Sunal'da gurbetçi Şaban filmi ile onlarla alayın babasını geçmiştir..
Ayrıca sağolsunlar buradaki bazı hanımlar ve avrupanın bize dair tutumu Erdoğan'a duydugumuz sevgiyi iyice depreştiriyor..Vallahi Recep Tayyip Erdoğan bile bu kadar başarılı olamazdıTenkularım
Demek ki doğru yoldayız,durmak yol yola devam
Ben şahsen üzülmüyorum umurumda da değil :)) Niye takıyorsunuz bu kadar bu insanları ? Salın gitsin yahu :)) Kemal Sunal'da gurbetçi Şaban filmi ile onlarla alayın babasını geçmiştir..
Ayrıca sağolsunlar buradaki bazı hanımlar ve avrupanın bize dair tutumu Erdoğan'a duydugumuz sevgiyi iyice depreştiriyor..Vallahi Recep Tayyip Erdoğan bile bu kadar başarılı olamazdıTenkularım
Demek ki doğru yoldayız,durmak yol yola devam
Ablacım bu hep böyle olmuştur..Birilerinin sevgisini depreştirirken digerinin nefretini kazanır..
Bir de sanırsın Almanya şimdiye kadar Türk sevdalısıydı da Erdoğanla birlikte intibamız degişti..
Yahu bizi zaten kimse sevmiyor :)) Tarihte de barbar diyor ne yapalım oturup ağlamamız mı gerekiyor ?
Bildigimiz şeyler bunlar..Sevilmiyoruz..
Ablacım istersen dunyada en insan sever halk sen ol SEV-MEZ-LER..Türksün çünkü..
Amerika önce kendine baksın..
Fransa mesela önce kendine baksın..
Almanya önce kendine baksın..
İsrail önce kendine baksın..
İngiltere önce kendine baksın..
Geçmişlerini irdelesinler bir..
Sonra alay etsinler..Zaten biz de onlarla ediyoruz..Yani açıkçası sanki yeni bir durummuş gibi algılanıp haberin paylaşılması açıkçası garip..Yıllardır bildigimiz birşey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?